Doğum yapan aralık anneleri===>>>

kızlar 6 aralıkta doğum yaptım biraz acil oldu bende beklemiyodum kontorole gittiğimde bayramda sancım olacağını almamız gerektiğini söledi dr 6 aralık 38+2 3730 gr adıda efsa boyuda 50 cm bi ara hikayemi yazacam inşallah şimdi eve geldim aklım sizde emin olun

hayırlısı olsun canım
şimdi iyisiniz yaa yeter
bayram şekerinizi bol bol yiyin işte evde:nazar:
darısı başımıza inşallah:Saruboceq:aahh ahhh seninle aynı gün öğrenmiştik hamile olduğumuzu allahım hayırlısını versin yarabbim:Saruboceq:

kızlar 6 aralıkta doğum yaptım biraz acil oldu bende beklemiyodum kontorole gittiğimde bayramda sancım olacağını almamız gerektiğini söledi dr 6 aralık 38+2 3730 gr adıda efsa boyuda 50 cm bi ara hikayemi yazacam inşallah şimdi eve geldim aklım sizde emin olun

balımcım tebrik ederim tatlım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsina.s.

kızlar merhabalar nasılsınız bakalım. ben ve oğlum çok iyiyiz.
babamızı bekliyoruz evde şimdi uyuttum bi selam vereyim dedim sizlere.
hayırlı bayramlar tekrardan öptüm hepinizi

BALLIMCIM hayırlı olsun canım efsa hanımda dünyaya merhaba dedi. allah bahtınıda tahtınıda güzel eylesin ...:nazar:

herkese merhaba, 6 aralık gecesi normal doğum yapma niyetiyle başlayan doğum hikayem ağrı eşiğimin düşük olması sebebiyle sezeryanla sonuçlandı, 2,5 kg çok tatlı minik bir prensesim oldu teyzeleri. darısı tüm bekleyenlerin başına doğum hikayemi daha sonra bende paylaşcam, herkese iyi bayramlar...

herkese merhaba, 6 aralık gecesi normal doğum yapma niyetiyle başlayan doğum hikayem ağrı eşiğimin düşük olması sebebiyle sezeryanla sonuçlandı, 2,5 kg çok tatlı minik bir prensesim oldu teyzeleri. darısı tüm bekleyenlerin başına doğum hikayemi daha sonra bende paylaşcam, herkese iyi bayramlar...

bir tane daha:1shok:
kimse kalmadı herkes doğurdu valla
allah analı babalı büyütsün canım
nazarlardan korusun yarabbim:nazar:
en yakın zamanda doğum hikayeni bekliyoruz:teytey:

sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım.. ben kendi adıma olumlu şeyler duymak istiyorum.. normal doğum olacak gibi şimdilik. her duyan korkuyor musun diye soruyor. hayır diyorum.. tabii ilk bebeğin. o sancıyı bi çek böyle demiyceksin diyolar.. ne biçim insanlar. ben insanların yüreklendirilmesi gerektiğini ve kendi çektikleri acıları sanki övünüyormuş gibi ballandıra ballandıra anlatmalarını hiç onaylamıyorum.. inadına benim doğumum çok kolay olacak işte:hooray::hooray:

arkadaşlar çok güzel düşünüyorsunuz.benim 2.doğumum olacak.bende sonuna kadar böyle düşündüm.hatta hastanede de hiç bağırmadım.gayet güçlüydüm.ben doğum hakkında herşeyi en ince detayına kadar okuyun bilin derim kızlar..insan başına ne geleceğini bildiği zaman daha güçlü oluyor.doğum evrelerini falan okuyun.ben kendime çok güveniyordum ancak son anda sezeryana alınmak zorunda kaldım.ama sancıları son ana kadar çekdim.şimdi insan hatırlamıyo bile...o yüzden sakın korkmayın..hergün yüzbinlece kadın doğum yapıyor..sizde yapabilirsiniz...

ballım ve sevim
tebrik ederim canlarım, allah analı babalı büyütsün. sağlıklı uzun ömürleri olsun meleklerinizin.

hani yoksun ortalıkta fas hanım:CüvCüv:
doğurdum dersen hiç şaşırmayacağım zaten

doğurmadım yavru kuşlar.. hala burdayım tek tabanca.. nazlı kızımla beraber ayaktayız.. topladık bütün milleti dede anneanne dayı teyze hepsi geldiler uzaklardan bizim için ama bizim gelmeye pek niyetimiz yok.. şimdi oynuyoruz birlikte gecenin bu vakti.. bütün odalarda insanlar olduğundan yatak odamızdan sesleniyoruz sizlere cevat kelle misali:lepi: baktık kızımın arkadaşları birer birer dökülmüş, listemizi tazelemeden yatmayalım dedik.. yoksam ademel teyzoş kızıcak bizenaniknanik gece gece kaçırdığımız bir nokta varsa yüzümüze vurmayın uyarın düzeltelim:nazar:di mi ama:eek:
neyse efendim listemiz puyrunuzkaydirigubbakcemile5

listejr8.png

doğurmadım yavru kuşlar.. hala burdayım tek tabanca.. nazlı kızımla beraber ayaktayız.. topladık bütün milleti dede anneanne dayı teyze hepsi geldiler uzaklardan bizim için ama bizim gelmeye pek niyetimiz yok.. şimdi oynuyoruz birlikte gecenin bu vakti.. bütün odalarda insanlar olduğundan yatak odamızdan sesleniyoruz sizlere cevat kelle misali:lepi: baktık kızımın arkadaşları birer birer dökülmüş, listemizi tazelemeden yatmayalım dedik.. yoksam ademel teyzoş kızıcak bizenaniknanik gece gece kaçırdığımız bir nokta varsa yüzümüze vurmayın uyarın düzeltelim:nazar:di mi ama:eek:
neyse efendim listemiz puyrunuzkaydirigubbakcemile5

aaayy ben kızar mıyım sana hiç:1hug:
iş yok aile de uzakta kaldım tek başıma :çok üzgünüm:kk da vakit geçiriyom bende:lepi:
canım byata nın oğlunun adı ali erk
bmeltemb nin de oğlu olacaktı sanırım inşallah doğru hatırlıyorumdur neyse daha yazmayalım:uhm:

ayy fascım saol,bu listeye ben cidden bayıldım..
doğuranlar nasıl da artmış ya :nazar:

fascım hadi gelsin senin betül de artık:1hug:

ayy fascım saol,bu listeye ben cidden bayıldım..
doğuranlar nasıl da artmış ya :nazar:

fascım hadi gelsin senin betül de artık:1hug:

ay galiba gelicek az kaldı :) ben c.tesi demiştim ama bugun acaip belim ağrıyo.. sanki birden suyum filan boşalcak da doğuruvercem gibi hissediyom kendimi.. ne alakaysa. Allah Allah. hayır olur inşalllah..

bu arada listeyi güncelledim ama zırt pırt koymayayım. günde 1 defa koyayım.. belkim doğuran olur, ya da bebeği ile ilgili bilgi veren olur. onları da günceller öyle eklerim artık...

Son düzenleme:

canım çok sevindim merak ediyordum seni, hikayeni biran önce fırsat bulup yazarsın insallah... hayırlı olsun, 41 kere masallah...:nazar::nazar:

benim de doğum haftam 39+3

boyunu malesef ki bilmiyoruz,nasıl iş anlamadım :bbo:

tatlım evde kendiniz ölçün
başından bir çizgi uzatıp ayağının topuğundan bir çizgi bu kadar
zaten hastanelerde de böyle ölçülüyo
tartı ve boyu ölçen özel tartıdan yok her yerde

X