Doğum yapan aralık anneleri===>>>

Canım geçmiş olsun,Allah analı babalı büyütsün.Kavuştun sonunda bebişine hihoyyytCanım gaz problemi için yediklerine dikkat et ve rezene çayı iç.

zeynepocn elvira ve ttuluk arkadaşlar çok teşekkür ederim.bende kendim metsil aşlamıştım ertesi gün doktorumuz zinco önerdi ona geçtik şimdi biraz daha iyiyiz.:Saruboceq:

:1hug:
3 kilo 400 gr dogdu oglusum arkadaslar 50 santim ...
Adi:Emre Deniz :asigim:

Bu arada tablo cok guzel olmus; eline saglik fascigim a.s.

arkadaşlar (39+2) 18.12.2008 de normal doğumla oğlum Mustafa Kaan dünyaya geldi. :sm_cool: kilosu 3510gr. boyu 54 cm. beni de tabloya eklerseniz sevinirim.

aralık ayında doğum yapmış ve yapacak olan tüm anne ve bebeklerine sağlıklı ömürler dilerim.... a.s.

canım güzel doğum yapan aralık annelerim.. anlamadığm bir şekilde imageshack den tablomuzu upload edemiyorum... uzun zaman oldu tablomuzu koyamadım farkındayım, ben de fazla ilgilenemedim.. bütün güncellemelerimizi yapıyorum, en kısa zamanda tablomuzuda eklerim umarım..

Emine'cim dualarım seninle.

Serpilla sen de bırakma canım sakın kendini.Bu en zor dönemimizde çok güçlü olmalıyız.Zaman herşeyin ilacı.Bunları da atlatacağız.

akşam üstü çok ağladım.yemek hazırlıyım derken elim ayağıma dolaştı.eşimi aradım oda spora gitmişti.çabuk eve gel diye bağırdım,geldi şaşırdı kaldı oda.bi atlatsak şu günleri ya,ben bi iyi oluyorum bir kötü.allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın

kızlar psiatr da tedavi görüyorum bana dua edin litfeeeeeeeeeeen a.s.

fenerbahcemine arkadaşım ne derdin var anlamadım ama ne olur kendini bu kadar bırakma şöyle bir silkelen kalk giyin makyaj yap vs...kendine gel bir bizim kendimizden başkası bize yardım edemez unutma hem bebeğin var sana ihtiyacı olan ve senden başka kimse sen kadar ilgilenemez onunla sıkıntılarını at kafandan valla eden kendine ediyo gerisi ahlayıp vahlayıp kendi hayatlarına devam ediyo arkadaşım sana yine senden fayda var unutma canım allah yar ve yardımcın olsun kendine ve bebeğine iyi bak birtanem. iki yere yazdım ki gör diye ne olur hiç bir şeyi kafana takma yazık etme kendine maşallah sende bebeğinde ne kadar güzelsiniz kıymetini bil hayatın bebeğinin ve tüm sevdiklerinin allaha emanet ol canım.a.s.

Bende de dengesizlik var.Yalnız kalmak istemiyorum pek.
Annenin gitmesi de senin için kötü oldu.Onlar da çok fazla dayanamıyor.Eninde sonunda herkes kendi düzenini arıyor.Ama eşin de spora gitmeyiversin şu ara canım.Her boş zamanını seninle ve bebekle değerlendirmeli artık.

Bu günleri de atlatacağız..

kızlar bende ağlaya ağlaya geziyorum bi sıkıntım varmı yok ama ne bileyim hep ağlamak istiyorum herşeyi takıyorum dikişler çok canımı sıkıyo aslında yatmam lazım üstüne oturma patlar dediler ki belkide patladı bile çünkü hiç yatamıyorum oturmadan emziremiyorum ve dr gitmeyede korkuyorum

ooooffffff şu günler ggeçsede eski halime dönsem

off canım ya sen neden böyle oldunki anlamadım gitti neşen keyfin yerindeydi birden bire ne oldu sana böyle..aslında hissettiklerini bizimle paylaşsan sıkıntılarını falan en azından aynısının bizde olup olmadığını görür ona göre psikolojik tedavi görürdün ..bizim buralarda her psikoloğa gidene doktor ilaç veriyor..boşa kullanıp bebeğini sütünden mahrum bırakmanı istemem..senin için ilk günden beri dua ediyorum canım inşallah atlatıcaksın yanındayız canım sakın unutma melek kokulunuda senide öpüyorum..

tabloya benide ekleyin hanımlar arslan 21 aralık 40 hafta normal d. 3500gr 50cm boy yaklasık tabi bunlar baktırmadım boyuna kilosuna

tabloya benide ekleyin hanımlar arslan 21 aralık 40 hafta normal d. 3500gr 50cm boy yaklasık tabi bunlar baktırmadım boyuna kilosuna

canım sende kavuştun he yavruna,hayırlı olsun.

ben bunalımdayım kızlar,ağlayıp duruyorum.sütüm gitcek diye korkuyorum ama elimde değil.benim pamuk kızım üzüyo bu ara beni.gece uyumuyor,gündüz uyutmamaya çalışıyorum ama oyundan da anlamıyor,oyalayamıyorum uyuyuveriyor.gecede 5-6da yatıyoruz.yalnızlık hissediyorum.allahım bütün bunalımda olan annelere yardımcı olsun.hamilelik sendromu bitti atlattık sıra bunda,ama bu lohusa çok kötü bişiymiş.derlerdi de inanmazdım gülerdim.hep şükürler ediyorum yavruma kavuştum sağ sağlim diye,allahım şu bunalımlı günleride atlamımıza yardımcı olsa.

edoşcuğum eşim bıraktı sporu.ben ağlayınca oda üzülüyo.sabredecez
bu arada gold nerelerde doğurdumu acaba.ay ben bi arayım şu kızı

eminecim tekrar tekrar geçmiş olsun tüm dualarım seninle canım ama dikkatimi çeken bişey var
senki her konu hakkında açılış yapmayı ve tüm detayları severek anlatan biri iken neden böylesi önemli bir konu hakkında hiçbi bilgi vermiyosun yada bizlerdede benzer bi durum varmı diye kıyas yapmadan direkt yardım edin diyosun güzelim unutma eğer sorunun çok özel değilse bu tür psikolojik sorunlar paylaşarak destek alarak atlatılır canımcım...

eminem, canım.. neden böyle oldun güzelim.. en kısa zamanda eski günlere dönmeni ve aralık annelerini coşturmanı bekliyoruz.. dualarımdasın bitanem..

doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum toptan..

Canım benım yavrun hayırlı olsun. Bız esımle her aksam saat 24.00 gibi bebegi yıkıyoruz bı gun sabunla bı gun sadece su ıle ve hemen emzırıyorum sonra nerden baksan gece 3-4 e kadar guzelce uyuyor.Denemek ıstersen dedım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…