- 2 Eylül 2008
- 233
- 1
- 44
-
- Konu Sahibi fenerbahcemine84
herkes melekleri ile uğraşıyor herhalde kimseler görünmüyor.perşembe taburcu olduk ama hiç fırsatım olmadı maalesef gaz problemimiz var. önerisi olan varmı ne yapacağımışaşırdım.:1no2:teori ile pratik hiçbir zaman bir olmuyormuş bir kez daha anladım.:uhm:
arkadaşlar aklıma geldi de bu arada Zepp de vardı doğum yapanlarda.
gerçi diğer bilgilerini bilmiyorum ama 25 kasımda o da sezeryanla doğum yapacaktı.
bence eklesek iyi olur.
sonra diğer bilgileri alırız kendisinden..
kızlar psiatr da tedavi görüyorum bana dua edin litfeeeeeeeeeeen a.s.
akşam üstü çok ağladım.yemek hazırlıyım derken elim ayağıma dolaştı.eşimi aradım oda spora gitmişti.çabuk eve gel diye bağırdım,geldi şaşırdı kaldı oda.bi atlatsak şu günleri ya,ben bi iyi oluyorum bir kötü.allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın
tabloya bizi de eklermisiniz:1rolleyes:
samira-meyra defne-50 cm 3300 gr-sezeryan-38+6-24aralık
tabloya benide ekleyin hanımlar arslan 21 aralık 40 hafta normal d. 3500gr 50cm boy yaklasık tabi bunlar baktırmadım boyuna kilosuna
canım sende kavuştun he yavruna,hayırlı olsun.
ben bunalımdayım kızlar,ağlayıp duruyorum.sütüm gitcek diye korkuyorum ama elimde değil.benim pamuk kızım üzüyo bu ara beni.gece uyumuyor,gündüz uyutmamaya çalışıyorum ama oyundan da anlamıyor,oyalayamıyorum uyuyuveriyor.gecede 5-6da yatıyoruz.yalnızlık hissediyorum.allahım bütün bunalımda olan annelere yardımcı olsun.hamilelik sendromu bitti atlattık sıra bunda,ama bu lohusa çok kötü bişiymiş.derlerdi de inanmazdım gülerdim.hep şükürler ediyorum yavruma kavuştum sağ sağlim diye,allahım şu bunalımlı günleride atlamımıza yardımcı olsa.
edoşcuğum eşim bıraktı sporu.ben ağlayınca oda üzülüyo.sabredecez
bu arada gold nerelerde doğurdumu acaba.ay ben bi arayım şu kızı