Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani 5 kilo kesin gidiyorr...iyi vallaa:teytey:
nihancım zamanla gider kilolar inş..yeterki sağlık olsunn:1hug:
ya ben 45 kilodayken hamile kaldım simdi 63 oldum ama hiç belli olmuyo sadece biraz karnım var yani 9. ayda olduğum kesinlikle belli değil ben i kilolarımın hepsi kalsın istiom valla zaten çok zayıftım simdide pek bi fark yok ama en azından tartıldığımda bana moral oluyo...
benimde öyle gibi şu karına bişeler bağlama olayını duydunmu canım acaba sezeryanlılarda yapabiliyolarmıbenim de karnım indi ama hala hamile gibiyim,aylin sende de öle mi duruyo cnm? 9 aylık gibi değil ama 6 aylık gibiyim yani
benimde öyle gibi şu karına bişeler bağlama olayını duydunmu canım acaba sezeryanlılarda yapabiliyolarmı
ya ben 45 kilodayken hamile kaldım simdi 63 oldum ama hiç belli olmuyo sadece biraz karnım var yani 9. ayda olduğum kesinlikle belli değil ben i kilolarımın hepsi kalsın istiom valla zaten çok zayıftım simdide pek bi fark yok ama en azından tartıldığımda bana moral oluyo...
valla canım ben korse almadım ince bir çarşafla sarıyorum karın ve midemi kapsıyarak karnım çokda güzel indi şuanda 4 aylık hamiş gibiyim ki karnım kocaaamann olmuştusezeryanlı arkadaşlar göbişlerinizi nereye kadar sarıyorsunuz ya? ben sadece beli saran korselerden aldım. olur mu ki acaba? dikişlere gelmeyecek bir korse(tahmin ediyorum yani) sadece mide ve göbeği kapsıyor. olur mu ki?
bi cevap noooluuuuuur?
canım valla özellikle hiç bişe yapmadım tam tersi sütüm olsun die yediklerime özen gösteriyorum emzirmek çok kalori harcatıyomuş onu biliyorum sanırım ondan birde benim çok ödemim vardı onlar iniyorya kızlar naptınız oyle bu kadar kısa zamada ne guzel 8 10 kılo vermısınız bızede soyleyınde bılelım benımde sezeryan olcak bızde deneyelım ya sızın adınıza cok sevındım