Doğuma Hazırlık Doğum Yapacaklara Deneyimlerle Alınacaklar Önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşlar bebek bakım çantası aldınız mı? ? Nedense bana o çantalar çok pahalı geldi. 200 civarinda çoğu. Illa almam gerekli mi ne dersiniz

Arkadaşlar bebek bakım çantası aldınız mı? ? Nedense bana o çantalar çok pahalı geldi. 200 civarinda çoğu. Illa almam gerekli mi ne dersiniz

yok canım ben almadım.. bebek bakım ürünlerini başta da yazdığım gibi mustela seçtim. ürünleri alırken bir mağaza çantayı hediye verdi ama kullanmadım.. bebek çantası olarak sırt çantası tercih ettim çok da memnunum..

Yazılanlar ile aldıklarımın çoğu aynı olduğunu görünce sevindim , teşekkürler paylaşım için

ana kucağı almadım henüz , alıp almamak konusunda tedirginim . beşik olarak baby tech anne yanı modelini aldım.tekerlekleri sayesinde odadan odaya taşınabiliyor. o yeterli gelebileceğini düşündüm

canım uyku eğitimini bebeğine doğar doğmaz vermiş bir anne olarak sana şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. internetten okuduğum bir çok makale sonrasında bebeğimi doğduğu günden itibaren gündüz aydınlık ve ferah ortamda ana kucağında ve evin hemen hemen her yerinde, gürültüde, gece ise hep kendi beşiğinde, aynı yerde, sessizlikte ve aynı saatte uyuttum.
maddi durumunuz el veriyorsa ben ana kucağı bu sebeple tavsiye ederim. eğer anne yanı beşiği ile her yerde uyuturum diye düşünürsen bebeğin uyku düzeni oturmayabilir.. benim oğlum gündüz koyduğum her yerde uyuyor, geceleri de 9 dedim mi uykusu geliyor ve güzelce uyuyor.. 4 aylık olduğu için hala memede uyuyor ama saatleri ve uyku düzeni belirli olması bi anne için müthiş bir şans..
tabi anne yanı beşik boyut olarak da ana kucağı kadar kullanışlı değil bunu da belirteyim..
rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

evet bende o yüzde çok arada kaldım , peki gündüz uykularında ana kucağını mı kullanıyorsunuz yoksa uyuduğunda farklı bir yere geçiyor musunuz. Ana kucağında uzun zaman durmasının bir zararı var mıdır ?

canım gündüz çoğunlukla ana kucağında uyuyor.. sevi bebe'nin az eğimli reflü yatağı var internetten bakarsan.. ana kucağının içine sığdı 2,5 aylık olana kadar onun üstünde oldu hep gün içinde, orda uyudu.. sonra hareketlenmeye başlayınca yüksek olduğu için onu kaldırdık.. şimdi 4 aylık oldu gündüz çok uykuyu sevmiyor o sebeple nerde uyursa orda bırakıyoruz ama yine gün içinde yanımızda duracağı zaman ana kucağına koyuorz.. tiny love 3 kademeli şimdi hafif oturur pozisyonda duruo içinde.. uyuduğu zaman yatırıorz..

kızlar mrb sımdi hastaneden geldım bebek daha dönmemş sezeryan olcak dedı doktr moralm bozulduu hastane cantasını hazırlıyorm anne için bitane gecelk bıde boydan gecelıkmı lazm bılgısı olan varsa yardmcı olabılrmıı

tatlım daha 33. haftadasın döner bebeğin merak etme.. ben 32. haftamda çalışabilir raporu almaya gittiğim gerizekalı doktor senin bebeğin iri sen sezaryen olursun demişti.. ama benim kendi doktorum sen çok güzel normal doğurursun hiç kafana takma dedi.. allaha şükür normal doğum yaptım hem de çok hızlı bir şekilde.. bazı doktorlar kendilerine güvenmediği için sezaryen yapıp kurtulalım kafasında oluyorlar.. sen kendine güveniyorsan, bebeğin dönerse ve sancın gelip de bebeğin doğum yoluna girerse sen normalde ısrarcı ol.. bir sağlık problemi olmadıkça ben şahsen sezaryen tavsiye etmiyorum..

gecelik konusuna gelince.. ben bir adet boydan gecelik bir de alt üst pijama takımı almıştım.. normal doğum da yapsan sezaryen de olsa doğumhaneder gecelik ile çıkartıyorlar.. ertesi gün o kirlenince ben pijamamı giymiştim..

alt tarafın üşümesin sen 2 tane boydan gecelik al.. hastaneler sıcak ama alt tarafında iç çamaşırı bile olmayacağı için uzun al bacakların üşümesin.. bir de soket çorap almayı ihmal etme.. ben unutmuşum son anda apar topar bulmuştuk

canm benım cok sagol ya ıcımı aydınlattın yemınle :) banada öle dedı moralımı bozdu dünn yha kafası yukarda sen sezeryan olcan dedı :/ bayramdan snra tekrar kontrolum var inşallah döner ozamana kadar ilk dogum um olcak ya normal olsun ıstıyrum bendee cok tesekkr ederm ilgin içn buarada soket corap ne oluyr :)

kısa çorap değil de klasik bilekten çorap

harika bır yazı olmus cok tesekkurler emegıne saglık

mustelanın vucut losyonunu kullanıyor musunuz? sadece masaj yagı ve sampuan almayı dusunuyorum. pisik kreminide sudocrem dusunuyorum? ne dersiniz?

mustelanın vucut losyonunu kullanıyor musunuz? sadece masaj yagı ve sampuan almayı dusunuyorum. pisik kreminide sudocrem dusunuyorum? ne dersiniz?

canım ben her ürünü mustela aldım.. aklına gelebilecek her bakım ürününü...
fakat yazdığım gibi pişik kremini ve ıslak mendili daha sonra değiştirdim.. zaten kırkı çıkmıştı o kadar para vermeye gerek görmedim.. pişik kremi almadım bepanten ya da hametan kullanıyorum.. ıslak mendil olarak da unibaby kullanıorm..
fakat şampuan, vücut losyonu, yüz kremi, masaj yağı, banyo sabunu hala mustela..

tesekkur ederim cevabın icin...poposu pismesin bebislerin:))

rica ederim :)
bu arada bebek ilk doğduğunda kırkı çıkana kadar yüzünde oluşan toksik eritrem denilen döküntüler için de benim doktorum sık sık yüzünü yıkayın ve mustela yüz kremi kullanın demişti.. sizin için ek bir bilgi
bunu uyguladım ve çok hızlı bir şekilde döküntüler yok oldu..

Verdigin bilgiler icin coook tesekkur ederim canim. Bisey soracagim dr brownsun icindeki boruyu ne ile yikadin da koku yapti ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…