- 27 Haziran 2014
- 5.443
- 12.931
-
- Konu Sahibi nefesalnefesver
Merhaba bu güzel bilgilendirmeler için tşk ederim öncelikle. Bu bahsettiğiniz ana kucagı kendinden otamatik sallanıyor mu acaba?ah çok özür dilerim onu yanlış yazmışım. tiny love yazacaktım.. dönence ile karıştırmışım. tiny love 3ü 1 arada ana kucağı bahsettiğim.. inanılmaz memnunum.. yukarıdaki yazıyı da hemen düzeltiyorum..
yok canım sallanmıyor. manuel kendin sallayabiliyorsun.. ama belli bir zaman sonra sallanmak kar etmiyor canavarlara o sebeple ben otomatik sallanan tercih etmedim. bu ana kucağının en güzel tarafı bebek büyüdükçe oturumunun artabiliyor olması.. 3 kademesi var yatış, hafif eğimli ve oturma.. ben şimdi oturma kısmını beslerken kullanıyorum ya da günlük, uyuyacağı zaman yatırıyorum..Merhaba bu güzel bilgilendirmeler için tşk ederim öncelikle. Bu bahsettiğiniz ana kucagı kendinden otamatik sallanıyor mu acaba?
Baktım ki burda ne yapayım ne edeyim diye soranlar çok.. 3,5 aylık taze bir anne olarak sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istedim.. Bir çok konuyu incelikle ele aldım.. Okursanız pişman olmazsınız
13. dönence bence kesin alın, ben fischer price mutlu düşler dönence aldım. 30 farklı melodi var gece karanlığında aydınlatması var. özellikle 2. Aydan sonra yatağına koyduğumda kendi kendine onunla oynayıp gülücükler saçıyordu. Yarım saat de olsa bana vakit kalıyordu. Oyun halısı da tercihe bağlı. O kadar para vermeye gerek yok ben el kol kasları için egzersiz yaptırırım diyorsanız gerek yok. Çünkü hareket ya da ışık saçmayınca bir süre sonra bunların altında bebekler sıkılıyor.
bunlar dışında yine sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım..
Merhaba bu dönence park yataklara da takılabiliyormu oturuyormu tam olarak :)
Bende taze bir anneyim 3 aylık bebişimx çoğuna katılsamda bazılarına katılmıyorum her bebek plips avent amzik sevecek diye birşey yok canım her bebek kendi belirler emziğini öesela bizde hepsini denedik chicco tuttu benim kızım .
Canım sen facebook grubuna üyemisin mart nisan annelerihepsi orada çok faydalı bir grupcanım ben de zaten kesinlikle onu öneriyorum demedim.. ben de hepsini denedim en son az da olsa onu tuttu ama severek almıyor yine de dedim.. benim doğumumla beraber 4 arkadaşım daha doğum yaptığı için sadece kendi deneyimlerimi değil genel gözlemleri paylaştığım için bunları yazdım.. hepsi philips avent.e döndüler bir şekilde.. o sebeple yazdım..
ve herkesin maddi durumu olur olmaz herkes her bulduğunu alıp da boşuna masraf yapmasın diye genel olarak bebeklerde işe yarayan taktikler verdim örnek almak isteyen alır.. ben de bazı konularda kendim deneyim görcem diye tutturdum ama gereksiz masraf yapmışım şimdi görüyorum.. bazen deneyim yaşamış bir anneyi dinlemek çok faydalı olabiliyor..
Canım sen facebook grubuna üyemisin mart nisan annelerihepsi orada çok faydalı bir grup
Pekala o zamanyok değilim.. face.i bazı iletişim dirimları dışında pek kullanmıyorum..
Yeni dogan bebege biberon şart mi anne sutu yeterli olmuyor mu kızlar ben calismayacagm surekli yanında duracagim ilk bebeğim oldugu icin bilgim yok maalesef sutum yeterli olmazsa diye mama takviseyi yapmak icin mi acaba
İnsallah cok olur ama yinede almak lazim mis tesekkur ederim :)canım diliyorum bol bol sütün olur. benim bebeğimi tam olarak besleyecek kadar yeterli sütüm olmadığı için mama takviyesi yaptık. ben ne olur ne olmaz diye biberon almıştım doğumdan önce.. mama vermemiz gerektiğinde arayış içine girmekten kurtulmuş olduk..
ben çalışıyorum ama mama verme sebebimiz bu değil.. dediğim gibi sütüm çok yeetrli olmadı.. sütü bol olduğu için çalışmasına rağmen hiç mama vermeyen sağıp eve bırakan anneler de çok.. sen çok sütün olacakmış gibi düşün hep