Doğum yaklasıyor, konu kapanıyor... Sıfırlandı, fiyat ver al gıt, takasda olur..⭐️/satılmıştır.

Canm cok sagol.. Ben tesekkur ederım.. Ufak tefek problemler yasadık ama sonuc olarak ıyı anlastık

Rica ederim ne demek
Ahh ona problem demiyelim ama :) sonuçta şahsi problem değildi ki
Amann bosverin sonuc olarak birbirimize kanımız ısındı Seren Ablacığım ,)

Cnm nbr nasılsın dogum ne zaman kiz :)
Canmcım iyiyim sagol sen nasılsınn.. Öncesinde bi aksılık cıkmazsa insallah 7 ocakta giriyorum sezeryana.. Kuzucuklar nasıl iyilermii..

Canmcım iyiyim sagol sen nasılsınn.. Öncesinde bi aksılık cıkmazsa insallah 7 ocakta giriyorum sezeryana.. Kuzucuklar nasıl iyilermii..
Allah kavusturun bebisine saglikla canim yaa her actigimda bakiyorum sana inanki...kuzucuklar iyi cok sukur buyuyolar iste senin kiz nasil abla olcak hep ayni soruyu duycaksin ablasi kiskandimi hazirlikli ol simdiden:)

Valla benm cevabım hazır ooo cok kıskanıyorrr.. Sımdı bıle bı bebek alım kucagıma bana vurmaya baslıyor..

Cnm yasanmislik tavsiyesi az kalmis doguma oyuncak bebeklerini kizinin al sev emzir bak kardesin de bole emcek bebegimiz gelcek die alistir senin mercimegu hazirla doguma:) isimiz is bizim valla Allah yardimcimiz olsun

Oyle yapıyoruz bakalım sonuc ne olacak

Artık forumla cok ilgilenemediğim için ürünleri satıştan çekiyorum hanımlar.. Tesekkür ederim.. Herkese hayırlı alışverişler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…