Doğum yaklasıyor, konu kapanıyor... Sıfırlandı, fiyat ver al gıt, takasda olur..⭐️/satılmıştır.

Eki Görüntüle 1305792 38 40 bedene uyar..

Eki Görüntüle 1305797 38 40 bedene uyar..

Eki Görüntüle 1305803 38 40 bedene uyar.. kısa pantolon seklinde.. Sıfırdır..

Eki Görüntüle 1305820 36 38 40 bedene uyar... Sıfırdır..

Eki Görüntüle 1305821 38 40 bedene uyar.. Kıslıktır..

Eki Görüntüle 1305823 36 38 bedene uyar.. Sadece bi kez giydim.

Eki Görüntüle 1305825 Ltb. 36 38 40. Bedene uyar... İsteyen olursa temizleyip göndericem..

Fiyatları siz söyleyinde bitsin.. Dogum yaklasıyor.. Elimden cıksın ıstıyorum kızlar. Hadı bakalm begenın fıyat soyleyın mutlaka anlasırız:anneadayı:

image.jpg image.jpg

Satıldı.. Kalanlar uygun fıyatla satıstadır.. Fiyat ver al..

Bu lot boylece 50 TL hanımlar... Tek tek almak isterseniz takım 20 TL. Diğerleri 5 er TL..

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Hanımlar fiyatlar cok uygun.. Topıkı kapatmak ıstıyorum. Baska bı konu acacagım. Kıyafetler bitsin, ev esyalarına gececegım.. Hadı bakalım begenın fıyat teklıf edın anlasırız mutlakaaa...

Canımcım. İlk resimdeki sprey seklınde olan sac acıcı losyon benm gıbı sacı cok karısanlar için:KK48: Diger cam tupteki hamam otu yagı, agda yada epilasyondan sonra suruyorsun tuy azaltıcı etkısı var. İkinci resimdeki mavı renklı urunler bırı temizleyici tonık biri nemlendırıcı jel avonun. Diğer pembe renklı olansa pırıltılı vucut losyonu.

Takas için de bilemiyorumki. İhtiyaclarımın hemen hemen hepsini tamamladım dr erken dogum olabılır diyince tutustum hemen herseyı hallettım. Takas edebılecek nelerın var mesela belki işime yarayacak bıseyler olur. Biliyosun ben bebıslere ıstyorum genelde.

Takas yapamazsak bıle fıyatlarında anlasırız bılıyorsn. Sen sorun etme.:KK39:

Takas için de bilemiyorumki. İhtiyaclarımın hemen hemen hepsini tamamladım dr erken dogum olabılır diyince tutustum hemen herseyı hallettım. Takas edebılecek nelerın var mesela belki işime yarayacak bıseyler olur. Biliyosun ben bebıslere ıstyorum genelde.

Takas yapamazsak bıle fıyatlarında anlasırız bılıyorsn. Sen sorun etme.:KK39:
aa fistik acele ediyor desene :)
Olabilecek olanlari watsaptan atarim begenirsen yapariz nakit alicamda kargo parasi denk gelir

Sorma ya bıraz oyle yapıyor hanım sultan :KK51: Tm canm sen whatsappdan atarsn musaıt olunca. Konunda varsa bakım hıc ugrasma ??

Eki Görüntüle 1305792 38 40 bedene uyar.. 10 TL..

Eki Görüntüle 1305797 38 40 bedene uyar.. 10 TL..

Eki Görüntüle 1305803 38 40 bedene uyar.. 30 TL. kısa pantolon seklinde.. Sıfırdır..

Eki Görüntüle 1305820 36 38 40 bedene uyar... 20 TL.. Sıfırdır..

Eki Görüntüle 1305821 38 40 bedene uyar.. 10 TL.. Kıslıktır..

Eki Görüntüle 1305823 36 38 bedene uyar.. Sadece bi kez giydim. 50 TL..

Eki Görüntüle 1305825 Ltb. 36 38 40. Bedene uyar.. 20 TL.. İsteyen olursa temizleyip göndericem..

Ayırtıldıı...

Sac acıcı losyon, kirpik kıvırma aleti, yıldızlı yüzük, filli ve yıldızlı kolye ayırtıldı..

Hanımlar kalan son urunler ıcın kampanya...

Kalan tüm takılar 15 TL..

Kalan tüm kozmetik ürünler 25 TL...

Vizon elbise 5 TL..

Kahverengı mont 15TL...

Kalan tüm takılar 10 TL..

Kalan tüm kozmetik ürünler 15 TL...

Vizon elbise 5 TL..

Kahverengı mont 15TL...

Fiyatlar daha da düştüü.. Elimdekiler bitsin istiyorum kızlar..

Kalan tüm takılar 10 TL..

Kalan tüm kozmetik ürünler 15 TL...

Vizon elbise 5 TL..

Kahverengı mont 15TL...

Fiyatlar daha da düştüü.. Elimdekiler bitsin istiyorum kızlar..

Back