Doğum yaklasıyor, konu kapanıyor... Sıfırlandı, fiyat ver al gıt, takasda olur..⭐️/satılmıştır.

Hanımlar kalan son urunler ıcın kampanya...

Kalan tüm takılar 10 TL..

Kalan tüm kozmetik ürünler 15 TL...

Vizon elbise 5 TL..

Fiyatlar daha da düştüü.. Elimdekiler bitsin istiyorum kızlar..

Elimde ayakkabılar da var fakat burda resımlerı yok, 38 39 40 numara uyumlu topuklu ayakkabılar... İsteyene resim gönderebilirim..

Hanmlar dogumum cok yaklastı, bebıs geldıkten sonra cok gıremeyecegım.. Elımde kalanlar bıtsın ıstıyorum.. Begenın fıyat verın alın.. Hadı bakalım bıtsın ...

Konumda kalan son urunlerın butun fıyatlarını sıfırlıyorum kızlar.. Dogumdan sonra pek ılgıleneneyecegım ıcın elımden cıksın ıstıyorum.. Takasa da actım.. Fiyat olarak da 3 5 ne verırsenız, bende bebıslerımın ıhtıyaclarını gorurum..

Konuyu bıtırmek ıstıyorum.. Hadı bı el atın bakalım...

Onlar satıldı canımcım..

Soyle yapalım hanmlar.. Siyah elbıseyı alanlara makyaj malzemelerınıı,, vizom elbiseyi alanlara takıları hedıye edıım...

Ayrıca da dusunebılırsınız tabı kı.. Cabuk bıtsın dıye boyle bısey dusundumm..

vizon elbise kaç beden ve fiyatı ne kadar?

Elbise 38 40 bedenle uyumlu.. En son 5 tl demıstım fıyatına. Senın ıcın ne uygunsa o olabılır fıyat.. Yanında ufak tefek takılarda var onları da hedıye edecegım..

canım benim bedeni bana büyük gelir. sana hayırlı satışlar.
Rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.

Geç oldu ama Seren Ablacığıma teşekkür etmek amaçlı kendisinden aldığım ürünlerin fotoğrafını koymak istedim :)
Teşekkürler kalbi güzel kibar insan
Dualarım sizinle bebişinizi sağsalim kucağınıza almanız dileğiyle...
mutlaka haberdar edin...sağsalim kucağınıza aldığınız zaman mutluluğunuzu paylaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…