Doğum videosu izledim ve tansiyonum düştü bayılmak üzereydim :( Normal mi :(

angel_lost

Meleğim Geliyoor
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
1.122
8
Günaydın arkadaşlar
Ben daha 6 haftalık hamileyim. hamile olduğumu öğrendiğim günden beri kendimi çok güçlü ve korkusuz hissediyodum ama iki gündür duygularım yoğunlaştı sanırım. Çevremde çok iyi sezeryan geçmişi olan arkadaşlarım olduğu ve kendimde normal doğumdan korktuğum için sezeryan düşünüyordum ama topikleri gezdim tecrübe sahibi arkadaşlar genelde normal doğumdan yana. bende bunu fark edince izlemek istedim önce araştırdım normal doğum hakkında bilgi aldım sonra da bi video izledim ama videoda bebek doğduğu anda kulaklarım uğuldamaya gözlerim kararmaya başladı kendimi yataktan nasıl attığımı mutfağa nasıl gittiğimi bilemedim ama izlediğim videodan dolayı mı oldu yoksa o an denk mi geldi hala anlam vermedim normalde ritim bozukluğu rahatsızlığım var ama hamile kalana kadar sabahları yataktan kalktığımda hiç çarpıntım olmazdı ama artık her sabah çarpıntıyla uyanıyorum geçtiğimiz perşembe muayenedeydim doktorum alttan ultrosanla muayene etti kese olması gereken yerde yumurtalıklar temiz dedi ama kan alınırken bayıldığım için bana kan testi yapmadı bir sonraki randevuda yaparız dedi. tabiki tatmin olmadım ama biraz önce yaşadığım tansiyon düşüklüğü ve çarpıntılarımdan sonra kararsızım bir sonraki randevum kasım 1 de sizce kasım 1 den önce gitmeliyim. Yorumlarınızı bekliyorum çok gerginim :18:

Canım seni kan tutuyor olabilir veya panik atak geçiriyorsundur dolayısıyla birbirleriyle konus iyi gelir korkmana gerek yok yeryüzünde milyarlarca kadın doğurdu sende dogurabilirsin

Canım seni kan tutuyor olabilir veya panik atak geçiriyorsundur dolayısıyla birbirleriyle konus iyi gelir korkmana gerek yok yeryüzünde milyarlarca kadın doğurdu sende dogurabilirsin

sadece kan alınınca değil iğne vurulsamda bayılıyorum dediğin gibi panik atak geçiriyor olabilirim canım birde hamile olduğumu öğrendiğim anda sigarayı bıraktım 2 haftadır kendimle savaşıyorum hayatım biraz düzensizdi geç yatıp geç kalkardım düzensiz beslenirdim ama öğrendiğim günden beri beslenme programım var onun dışına çıkmıyorum günde 2.5- 3 litre su içiyorum erken kalkıp erken yatıyorum vs vs .. Bu yeni düzende beni sarsmış olabilir ama bilmiyorum evde yalnızım bayılcam zannettim o yüzden korktum sanırım hormonlarım tavan yapmaya başladı ama muayenemi daha erkene almalımıyım bilmiyorum

Canım böyle videolar izlememelisin şimdi hamilesin ve daha çok etkileniyorsun.

Ben hamile kalmadan önce çok kez normal ve sezeryan videosu izledim
o anı izlemek hoşuma gidiyordu
hatta duygulanırdım
ama hamile kaldığımdan beri küçücük parmak kesiği görsem içim bulanıyor bayılacak gibi oluyorum
Korku filmi bile izleyemiyorum geriliyorum.

Sende hamileliğe bağlı böyle bir durum yaşıyor olabilirsin
Kendini rahatlatacak şeyler izle huzursuz gergin ortamlarda bulunma

İçin rahat değilse erken git birşey olmaz bir önceki randevun ne zamandı ben ilk zamanlar haftada bir gittim sonra iki haftada bir şimdi bundan sonrada ayda bir gidicem sanırım.

Evet canım ya ben de öyleydim işte sezeryan doğum izlerdim ama hiçbişey olmazdı ama bir anda ne oldu bilmiyorum sanırım izlemesem daha iyi. İşte insan bebeği için hangisi en iyiyse onu yapmak istiyor. Normal doğum bebek için dedaha sağlıklı diye okuyunca izlemek istedim kendimi hazırlamak ama yok daha erkenmiş kendimi hazırlamak için :) hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız o kadar iyi geliyor ki

İçin rahat değilse erken git birşey olmaz bir önceki randevun ne zamandı ben ilk zamanlar haftada bir gittim sonra iki haftada bir şimdi bundan sonrada ayda bir gidicem sanırım.
bu ayın 19 unda gittim en son araya bayram girdiği için 1 kasıma alabildim en erken randevu. yani aslında ilk gittiğim doktora gitmicem bu sefer medikal park a aldım randevumu özel doktora gittim ama beni tatmin etmedi inşallah medikalde hayırlı haberler alırım sağlık konusunda biraz hassas biriyim kan tahlillerim temiz çıkar inşallah

doğal doğum diye bir site var
hatta ,link vermek hoş karşılanmıyo ama,
İkizlerin evde ve suda doğumu

şu yazıyı okursan,resimlere bakarsan belki doğum anı gözünde daha güzel bir yer edinebilir...Hatta gaza bile gelebilirsin,çünkü oldukça motive edici

tamam açtım şimdi okucam teşekkür ederim yengenc inan okadar motivasyona ihtiyacım var ki :) Bulantılarım daha yeni başladı 7. haftada ve inanıyorum ki 3 yada 4. ayımda sona erecektir ama oda motivasyonumu düşürdü. Bulantı ne berbat bişeymiş

canım allah hayırlı ve sağlıklı bi doğum nasip etsin inş.ama bence doğumu kafana takma video falanda izleme .insan merak ediyo nasıl olcak falan diye ama madem çarpıntın falan oluyo aman uzakdur takma unutma iki canlısın bebeişini düşün sen kendini nasıl hissedersen oda aynı şeyi hisseder hiç bişeye sıkma canını hiç bişeyi takma kafana belkide pskolojik bişeydir.allah yardımcın olsun:)

sakin ol canım her şey inşallah yolunda gider merak etme sen izlememeye calıs eger kötü oluyorsan o kadar insan dogurdu bizmi doguramıcazzz merak etme her şeyi oluruna bırakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…