aynen yazdıkların gibi , teşekkür ederim eline sağlık ...
04.07.1986
13.12.1987
benim için ve sevgilim için bişiler söyleyebilir misin
Canım bana da bakarsan çok sevinirim..
04.09.1986
Şimdiden teşekkürler..
Bayan inatçı :) içindeki çocuk hiç büyümeyecek. herkese güvenebiliyorsun çabuk inanıyorsun insanlara.. Başka biri bunu söylediği zaman inkar ediyorsun... Dürüstsün... Yalan gördüğün yerde bir daha güvenmen çok zor.
Bayan cömert, ne zaman ne yapacağını kestirmek zor. Senin olduğun yerde farklı işler, farklı dekorasyon, yani ne diyelim her şey farklı ve güzel. 4 insanlarına şahsi olarak da hayran olduğum için, pek anlatılacak bir şey yok aslında; çevrendekiler seni tanımasın yaşasın. İnsanlara yardımda eline su dökülmez... Düşüncelisin, paylaşımcısın... Stresten uzak durmalısın... Belli etmesen de kafana çok takıyorsun...
Bayan bakımlardan biri daha karşımızda... Kalite ve şıklık senin için ön planda. Sevgini sarılarak ifade edenlerdensin... Parfümsüz, yok uyumsuz , yataktan kalktığın gibi dışarı çıktığına inanmam.. Bütün paranı kıyafete harcayabilirsin :)) Neden bu kadar uzun dış görünüşünden bahsettim, biraz da kişilik kısmına bakalım... Sen özgürlük düşkünü, fazla ilgiden sıkılıp bıkabilen, en önemlisi partnerin seni durmadan aşkım canım cicim şeklinde aramayacak. Sen tam tersi peşinden koşturanlardan etkilendin hayatın boyunca... Seversen sadıksın. Partnerin de aşırı bakımlı olmalı...
sevgilim ve benim içinde birşey söyleyebilirmisin ben:24.01.1988 o :03.04.1984 teşekkürlert
İsteyen varsa yardımcı olabilirim:)) Rakamınıza göre + astrolojiyle birleştiriyorum (Formül bu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?