Sevgi İnsanı :)
Sana söyleyebileceğim pek bir şey yok aslında, huzuru sevgide bulanlardansın. Aile , ev senin için her şey. Sadıksın. Çalışma hayatın var mı bilmiyorum ama iş yerinde de çalışkansın. İradeli ve sadıksın. Yalandan nefret edersin, zor güvenirsin, kin tutmazsın.
Sen hepimize taş çıkartırsın. İçin genç eğlencelisin.
Hem de çooook eğlencelisin. Şakacısın. Güvenilirsin. Yalnız şu şakaların ve sivri dilin fena :)
Sevdiğin sürece sadıksın. Kin durumu var biraz. Eskileri asla unutmazsın.
İyi iyidir senin için kötü kötü. Olması gereken hakkını verirsin insanlara. Sana bir adım gelene 10 adım gidersin.
Aynı şey kötülükler için de geçerli. Açık sözlü olman başınının derde girmesine sebeb olsada etrafındaki insanlar seni bu yüzden seviyorlar.... Bu kadar... Teşekkürler
10 ocak 1973 bakarsan sevinirim...
27.06.1990 banada bakarmısın canım?
Bayan duygusal... Ki dışarıya belli ettiğin duyguların içinde sakladığın duygularınla, hislerinle kıyaslanamaz. Koskoca bir dağ belli etmediğin, ya sen aşırı duygusalsın. Geçmişe sıkı sıkı bağlısın. İçindeki çocuğa gelince o hiç büyümeyecek. Kalbini kıran olmasın, affediyor gözüksen de unutmazsın...
07/08/1995
Bakarsan çok mutlu olurum
banada bakabilirmisin lütfen :) 24.01.1988
24 -10-1977 bakarsan çok sevinirim cnm şimdiden teşekkürler
22.08.1991 bakabilirseniz sevinirim..
Bayan eğlencesin... İç benliğin de tamamen hareket... Kararların her an değişebilir.... Canlısın... Olduğun yerde kahkaha ve şakaların biteceğini düşünmüyorum. En kötü durumda bile çılgın bir fikirle insanları peşinden sürükleyebilirsin. En güzel taklitler, dedikodular sende... :)))
Teşekkür ederim :) birde 04.10.1995 tarihine bakarmısınız aceba? :)
Selamlar, sen kendinden çok etrafındaki insanları düşünen cömert , yardımsever bir insansın. Para senin gibilerin elinde olsun çünkü paylaşmak senin için yaşam sebebi... Ailene düşkünsün. Ne zaman ne yapacağın belli olmaz. Her an her yerde olabilirsin. Senin için mutluluk birlik beraberlik. Baskın bir kişiliksin. Özgürlüğüne oldukça düşkünsün...
29.06.1999
Banada bakarmısın canımmm
07.09.1986 bende istiorummmmmmmmmmmmmmmmm :) :) :)
Kahkaha'sın.... :)) Dışarıdan sessiz görünürsün... Ama insanlar seni tanıyınca renkli kişiliğini göreceklerdir.. Dostların hep olacaktır.
Tertipli , düzenlisin.. Duygularını inanılmaz bastırıyorsun... Kıskançsın... Partnerinin kılık kıyafetine kadar kıskançsın, ama gerçek kıskançlığını saklıyorsun.. Daha nasıl anlatayım seni bilemedim... Hmm bu arada kesinlikle sadıksın... Bağlanmana gerek yok, hayatında olması yeterli sadık olmana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?