Doğum Tarihine Göre Kişilik Yorumları

12-12-1984

banada bakarmısınız,bakalım ne çıkacak

Kıpır kıpır diye başlamak istiyorum. Enerjik, sosyal çevresi geniş, arkadaşlarıyla iyi geçinen, inatçı mı inatçı, dinine, gelenek ve göreneklerine bağlı, Pratik, hazır cevap, asabi, dediğim dedik, yönlendirilmekten hoşlanmayan ama yönlendirmeyi seven baskın karakterlerimizdensin.

tşk ederim

evet aynen böyle bi insanım :)

olumsuz özelliklerim inatçıyım..dediğim dedik.. (aklıma koyduğumu mutlaka yaparım)

emrivaki işlerden nefret etsemde saygıdan sesim çıkmaz sevdiğim bir insansa hoşuma gider

17,10,1988 doğumluyum canım banada bakarmısın ..

bende istiyorumm tabi zahmet olmazsa :) 02.01.1988

Sevgi İnsanı :)
Sana söyleyebileceğim pek bir şey yok aslında, huzuru sevgide bulanlardansın. Aile , ev senin için her şey. Sadıksın. Çalışma hayatın var mı bilmiyorum ama iş yerinde de çalışkansın. İradeli ve sadıksın. Yalandan nefret edersin, zor güvenirsin, kin tutmazsın.

20-04-1992

bakarsan sevinirim

Çocuk görünümlü, inatçı mı inatçıııı diye gider bu ıı harfi :))
Çocuklarlada aran iyi zaten. Baskın bir karaktersin. Tartışmalarda hazır cevapsın.
Pratiksin kısaca iş bitirici diyorum ben ona.
Fiziksel görünüş olarak bakımlı olduğuna eminimmm :)
Kıskançsın, aktiviteler ve sosyallik = sen..

22.07.1990 canım çok merak ettim :18:

Bayan değişken, cömert, baskın, dinine bağlı. Özgürlüğüne aşırı düşkünsün.
Fikirlerin ve hayal gücünle etrafındakileri şaşırtıyorsun.
İnatçısın sen de.
Programı olanlara ilginç fikirlerinle güzel süprizler hakkında fikir verebilirsin...

Bana da bakarmısınız rica etsem - 30.12.1993 :)

Bayan ego diye başlamak istiyorum ama kızma :))
Ben ben ben, derken birazda etrafı düşünmelisin.
Sadıksın, dürüstsün, iradelisin sen de.
İş ortamında inatçılığın ve hırsın sayesinde iyi bir yerlere geleceğin belli. Yıldızın parlak.
Zor yoldan deneyimleyerek öğreniyorsun, şanstan çok deneyimlerin ile yükseleceksin...

Teşekkür ederim :) birde 04.10.1995 tarihine bakarmısınız aceba? :)

bende isterimmmmmmm zahmet olmazsaaaa

08/11/1975 yaşlandım yaaa

Sen hepimize taş çıkartırsın. İçin genç eğlencelisin.
Hem de çooook eğlencelisin. Şakacısın. Güvenilirsin. Yalnız şu şakaların ve sivri dilin fena :)
Sevdiğin sürece sadıksın. Kin durumu var biraz. Eskileri asla unutmazsın.
İyi iyidir senin için kötü kötü. Olması gereken hakkını verirsin insanlara. Sana bir adım gelene 10 adım gidersin.
Aynı şey kötülükler için de geçerli. Açık sözlü olman başınının derde girmesine sebeb olsada etrafındaki insanlar seni bu yüzden seviyorlar.... Bu kadar... Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…