- 12 Şubat 2025
- 134
- 33
- 13
- 28
- Konu Sahibi angelingpink
merhaba dm bakar mısınMedicalparkta Fırat beye gidiyorum çok çok memnunum tavsiye ederim. Gördüğüm en iyi en nazik doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba dm bakar mısınMedicalparkta Fırat beye gidiyorum çok çok memnunum tavsiye ederim. Gördüğüm en iyi en nazik doktor
Baktım ama bir şey görmedimmerhaba dm bakar mısın
merhaba buldunuz mu yer bende fiyat araştırması ve doktor araştıeıyorum yardımcı olue musunuzMerhaba teşekkür edetim orası bana uzak Çankaya tarafında bir yer bakıyorum
Merhaba kızlar Ankara’da iyi bir doktor arayışındayım. Ayrıca riskli gebelik ihtimaline karşı riskli gebelik takibi de yapan bir doktor olsun istiyorum. Bir de Ankara’daki özel hastane doğum paketleri ile ilgili bilginiz varsa bu başlık bu arayışta olan herkese yardımcı da olmuş olur. Şimdiden bilgi veren herkese teşekkür ederim![]()
kız allah senden razı olsun ekleme yapayım tobb hersey dahil 99••op. bahar hanım normal doğum
- ••medicana -10 muayene 234 lü tarama operator 77.500 doc 85 prf 97500
•• docent emre günakan
- özgür 60 bin 20 bin doğum parası 80 bin
uzman 58.800 doc 63.800 prof 65.800
- LOKMAN HEKİM AKAY
•UZM 80 doç 90 bin
- MEDİCAL PARK - op.SEVGİ YILDIRIMALTA •80bin -keçiören şubesi
- BATIKENT MEDİCALPARK DOÇ. GÜLENAY GENÇOSMANOĞLU
özel güven yüzee 50 indirim normal 19.500 sezaryen 25.500
- •doç ebru yüce sınırsız paket 65 bin nakit 3 taksit 75 bin
özel hrs hastanesi 50 indirim
başkent hastanesi
doç. nihal şahin uysal dönüş yapılmadı henüz
UZM 70 doç 75 Prf 80 bin
- Liv HOSPİTAL =DOÇ. NAZLI TOPFEDAİSİ ÖZKAN
sanırım karta taksit yapıyolar kendim sormadım ama okudum 9 taksit yaptıranıDoğum paketlerine taksit yapıyorlar mı nakit mi istiyorlar biliyor musunuz
sağol canım senden deee , karar verebildin mi doktorakız allah senden razı olsun ekleme yapayım tobb hersey dahil 99
vallahi cok kararsızım, medicana ayşe kırbaş devam etmek istiyorum ama bakalım daha uygun fiyatlı iyi bi alternatif bulursam iyi olcak neredeyse 100 bin tl cunkusağol canım senden deee , karar verebildin mi doktora
ya evet ayşe hocada baya iyi duydum ama zaten özgür kan var o klinikte ama hastaneyle birlikte 85 i buluyor yine aynı fiyat ediyor bende kararsızımvallahi cok kararsızım, medicana ayşe kırbaş devam etmek istiyorum ama bakalım daha uygun fiyatlı iyi bi alternatif bulursam iyi olcak neredeyse 100 bin tl cunku
senin kaçıncı haftansanırım karta taksit yapıyolar kendim sormadım ama okudum 9 taksit yaptıranı
9senin kaçıncı haftan
Medicalpark Batıkent hastanesinde Perinatoloji uzmanı Gülenay hoca var kendisiyle ilerletiyoruz şu an süreci ve çok memnunuz. Hem riskli hem normal gebelik takibi yapıyor. Biz sigortadan devam ettiğimiz için fiyatları bilmiyorum.
Merhaba kızlar teşekkür ederim. Tamamlayıcı sağlık sigortalarınız doğum teminatlı mı yoksa normal mi? Normal tss de gebelik takiplerini karşılar mı?Ben livde nazlı hocayla devam ediyorum. Çok tatlı, sizi strese sokmayan, pozitif birisi. Sağlık sigortam olduğu için ücretlerini bilmiyorum
Hayır bulamadım hala arayıştayım maalesefmerhaba buldunuz mu yer bende fiyat araştırması ve doktor araştıeıyorum yardımcı olue musunuz
Benim tamamlayıcı sağlık sigortam doğum teminatlı. Normal tss karşılamıyor diye biliyorum ama yine de sormak lazım hastaneye.Merhaba kızlar teşekkür ederim. Tamamlayıcı sağlık sigortalarınız doğum teminatlı mı yoksa normal mi? Normal tss de gebelik takiplerini karşılar mı?
Hayır bulamadım hala arayıştayım maalesef![]()
Teşekkür ederim sigortanız ile ilgili özelden konuşabilir miyiz?Benim tamamlayıcı sağlık sigortam doğum teminatlı. Normal tss karşılamıyor diye biliyorum ama yine de sormak lazım hastaneye.
**İsim düzeltmesi: Güzin Yakın Başçı.Ben Güzin Akın Başçı’ya gidiyorum özel muayenehane Çukurambar’da. Gebelik takibi 40 bin. Doğum 49 bin. Tobb, lösante ve memorial’da doğumu gerçekleştiriyor, bu hastanelerde yenidoğan yoğun bakım var ve önemli kısmı bu. Hastane ücretleri de aşağıdaki gibi. Tüm maliyetler Ortalama 110-130 arası.
Memorial Hastanesi
Normal doğum 1 gece yatış:24500 ₺
Epiduralli normal doğum 1 gece yatış:29400₺
Sezaryen anestezi dahil 1 gece 32900₺
2 gece yatış: 35800₺
Lösante
Normal doğum 1 gece 20000 ₺anestezi dahil
Suda doğum 20000₺
Sezaryen 1 gece 23000₺
Sezaryen 2 gece 29000₺
TOBB Hastanesi
Sezaryen doğum 1 gece 38500₺
2 gece yatış 42300 ₺
Normal doğum 1 gece yatış 33600₺
Hastanenin anestezi doktoru eşlik ederse +4900 ₺
Doğum teminatlı benimkiMerhaba kızlar teşekkür ederim. Tamamlayıcı sağlık sigortalarınız doğum teminatlı mı yoksa normal mi? Normal tss de gebelik takiplerini karşılar mı?
Hayır bulamadım hala arayıştayım maalesef![]()