31.01.1987 bana da bakabilir misin canım.?
Merhaba canım, rica etsem bana da bakabilir misin? teşekkürler şimdiden..
ben : 22.09.1988
eşim :24.01.1974
rica etsem benim ve eşim için de bakabilir misin?tşkler şimdiden...
ben 01.09.1986,eşim 08.01.1979...
benim için de bakar mısın?
23.05.1985
24.08.1994 lütfen bana da bak :)
26.12.1992 :26: bakabilir misiniz :)
26.12.1992 :26: bakabilir misiniz :)
Mantık ile duygusallığı harmanlamışlar ve kişiliğinde duygusallığın biraz daha ön planda diyebiliriz. Ki gerçek hislerini saklamaktan yana olduğun halde belli ettiğin kısmıyla bile fırtınalar koparabiliyorsun. dürüstlük senin için ön planda.
Eşin ise verdiği sözü mutlaka tamamlamaya çalışan, dediğinin arkasında duran, insanların ağlama duvarı da dediğimiz kişiliklerden. Hediye vermeyi ve sürpriz yapmayı sever. Belli etmese de hediye almayı da sever. Zor durumda olanların yanındadır. Yardımsever ve düşüncelidir. Sadık bir eştir. Tek eşlilikten yanadır. Ailesine düşkündür. Sosyaldir, işi ön plandadır. Dürüsttür ve kesinlikle kıskançtır :)
Ve sen kesinlikle hep daha çok ilgi istiyorsun... Mutluluklar...
Süper bir bağlılığınız var, tartışmalarınız da sevginiz gibi gerilimli :) Maşallah, çok sevdiğim bir kombinasyon.
Aranızda mükemmel bir bağlılık ve aşk olduğuna eminim. Bu yaşlandığınızda da değişmeyecek...
Sen mantık insanısın. Ayakları yere sağlam basan , hayallere değil de gereği görmeden net bir şey söylemeyen, daha gerçekçisin.
İnatçısın. Düzene tertibe daha önem veriyorsun. Tartışma ve yüksek sesten hoşlanmazsın. Çabuk kırılırsın. Ama belli etmezsin.
İkinizde birbirinizden inatçısınız :)) Eşin bir tık daha baskın. Sen de devamlı öğütler var. İdeal anne baba olursunuz çocuklarınız için....
Eşin aslında çocuk gibi iç dünyasında, kırılgan , duygusal ama dışarıya karşı belli etmiyor sert bir duruşu var.
Tartışmalar aşkı alevlendirir ya sizin beraberliğiniz de bu şeklide gün geçtikçe bağlılığınız ile sıkı sıkıya artacak...
İsteyen varsa yardımcı olabilirim:)) Rakamınıza göre + astrolojiyle birleştiriyorum (Formül bu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?