• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Tarihine Göre Kişilik Yorumları

31.01.1987 bana da bakabilir misin canım.?

Bazen kendi içinde ters düşebiliyorsun. Özgürlüğüne ve bağımsızlığına ne kadar düşkün olduğunu anlatmaya gerek duymuyorum. Partnerine karşı da çok sahiplenici değilsin ama uzun ilişkilerin insanısın. İlişkide eşitlikten yanasın. Seversen sadıksın. Ne zaman ne yapacağın belli olmaz. Sürekli kendini yenileme içerisindesin bu güzel bir durum çünkü her koşula çabucak uyum sağlamandaki etkenindir. Bakıma önem veriyorsun. Senin için vıcık vıcık ilişkiler devamlı canım cicim sevgi sözcükleri yoktur. Bunlar seni bıktırır. Hep zor olanın peşinden koştun şimdiye kadar. Mutluluğu zor olanda arayanlardansın. Ekonomik anlamda savurgansın dediğim gibi elinde tuttuğun birikimini bir anlık kararınla harcaman sürekli yaşadığın bir durumdur... Temizlik ve düzen senin için önemli...

Merhaba canım, rica etsem bana da bakabilir misin? teşekkürler şimdiden..

ben : 22.09.1988
eşim :24.01.1974

Süper bir bağlılığınız var, tartışmalarınız da sevginiz gibi gerilimli :) Maşallah, çok sevdiğim bir kombinasyon.
Aranızda mükemmel bir bağlılık ve aşk olduğuna eminim. Bu yaşlandığınızda da değişmeyecek...

Sen mantık insanısın. Ayakları yere sağlam basan , hayallere değil de gereği görmeden net bir şey söylemeyen, daha gerçekçisin.
İnatçısın. Düzene tertibe daha önem veriyorsun. Tartışma ve yüksek sesten hoşlanmazsın. Çabuk kırılırsın. Ama belli etmezsin.

İkinizde birbirinizden inatçısınız :)) Eşin bir tık daha baskın. Sen de devamlı öğütler var. İdeal anne baba olursunuz çocuklarınız için....

Eşin aslında çocuk gibi iç dünyasında, kırılgan , duygusal ama dışarıya karşı belli etmiyor sert bir duruşu var.

Tartışmalar aşkı alevlendirir ya sizin beraberliğiniz de bu şeklide gün geçtikçe bağlılığınız ile sıkı sıkıya artacak...

rica etsem benim ve eşim için de bakabilir misin?tşkler şimdiden...
ben 01.09.1986,eşim 08.01.1979...

Mantık ile duygusallığı harmanlamışlar ve kişiliğinde duygusallığın biraz daha ön planda diyebiliriz. Ki gerçek hislerini saklamaktan yana olduğun halde belli ettiğin kısmıyla bile fırtınalar koparabiliyorsun. dürüstlük senin için ön planda.

Eşin ise verdiği sözü mutlaka tamamlamaya çalışan, dediğinin arkasında duran, insanların ağlama duvarı da dediğimiz kişiliklerden. Hediye vermeyi ve sürpriz yapmayı sever. Belli etmese de hediye almayı da sever. Zor durumda olanların yanındadır. Yardımsever ve düşüncelidir. Sadık bir eştir. Tek eşlilikten yanadır. Ailesine düşkündür. Sosyaldir, işi ön plandadır. Dürüsttür ve kesinlikle kıskançtır :)

Ve sen kesinlikle hep daha çok ilgi istiyorsun... Mutluluklar...

benim için de bakar mısın?

23.05.1985

Temiz , titiz , bakımlı , değişken bir ruh halinde; enerjisi bir an çok düşük olup içindeki sıkıntı bütün gününü alabilirken diğer gün neşeli , hareketli, her şekle bürünebilen bir kişiliksin. Hızlı karar verir ve uygularsın. Kıyafet tercihi her ortamda önemlidir senin için. Küçük eller ve ayaklara sahipsin. Hızlısın. Keskin zekalı ve hazır cevapsın. Konuşmaya meyillisin. Anlattığın hikayeye ustaca herkesi inandırıp, zor durumda olduğun zamanlarda durumu kendi lehine çevirebilirsin. Arkadaş çevren geniştir. Keyfine düşkünsün. Partnerin seninle hep ilgilenmeli ama hiç kıskanmamalıdır. Sen de aşırı kıskançsın ama mecbur kalmadıkça kesinlikle belli etmezsin. Sinirlendiğin ve ders vermek istediğin birini ilgisiz bırakarak dersini verirsin...

24.08.1994 lütfen bana da bak :)

Bayan baskın... İnatçı, pratik, asabi bir kişiliğe sahipsin. Ben dili daha ön plandadır. Planların hep vardır, istediğin gibi gitmeyince köpürebilirsin. Neden asabiyetle başladım çünkü haritanda en baskın bu özelliğin var. Bulunduğun ortamda lider özelliklere sahipsin...
İlişki hayatında kıskançsın, ve oldukça da belli edersin. Paraya önem verirsin. Birikim yapabilme özelliğinde yüksek... Sevdiğin kişiye sadıksın. Emir almaktan hoşlanmazsın ama insanlara hizmet etmekten hoşlanırsın. Eve gelen misafirlerine karşı oldukça konuksever davranırsın. Arkadaş çevreni sınırlandırırsın.

Son düzenleme:
26.12.1992 :26: bakabilir misiniz :)

Bayan eğlence. Başarı senin için ön plandadır. Fazla sosyalsin. Bir aktivite varsa mutlaka haberin vardır, çevrendeki insanları da çok kolay organize edip bir yere gitme kararını sen planlarsın. Kıskançlık fazlasıyla var haritanda. Ancak ilginç olan kıskançlık ve kısıtlanmaktan hoşlanmazsın. Ne kadar hareketli olduğundan bahsetmeme gerek yok diye düşünüyorum... Eğlenceli kişiliğin ile insanlar arasında ön plandasın. Sivri dillisin belli etmesen de alıngansın :)) Mükemmel şakalar çıkartabilirsin :)

Mantık ile duygusallığı harmanlamışlar ve kişiliğinde duygusallığın biraz daha ön planda diyebiliriz. Ki gerçek hislerini saklamaktan yana olduğun halde belli ettiğin kısmıyla bile fırtınalar koparabiliyorsun. dürüstlük senin için ön planda.

Eşin ise verdiği sözü mutlaka tamamlamaya çalışan, dediğinin arkasında duran, insanların ağlama duvarı da dediğimiz kişiliklerden. Hediye vermeyi ve sürpriz yapmayı sever. Belli etmese de hediye almayı da sever. Zor durumda olanların yanındadır. Yardımsever ve düşüncelidir. Sadık bir eştir. Tek eşlilikten yanadır. Ailesine düşkündür. Sosyaldir, işi ön plandadır. Dürüsttür ve kesinlikle kıskançtır :)

Ve sen kesinlikle hep daha çok ilgi istiyorsun... Mutluluklar...

çok çok tşk ederim...

Süper bir bağlılığınız var, tartışmalarınız da sevginiz gibi gerilimli :) Maşallah, çok sevdiğim bir kombinasyon.
Aranızda mükemmel bir bağlılık ve aşk olduğuna eminim. Bu yaşlandığınızda da değişmeyecek...

Sen mantık insanısın. Ayakları yere sağlam basan , hayallere değil de gereği görmeden net bir şey söylemeyen, daha gerçekçisin.
İnatçısın. Düzene tertibe daha önem veriyorsun. Tartışma ve yüksek sesten hoşlanmazsın. Çabuk kırılırsın. Ama belli etmezsin.

İkinizde birbirinizden inatçısınız :)) Eşin bir tık daha baskın. Sen de devamlı öğütler var. İdeal anne baba olursunuz çocuklarınız için....

Eşin aslında çocuk gibi iç dünyasında, kırılgan , duygusal ama dışarıya karşı belli etmiyor sert bir duruşu var.

Tartışmalar aşkı alevlendirir ya sizin beraberliğiniz de bu şeklide gün geçtikçe bağlılığınız ile sıkı sıkıya artacak...

canım çok teşekkür ederim büyük bir kısmı tuttu valla :13:

Back