• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Tarihine Göre Kişilik Yorumları

04.07.1986
13.12.1987
benim için ve sevgilim için bişiler söyleyebilir misin:54:

04.07.1986
13.12.1987
benim için ve sevgilim için bişiler söyleyebilir misin:54:

Hangisi sen , hangisi partnerin bilemedim , yazmamışsın o yüzden tarihlerinin karşısında yazıyorum;

Bu aşağıda yazan 2 kişininde kendilerini hissettikleri durumlar benzerdir. 2'si de karamsardır..

4/7/86 tarihli kişi duygusal ve kesinlikle çok güvenilir... Ağlama duvarı diyebiliriz ona da.. İnsanlara verdiği sözün arkasında durur, mutlaka yerine getirir.. O yüzden çevresindeki insanların güvenini kazanmıştır bu da ona pek çok sorumluluk getirir... Geçmişine sıkı sıkıya bağlı ve evcilmendir, ağırbaşlıdır, sadıktır, ailesine düşkündür, kıskançtır...

13/12/87 tarihli kişi ise eğlencelidir... Kıskançlığı çok daha azdır. Özgürlüğüne düşkündür. Daha az duygusaldır. Arkadaş çevresi daha çoktur.. Daha çok eğlenmesini , gülmesini bilir. Daha az sadıktır. Bağlanması zordur. Eski partnerleri ile görüşmemesi zordur...
Biraz daha kafasına buyruktur. Ve kesinlikle daha baskındır...

Canım bana da bakarsan çok sevinirim..
04.09.1986
Şimdiden teşekkürler..:71:

Bayan kıskanç diye başlayalım... Baskın karakterlerimizin başını çekiyorsun. Her iş senin istediğin gibi yürümeli. Plancısın. Eğer daha önceden programladığın bir aktivite başka biri ya da birileri tarafından engellenirse vay onların haline. Özgürlüğüne düşkünsün ama inanılmaz kıskançsın. Partnerin gelenek ve göreneklerine bağlı kalmak durumunda. Sadıksın, evin tertiplidir...

Bayan inatçı :) içindeki çocuk hiç büyümeyecek. herkese güvenebiliyorsun çabuk inanıyorsun insanlara.. Başka biri bunu söylediği zaman inkar ediyorsun... Dürüstsün... Yalan gördüğün yerde bir daha güvenmen çok zor.

Kesinlikle,inatcılıkta dünya markasıyım :))

Bayan cömert, ne zaman ne yapacağını kestirmek zor. Senin olduğun yerde farklı işler, farklı dekorasyon, yani ne diyelim her şey farklı ve güzel. 4 insanlarına şahsi olarak da hayran olduğum için, pek anlatılacak bir şey yok aslında; çevrendekiler seni tanımasın yaşasın. İnsanlara yardımda eline su dökülmez... Düşüncelisin, paylaşımcısın... Stresten uzak durmalısın... Belli etmesen de kafana çok takıyorsun...

cnm ya sağol tam beni anlatmışsın teşekkürlerrrrrr

Bayan bakımlardan biri daha karşımızda... Kalite ve şıklık senin için ön planda. Sevgini sarılarak ifade edenlerdensin... Parfümsüz, yok uyumsuz , yataktan kalktığın gibi dışarı çıktığına inanmam.. Bütün paranı kıyafete harcayabilirsin :)) Neden bu kadar uzun dış görünüşünden bahsettim, biraz da kişilik kısmına bakalım... Sen özgürlük düşkünü, fazla ilgiden sıkılıp bıkabilen, en önemlisi partnerin seni durmadan aşkım canım cicim şeklinde aramayacak. Sen tam tersi peşinden koşturanlardan etkilendin hayatın boyunca... Seversen sadıksın. Partnerin de aşırı bakımlı olmalı...

doğru canım aynen ben çok teşekkür ederim:):21:

sevgilim ve benim içinde birşey söyleyebilirmisin ben:24.01.1988 o :03.04.1984 teşekkürlert :71:

Hangisi sen hangisi partnerin bilemedim yazmadığın için;

88 doğumlu özgür ruha sahip, bakımlı, baskıya gelemeyen, iyilik seven, bağlanması zor, sevgisini dokunsal gösteren, ne zaman ne yapacağı tepkisi belli olmayan,

84 doğumlu baskın karakter gözükmesine karşı partnerine karşı tabiri caizse aciz kalabilen, sürekli dikkatini çekmek zorunda hisseden, sevgiye düşkün, partnerinin onu sevdiğinden çok daha fazla bağlanan, kıskançlığı sakladığı haliyle bile partneri tarafından bu konuda çok tartışacaklar. Çünkü partneri kıskançlığı sevmez ve olmadık bir durum ortaya çıksa dahi saklar...

2'side aile özlemi yaşamaktadır. 84 doğumlu partnerine kıyasla daha iyi bir anne ya da baba olacaktır (cinsiyet bilmediğim için:)....

Merhaba canım, rica etsem bana da bakabilir misin? teşekkürler şimdiden..

ben : 22.09.1988
eşim :24.01.1974

rica etsem benim ve eşim için de bakabilir misin?tşkler şimdiden...
ben 01.09.1986,eşim 08.01.1979...

17.10.1991
buda eşim 06.05.1982
ve kızım 24.02.2012
canım bekliyorum:16:

Son düzenleme:
Back