• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Tarihine Göre Kişilik Yorumları

23.05.1988 e bakabilir misin zahmet olmazsa?

Ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Her ruh haline çok çabuk bürünebilirsin. Alınganlık var sende de. Sosyalleşmenin sözlük anlamısın. Çevren kalabalık, her kesim insanla iletişimin kuvvetli. Dedikodu, sohbet , sohbet, hepsinde varsın. Gözünden hiç bir şey kaçmaz. Eğlenceli bir kişiliksin sende. Hayatı kahkahalarıyla eskitenlerdensin. Çapkınsın. Eğer bir durumda haklı isen asla susmazsın. Beceriklisin. Hamaratsın, hızlı ve pratiksin...

Banada bakabilirmisin :) 20.10.1993

İçine kapanıksın. Sevgi insanısın. Aşırı duygusalsın ama saklıyorsun , belli etmeyi ve paylaşmayı öğrenmelisin. Sevgi senin olmazsa olmazındır. Nazik bir yapın var, tartışmalardan hoşlanmıyorsun. Donuk bakışlısın. Hep kafanın içinde bir düşünceler, düşünceler; insanlar senin bu kadar duyarlı olduğunu farkedemez ki sen paylaşmazsan. İyi bir anne ve iyi bir eş olacağını düşünüyorum... Ağırbaşlısın genel olarak...

22.03.93 banada banada :52::52::52:

Senin ne zaman ne yapacağını kestirmek inan bana mümkün değil. Değişkensin. Paranın senin için önemi yok. Paranın senin için bir görevi vardır onun için kullanılır ve biter. Önemli olan aile ve sevgi. Sen kesinlikle çocuklara düşkünsün. En az 2 tane çocuk istiyorsun :)) Sen de kendine bazen şaşırıyorsun , çünkü her yerde olabilirsin. Karasızsın. Dediğim gibi ailene aşırı düşkünsün, bu öyle bir düşkünlük değil sadece gerçekten hakkını veriyorsun. Kıskanç bir eş olacaksın...

Ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Her ruh haline çok çabuk bürünebilirsin. Alınganlık var sende de. Sosyalleşmenin sözlük anlamısın. Çevren kalabalık, her kesim insanla iletişimin kuvvetli. Dedikodu, sohbet , sohbet, hepsinde varsın. Gözünden hiç bir şey kaçmaz. Eğlenceli bir kişiliksin sende. Hayatı kahkahalarıyla eskitenlerdensin. Çapkınsın. Eğer bir durumda haklı isen asla susmazsın. Beceriklisin. Hamaratsın, hızlı ve pratiksin...

çapkınlık dışında tam ben :D:16: çok teşekküler

İçine kapanıksın. Sevgi insanısın. Aşırı duygusalsın ama saklıyorsun , belli etmeyi ve paylaşmayı öğrenmelisin. Sevgi senin olmazsa olmazındır. Nazik bir yapın var, tartışmalardan hoşlanmıyorsun. Donuk bakışlısın. Hep kafanın içinde bir düşünceler, düşünceler; insanlar senin bu kadar duyarlı olduğunu farkedemez ki sen paylaşmazsan. İyi bir anne ve iyi bir eş olacağını düşünüyorum... Ağırbaşlısın genel olarak...

Ay bu kadar olur tam beni anlatti ya iyi bir es iyi bir anne :51:insallah ya :) tesekkur ederimm :)

Senin ne zaman ne yapacağını kestirmek inan bana mümkün değil. Değişkensin. Paranın senin için önemi yok. Paranın senin için bir görevi vardır onun için kullanılır ve biter. Önemli olan aile ve sevgi. Sen kesinlikle çocuklara düşkünsün. En az 2 tane çocuk istiyorsun :)) Sen de kendine bazen şaşırıyorsun , çünkü her yerde olabilirsin. Karasızsın. Dediğim gibi ailene aşırı düşkünsün, bu öyle bir düşkünlük değil sadece gerçekten hakkını veriyorsun. Kıskanç bir eş olacaksın...
hahah
:1::1::1:aynı ben valla tesekkurler cvp ıcın :38:

Kişilik olarak dinine bağlı (Uç noktalarda kendini din ile durduran, organizasyon yeteneği gelişmiş)
Dış görünüş olarak modayı takip etmekten çok kendi tarzını kovalayanlardansın.
Düşündüğün bir konuda hiç kimse seni vazgeçiremez, yolundan alıkoyamaz. Bu kararlı yapın sayesinde , sen hayatı zor yollarla öğreniyor ve öğrenmeye devam edeceksin... Kısıtlanmanın sana göre olmadığı kesin...

Çok teşekkür ederim :16:

26.09.1990 _ ?

banada yazabilirmisinz merak ettim bende ?

Sakin , alıngan, esprili, nazik, çocukça masum, çabuk inanabilir.

Partnerin oldukça baskın karakter ilişkinizde. Tartışmaktan hoşlanmayıp, kaçanlardansın.

Çocuk tarafın seni neşeli, esprili yapıyor.

tşk ederim ama ilişkinin baskını benim birde tartışmktn kaçmaktn nefret ederim tam tersi olayı çözene kadar tartışma yanlısıyım :)

benimkinede bakabilir misin canım 15.06.1989
teşekkürler şimdiden

Sen girdiği her ortamda dikkatleri üzerine çekebilen, mistik duyguları değişmiş , kafana koyduğunu karşındakiler onaylamasa da evet der gibi gözüküp yapanlardansın. Neşelisin. Geçmişe sıkı sıkıya bağlısın.

23.06.91 lutfeeen banada bak=)

Senin sözün; YAŞA ve YAŞAT. Cömertsin. İnsanlara yardımcı olmaktan hoşlanıyorsun. Maddiyatını zor durumda olan insanlara kullanıp kendini daha rahat hissediyorsun. Dostlarınız da bunun farkındalar. Ailenize inanılmaz düşkünsünüz. Kıskançsınız. Bulunduğunuz ortamda mutlaka size saygı gösterilmeli, hep bir ağırlığınız var gerek ailenizde gerek sosyal çevrenizde.
Ne zaman ne yapacağın belli olmaz. Kendine özgü hitap şekillerin var, diğerlerinin kullanmadığı sözcüklerle sesleniyorsun yakın çevrene...

aynen öle canım teşekkür ederim ağzına sağlık

Back