- Konu Sahibi KatnissEverden
-
nınım allah kuzucuğuna uzun ömürler versin inşallah.onlar başımıza gelen en güzel şeyler...
55 le hamile kaldım... 73 le mecburen doğuma gittim (suyum geldi prematüre doğdu oğlum) 50 gün oldu doğum yapalı..heniz daha 68 kiloyum... ya ben vermiyorum kızlar.. üzülüyorumda.... nasıl verdiniz bu kiloları..
canım sen yeni doğurmuşsun .. veririsin sıkma canını..bende 50 ile hamile kaldım 68 le doğuma giridm4ay oldu yaklaşık doğum yapalı.. ama henüz azalma yok kilomda.. doğumdan hemen sonra 61 dim.. ama süt olsun diye yiyip içmekten tekrar kilo alığı 64,5 olmuştum.. biraa kıstım yememi içmemi.. 63 olmuşum.. ama daha vercek 13 kilom var.. ama ümdiim yok gibi (
çok sağol canım..inş.. ben ilk kzıımdada aynen 17 kilo almıştım.. değidin gibi sonradan kendi kendine verdim.. ama o zamanlar 22 yaşındaydım..şimdi 34canım hiç üzülme senle aynıymış kilolarımız bende 51 ile hamiş kaldım 68 ile doğuma gittim doğumdan 3 4 gün sonra 61 dim.ama bende sütüm artsın diye yemekten 64 oldum.ve 3 ay hiç veremedim.sonra emzirmeyi kesince başladım rejime ve pilatese bir ayda 3 kilom gitti.daha sonra rejimi bıraktım sporu da ama kilo vermeye devam ettim.şuan bebeğim 8 aylık olucak ve ben 56 kiloyum.bu ay veremedim malum ramazan:)işin güzel yanı da başta kendimi o kadar kastım kilo vermek için şimdi ise hiç bişey yapmadığım halde ayda 2 kilo gidiyo.bebekler harketlendikçe bizde hareketleniyoruz ve gidiyo kilolar.hiç üzülme bebeğinin yaş gününde eski formunda olucaksın olucaz inşallah:)
bende 55 kiloydum
75le doğuam girdim
şu an bebeğim 5.ayını bitirmek üzere ve ben 62 küsür lerdeyim
kilo versemde göbek ve yanlar gitmiyor çatlaklarda cabası buruş buruş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?