Doğum sonrasında vücudunuz eski haline dönebildi mi?

nınım bu konuda çok acı çekmiş biri olarak şunu tavsiye edebilirim;ben 28 kilo aldım hamileliğimde.59 la hamile kalıp 87 ile doğum yaptım.aradan tam iki yıl sonra kilolarımı vermeyi başardım.pilates diyorum arkadaşım ve saat 6 dan sonra meyve dışında hiçbişey yemedim.diyetisyen kontrolünde ve sporla zayıfladım.şu anda 62 kiloyum.yani acele etmemeni ve üzülmemeni,bebeğini emzirmenin tadını çıkarmanı tavsiye ediyorum.bişey daha;pilates vücudu en hızlı toparlayan tek spor.

nınım ben emzirirken hiç kilo veremedim.sanırım bünyeyle çok alakalı.emzirmeyi bıraktıktan sonra korkunç kilo verdim canım.ama sporun çok desteklediğini düşünüyorum.emzirirken zaten çok ağır spor yapamıyosun.biliyorum zor ama bence kendine biraz zaman tanı canım.

Bende 53 le hamile kaldım 71 le doğuma girdim hala 62 kiloyum karnımda çatlaklar ve göğüslerimde sarkma var ama hala emzirdiğim için hiç kısmıyorum yemeden emzirmeyi bırakınca hemen sıkı bi egzersizle eski halime dönebilirim ama bu çatlaklar bizimle gidecek kızlar hiç ümidim yok walla

canım sen yeni doğurmuşsun .. veririsin sıkma canını..bende 50 ile hamile kaldım 68 le doğuma giridm4ay oldu yaklaşık doğum yapalı.. ama henüz azalma yok kilomda.. doğumdan hemen sonra 61 dim.. ama süt olsun diye yiyip içmekten tekrar kilo alığı 64,5 olmuştum.. biraa kıstım yememi içmemi.. 63 olmuşum.. ama daha vercek 13 kilom var.. ama ümdiim yok gibi (

ben hamilelikte 20 kg aldım şu an bebeğim 11 aylık 7. ayda diyete başladım 2,5 ayda 9 kilo verdim 5 de önceden diyetsiz vermiştim şimdi evlendiğim zamandan bile zayıfım(164 boy 53kg oldum) ve vücudum doğumdan öncekinden bile güzel çünkü belim çok inceydi eskiden kalçamı olduğundan iri gösteriyordu şimdi belim biraz kalınlaştı ve üst bedenim kalınlaştı daha orantılıyım artık:teytey:

ha bu arada ilk 6 ay kilo vermeyi aklımdan bile geçirmedim tombilik tombilik gezdim valla bebeişim için yeni doğum yapanlar en az 6 ay kendine çok iyi baksın süt her şeyden önemli benimki hala emiyo

canım hiç üzülme senle aynıymış kilolarımız bende 51 ile hamiş kaldım 68 ile doğuma gittim doğumdan 3 4 gün sonra 61 dim.ama bende sütüm artsın diye yemekten 64 oldum.ve 3 ay hiç veremedim.sonra emzirmeyi kesince başladım rejime ve pilatese bir ayda 3 kilom gitti.daha sonra rejimi bıraktım sporu da ama kilo vermeye devam ettim.şuan bebeğim 8 aylık olucak ve ben 56 kiloyum.bu ay veremedim malum ramazan:)işin güzel yanı da başta kendimi o kadar kastım kilo vermek için şimdi ise hiç bişey yapmadığım halde ayda 2 kilo gidiyo.bebekler harketlendikçe bizde hareketleniyoruz ve gidiyo kilolar.hiç üzülme bebeğinin yaş gününde eski formunda olucaksın olucaz inşallah:)

bende 55 kiloydum
75le doğuam girdim
şu an bebeğim 5.ayını bitirmek üzere ve ben 62 küsür lerdeyim
kilo versemde göbek ve yanlar gitmiyor çatlaklarda cabası buruş buruş

çok sağol canım..inş.. ben ilk kzıımdada aynen 17 kilo almıştım.. değidin gibi sonradan kendi kendine verdim.. ama o zamanlar 22 yaşındaydım..şimdi 34inş bu kezde verebilirm.çok sağol..
bende 55 kiloydum
75le doğuam girdim
şu an bebeğim 5.ayını bitirmek üzere ve ben 62 küsür lerdeyim
kilo versemde göbek ve yanlar gitmiyor çatlaklarda cabası buruş buruş

çatlak yoık bende ama göbek basen o biçim

55 le hamile kaldım 74-75 e çıktım doğumdan sonra 65 tim şimdi 62 yim 7 kilo fazlam var istesem veririm ama işime gelmiyo sütüm azalıyo bebişim biraz büyüsün havada karada veririm kiloları :)

canım ben daha yeni kayıt oldum....yazını gördüm benim 8.5 aylık bebegim var 15 kilo fazlalıgım veremedim 1 hafta önce diyete başladım...bakalım hayırlısı

arkadaslar ben 65 ile hamıle kaldım 84 ıle dogum yaptım 1 ay sonra 75 e dustum dogum yapalı 5ay oldu ama zayıflayamadım emzırıyorum dıyede dıyette yapamadım bılmıyorum sonm nasıl olacak :))

arzucum bende yenı sayılırım yazdıklarını okudum dıyete baslamıssın hayırlı olsun umarım verırsın kılolarını bebegını emzırıyormusun merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…