• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrasında vücudunuz eski haline dönebildi mi?

70 le oğluma hamile kaldım 92 ile doğuma girdim doğumdan 1 hafta sonra 80 kiloydum.şu an oğlum 3 aylık ve ben 74-75 arası gidip geliyorum boyum 175 olunca kilo kendini göstermiyor :)

kızım şuan 3 aylık.ben 45 kiloydum,69 kiloyla doğuma girdim.kızım 1 aylık falanken 56 kiloydum eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyordu.şimdi bilmiyorum ama baya zayıfladım,ama eski kiloma dönmedim .ıstediğim kilodayım tam.Korkum eski kiloma dönmek ozaman çok zayıftım.Çatlağım hiç olmadı.benim sorunum hafif bir göbeğim var.aslında dıştan belli değil de yinedevar.sezeryanla doğum yaptım.sizce bu göbekten kurtulabilirmiyim moralim çok bozuluyor.sezeryan göbeğinden tamamen kurtulan varmı

benimde 4aylık oğlumvar 59kiloyla hamile kaldım80kiloyla doğum yaptım şimdi74 kiloyum ama benim göbeğim hiç inmedi 7aylık hamile kadar var hala sezeryan oldum zayıflamak istiyorum olmuyor başarabilen vatsa bana yardım etsin

ben doğum yapalı bir ay oldu 57 ile hamile kaldım 69 ile doğum yaptım...doğumdan 5 gün sonra tartıldım 8 kilo gitmiş...yeni tartıldım 10 kilo gitmiş 2 kilo fazlam var...hiç çatlak sarkma yok çok şükür eski kıyafetlerimi giyebiliyorum..

58 ile hamile kaldım. 82 ile doğuma girdim. Doğumdan bir hafta sonra 72 kiloydum. Diğer kilolar yapıştı, 6 ay hiç kilo veremedim. Ek gıdalara geçince rejim yaptım, 60'a kadar indim. Sonra yine boğazıma hakim olamadım 68'e çıktım ve hamileyim. Çatlak, selülit, sarkma ne ararsanız var. Bu doğumda ne olur bilemem.

ben de 54l ekalıp 75 le doğuma gırdım.doğum yapalı 7 hafta oldu 21 kg nun sadece 8,5 kılosu gıttı.sezeryan göbeğinden ben de muzdarıbim.eskıden dumduz bı karnım vardı ve göbeğin kalmasından korkuyorum:(((herkes verırsın dıyor ama bılmıyorum.kendıme emzırdığım muddetçe süre verdim rejım falan yapmıyorum ama inşallah hepimiz eskı halımıze dönebiliriz.

hemde oncesinden daha daha guzel formuna girdi diyebilirimsengözlerimebaksanab
suan hamile oldugum icin,biraz sekli semali bozuldu ama olsun,dogum yapayim gene eski seksi elis olurum ben,nasi olsa gectim o yollardan,,biliyom nasi gidecegimiyerimseniben

doğum yapalı 18 gün oldu 71kg ila hamile kadım 83 kg ile doğuam gittim (sezeryan) ikizlerim doğduktan sonra 73kgma düştüm. ama hala çikin bir göbeğim ve bi dolu çatlağım var...

ben 56,5 kilo ile hamile kaldım.66,5 ile doğuma girdim.doğumdan sonra 60 filandım.şimdi kızım 3 aylık ben 58 kiloyum.çatlağım yok şükür sadece biraz göbek var. boyum 1,68 olduğu için ben de fazla göstermiyorum kiloyu ama 55 kg olmak istiyorum.o zaman herşey daha güzel olcak kaydirigubbakcemile2

döner gibi oldum:) 58i gördüm bugün tartıda.55 olmam lazım.karnımda mekik çektiğim ve sürekli korse giydiğim için yok gibi.şimdi ege 5 aylık 3 aylıkken tatile gittim bikini giydim kimse inanmadı doğum yaptığıma.ama çatlak var ya.

doğumdan sonra vücudum eski haline döndü evet ama eski derken 9 aylık hamile haline geri döndü :(

48 kg ile başlamıştım gebeliğime ,69 kg ile doğum yaptım ..2 ay sonun da ben eski kiloma ve formuma döndüm ...vücudumda herhangi bir deformasyon da yok çok şükür..
ama olsaydı da kızımın izleri der,avuturdum kendimi..

ay ne güzel, eski haline dönener çoğunlukta darısı başıma, şimdilik sadece bir kilo aldım ama artık iştahım açıldı. doymak bilmiyorum. umarım 15 kiloyu geçmem.

Selam,

Ye iç cnm keyfine bak...
Şimdiden sıkıntı yapma sağlıklı beslen.
Bende 52 kiloydum hamile kaldığımda 68 Kg.ile doğum yaptım.
yani 16 kilo almıştım sezeryan ile doğum yaptım ama ne bi kilo fazlam var nede
göbeğim...
Ne mi yaptım sadece ekmeği kestim ve bolbol eğilerek evimi sildim halende vileda kullanmam.

:) hamileliğimde tam 30 kilo aldım . şaka gibi. 36 bedenken birden hayatım değişti. psikolojim berbat oldu. doğum yapalı 3 ay oldu. inanmazsınız belki ama neredeyse eski halime dönebildim. şimdi 60 kiloyum.

sürekli koşuşturuyoruz, oğlum hiç uyumuyo bende uyumuyorum. yemek yemek aklıma bile gelmiyo bazen ve sürekli haraket ediyorum. sezeryanla doğum yaptım. göbeğim falan kalmadı benim de. doğumdan 2 gün sonra çarşı pazar gezmiştim:D

kızlar benım goguslerım cok ırı duruyor sut verdıgımden dolayı bılıyorum ama daha sonrada boyle kalacakmı kendımı sumocular gıbı hıssedıyorum kollarım ve goguslerım ırı buarada dogum yapalı 3 bucuk ay oldu

Back