• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrasında vücudunuz eski haline dönebildi mi?

17 kilo almıştım doğumla 10 kg giiti,kızım 4000 gr doğdu,sonraki 2 ayda 4 kilo daha gitti,şu an 9 aylık kızım ve ben 58 kg hamılelık öncesı kıloma kendiliğinden hiç diet yapmadan indim,aksıne dahada çok yedım emzrırıorum dıe,anladığım kadarıyla emzırmek kılo vermede çok yardımcı ,hala emıo kızım,tavsiyem sütünüz olduğu süreece bol bol emzirin

slm..ben de 17 kilo aldım..55 ile hamile kalmıştım ve şu an 58 kiloyum amaaaaaaaaa göbeğim var nasıl gidecek anlamıyorum yaa..2 buçuk ay oldu..senin hiç kalmadı mı karnın??:uhm:

hayır arkadaşım.kemikler doğum anında birden açılmıyor ki o zaman kırılırlardı.9a y boyunca bebek büyüdükçe kemikler de yavş yavaş genişliyor.bebeğin nerede durduğuna bağlı.bebek aşağıda duruyorsa basen kalça genişler.şekil a ben.bebeğim baya aşağıdaydı ve doğum yapalı 7 ay oldu beyonce bile benle boy ölçüşemez:D ama son ayda kanla girmesi gerekirken yukarı çıkmaya başladı ve sezeryanla doğum yaptım.

bu arada 53ile hamile kaldım 23 kilo aldım.doğum yaptıktan tam 6 ay sonra eski kiloma kavuştum.deli gibi mekik çektim ama sezeryandan 15 gün sonra mekiğe başladım ben.o yüzden göbek falan kalmadı çok şükür ama çatlak için önerisi olan varsa dinlemedeyim:)

ya mekik çektikten ne kadar sonra göbek gitti??ben çekiyorum gitmiyooooo

ben de 51 kilo ile hamile kaldım 13 kilo aldım 10 kilosu ilk 2 haftada gitti
3 kilo kaldı o da sırf göbek ve biraz da basen resmen kaldı bu göbek
çok rahatsızım hiç bu kadar göbeğimn olmamıştı......

arkadaslar benim 5 haftam kaldi,
hamile öncesi 60 kiloydum, simdi 78 kiloyum daha bes haftam var,
doktor diyor hep su topladi vücudun, azten parmaklarim bellerim ayaklarim sisdi, ayakkabi girmiyor,
ayakkabi nummaram 28 idi simdi 40 oldu, insallah dogumdan sonra gecer

bende hamile kalmadan 54 kiloydum. 12 kg aldım toplamda. bebğim 2 aylık ve 55 oldum diet falan yapmıyorum aksine çok yiyorum. sanıyorum emzirmek işe yarıyor:ecrin_bebek:
tabi hedefim 50 yi görmekzemuszemus

benim ikinci hamileliğim ve 64 baslayıp 82 ile doğuma girdim..şuan24 gün ve ben 72 kiloyum sezeryan doğum yaptım bakalım ben ne zaman eski kiloma dönücem
herkese kolay gelsin...

malesfki emzirmek hekrsede aynı etkiyi yapmıyor.. bende aksine emzirirken kilo adlım.. diyet ve sporlar eski kiloma dönemem nihayet az kaldı..hamilikde 17 kilo alıdm.. doğumdan sonra6 killoo verdim.. sonra gene aldım.. dediğim gibi dikkat ederke ve sporla 3 kilom kaldı verilcek..göbek için bol mekiki tarzı hareketler yapın.. çok fayda ediyor.. sarkma olmadı bende..

ben 63 le hamile kaldım 83 le doğum yaptım 15 gün sora tartıldım 75 kiloyum sonra sütüm olsun diye çok yiyordum acıkıyordumda 78 oldum şimdi oğlum 15 aylık ben 67 kiloyum llaha şükür hiç çatlağım yok ama karnım da selülit oldu rejimde yapamyrm sürekli acıkıyorum.55 olsam keşke.....

merhaba kızlar ben 2 sene önce doğm yaptım kilolarımdan hala kurtulamadım bana ne önerirsinizfisfisfis

merhaba öncelikle cayı sekerli içiyorsan sekeri bırak 2 küp şeker 1 dilim ekmeğe eşitmiş..ve hergün sabah aksam 10 dk ip atla en ıyı kılo verme yöntemiymiş.vücudundaki bütün kaslar çalısıyormus.3 hafta içinde toparlanmaya baslıyormus...
birde aytaşı yeme istegını azaltıyormus ne kadar dogruysa...

ben 48 le hamile kaldım 70 kilo ıle dogum yaptım.catlak ve sarkmam yok çok şükür. 3.5 ay oldu şu an 54 kıloyum.görenler dogum yapmış bırıne benzemıyorsun dıyor ama göbek ve bel kısmım var ..kalçam hiç yok keşke biraz kalçada kalsaydı kılolar..ama ben evde can sıkıntısından sürekli bişeyler yıyorum ve pek hareket edemıyorum. yazı beklıyorum allahın iznıyle hergün yürüyüş yapacagım..bu arada omuzlarım genişledi gibi..sizlerde de var mı..

slm ben aranıza yeni katıldım 2 kızım var,, byk kzm 4 yaşnda küçük 8 aylık,,aldığım kiloları verdim vermesinede,sonrasında selülütler ,çatlaklar ve sarkmalar çıktı,,şuan vicudum kendime iğrenç durumda,,ve şunuda eklemeden geçemicem hiçbir zaman eski hamilelik öncesi görüntümüze dönemicez,,nekadar kötü bir durum, neyse sağlık olsunnnnn offff offfffffffffffff :)))

katılıyorum eski halimizi unutmamız lazım benimde 6 yaşında bi oğlum 2buçuk aylıkta bi kızm var kızmda 10 kilo aldım karnımı gören 6 aylık sanıyodu 9 aylıkken ve gelelim doğum sonrasına hamile kalmadan önce 65 kiloydum 75 beş oldum hamilelik sonuna kadar doğumdan 10 gun sonra tartıldım yine 75 beş kiloydum süt olsun diye herşeyi yiyorum ne olcak sonumuz bilmiyorum

:çok üzgünüm:merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım iki ay önce doğum yaptım 60 kilo ile hamile kaldım 80le doğuma girdim eve geldiğimde ilk işim tartılmak oldu ve çok büyük bir şok yaşadım hala 80 kiloydum ve hala aynıyım kendimi böyle çok mutsuz ......

nefret edıyorum su catlaklardan bebıs ıcın deger dedım ama gıttıkce dahada kotu gorunuyor gozume ve karnım hala gıtmedı bıraz var ınsallah gıder ama su catlaklar omur boyu benımle sanırım :1shok:

ben hamileligim boyunca toplam 15 kilo almistim
19 gün oldu dogum yapali tam 11 kilo verdim simdiden
sadece göbegimin alt kismindaki çatlaklarin izleri var biraz o kadar
göbek falan kalmadi yoksa

7.5 ay oldu doğum yapalı çatlağım olmamıstı doğumda kısa bi süre sonra normal kiloma dönmüştüm ama son 1 aydır göbeğim çıkıyor sinirlerim bozuluyor hala regli olmadım ona bağlıyorum artıkboshayallersmile

Sezaryenle doğum yapalı 6 ay oluyor.Hala 5 aylık hamile gibiyim.Bakıyorum da hatta 6 aylık:((Kilo veremiyoruuuummm:(Düzenli egzersiz de yapamıyorum.biraz boğazdan kesmeye çalışıyorum ama yeterli olmuyor..Spor şart.

Back