- Konu Sahibi KatnissEverden
nınımdaha çok yenisin bence biraz sabır et bak benim 5 ayım bitti anca toparlanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim göbegim 5 6 aylık hamile gibi...5 gün oldu sezeryan olalı.böyle büyük kalmıycak dimi bu göbek nekadar zaman alır inmesi.
kızlar benim göbegim 5 6 aylık hamile gibi...5 gün oldu sezeryan olalı.böyle büyük kalmıycak dimi bu göbek nekadar zaman alır inmesi.
ben de kilo problemi vardı.diyet ile kilo vermeye başladım ama sıkılaşmak için B-fit Kadın Spor salonuna yazıldım. Bebeğimi anneme bırakıyorum O uyurken 30 dakikalık bir spor programını uyguluyorum. Sırf kadın olduğu için çok rahatım. Sizin yakınınızda da mutlaka vardır. sitelerinden bakabilirisniz.Çok tavsiye ederim. Önce sinirlerim düzeldi üstelik hemen sıkılışaıp daralmaya başladım.hamileyken çok fazla kilo aldığım için
kilo verince hafif sarkmalar ve selülitler oldu
çatlaklarda cabası mafoldumben
normal doğum yapan arkadaşlar kalçalarınıza genişleme açılma oluyor mu benim zaten geniş belim dardı tam türk kadını tipi normal de değişiyorrmu sezeryanda bişey olmuyor duydum