• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrasında vücudunuz eski haline dönebildi mi?

kızım 58 günlük
50 ile hamile kaldım
18.5kg aldım
şimdi 55 immm
eski kıyafetlerime girebiliyorummm...
sıfır çatlakkkk ayrıcaa...

54 le hamile kaldım 74 le doğurdum ooğumdan 67 ile eve geldim 6 ay hiç diyet falan yok 7. aydan sonra diyete başladım şu anda bebiş 9.5 aylık ve 55 kiloyum zaten 55 kilo ile evlenmiştim 5. yıl sonra 1 çocukla gene aynı kiloda olmak çok güzel hemen hemen hiçbir farklılık yok çok ince çatlaklar var ama belli olmuyo :teytey:

58 le hamile kaldım,17 kg aldım,doğumla 10 kilom gitti,7 ay oldu doğum yapalı,şu an eski kilomdayım,hiç rejim yapmadım halada yiyorum ama emzirmeyede devam edıorum,fakat göbeğimde çatlaklarım oldu,şu an onları yokedecek formül arıorumCADIARZU

bende 55 ile hamile kaldım 80 le doğuma girdim 74 ile eve geldim sezeryan olmuştum bebeğim 5 aylık su an 60 kiloyum 5 kilo fazlam var ama diyet yapmıyorum

bende 6 ay önce doğum yaptım, 58 ile hamile kaldım 81 le doğum yaptımzemuszemus 17 kilo oğuman bu yana gitti, 6 kilo sonra hamile başlangıç kiloma döncem rejim yapamıyorum emzirdiğim için sürekli midem kazınıyor :)))) ama bi sorun yok, göbeğimde çatlaklar var sarkmam olmadı

ben 63 ile hamile kaldım 73 kilo ile doğuma gittim yani 10 kilo aldım
doğumdan 10 gün sonra yine 63 kiloydum
şu an oğlum 5 buçuk aylık hala 63 kiloyum
sadece 10 kilo almama rağmen hafif çatlaklarım var şu aralar bende bunun çaresini arıyorum

benim 4 kilo fazlam kaldi su an oglum 50 gunluk, ama vucut sekli bozuldu, gobek sarkti, popo genisledi, spor yapmam lazim, ama bebegim gunduz hic uyumuyor, ne zaman yapacagim?

kolaymı candan can çıkıyor arkadaşlaar..bende 15 kilo aldım doğumdan sonra 4 kilom kalmıştı ..kırkım çıkmadan eski eteklerimi giymeye başlamıştım ama ne olduysa 2. aydan sonra oldu kaydirigubbakcemile3 çok iştahım açıldı midem kazınıyo sanki git gide kilo almaya başlıyorum...emziriyorumda ama zayıflayamadım öyle çok fazla..herkes hiç kilo almadım diyo ama ben kendimi kötü hissediyorum..sarkmama yok ama karnımda çatlaklar var..zamanla geçermi yoksa bi ürün kullanmak şartmı..varsa tavsiyeleriniz alabilirim?

ben doğum yapalı 3,5 ay oldu
55 ile hamile kaldım 75 le doğuma girdim
şuan 64-65 arası gidip geliyorum yapıştı gitmiyor kilolar
ayrıca 3,5 ay olmasına rağmen göbeğim büyük sezeryanla doğum yaptım
eski pantolanların hiçbirine giremiyorum çatlaklarımda cabası
bunalımdayım resmen

sizlerin kilolarını şu saate duymam hiç iyi olmadı artık bu gece sabahı sabah ederim.82 kilo ile hamile laldım (15 kilo fazlam vardı) 102 ile normal doğuma girdim şuan 88-89 kilodayım hala hamile giyisilerimi giyiyorum ,bebeğim 6 aylık .Üstelik bebeğimi hiççç emziremedim.sıfır çatlak dışında övünecek hiç bir şeyim yok.

ben de sutum az olmasina ragmen emziriyorum yavas yavas eski halime dönüyorum zaten.gercekten emzirmek hem anne icin hem d ebebek icin cok faydali...

arkdşlr mrb ben 53 ile hamile kaldım 110 kilo ile doğum yaptım şaka gibi demi:) ama doğru kızımdada 62 ile hamile kaldım 95 ile doğum yaptım evet okadar çok kilo aldım ki :)) ama şimdi 67 kiloyum vicudumda sarkma olmadı fakat idrar kesemde sarkma oldu oda sorun yartmaya başladı:: aranızda doğumdan sonra mesanesinde sarkma olan varmı arkdşlr ne yapıcağımı bilmiyorum ameliyat diyorlar ama tekrarlaya biliyormuş eğer olan varsa ameliyatı lütfen bana bilgi verebilirmi tşkr şimdiden:.....

ben de sutum az olmasina ragmen emziriyorum yavas yavas eski halime dönüyorum zaten.gercekten emzirmek hem anne icin hem d ebebek icin cok faydali...

ya arkadaşlar bende emziriyorum kızım altı aylık olmak üzere daha doğru düzgün ek gıdaya başlamadım bile devamlı emziriyorum öyle aham şaham yemiyorumda ama hiç kilo vermedim doğumdan sonra aldım bile.üstelik ben hep çok zayıf biriydim herkes bana sen verirsin diyodu bende hiç korkmuyodum kilodan ama veremiyorum bir türlü.bu arada 20 kilo aldım hamileliğimde doğumdan sonra tam olarak kaç kilo gitti bilmiyorum ama şuan 15 kilo fazlam var ve aylardırda böyle.hiç veremedim.psikolojim resmen bozuldu çatlaklar sarkmalar offf offf.yok mu ciddi,işe yarayacak bir tavsiyesi olan.:gitme:

arkdşlr mrb ben 53 ile hamile kaldım 110 kilo ile doğum yaptım şaka gibi demi:) ama doğru kızımdada 62 ile hamile kaldım 95 ile doğum yaptım evet okadar çok kilo aldım ki :)) ama şimdi 67 kiloyum vicudumda sarkma olmadı fakat idrar kesemde sarkma oldu oda sorun yartmaya başladı:: aranızda doğumdan sonra mesanesinde sarkma olan varmı arkdşlr ne yapıcağımı bilmiyorum ameliyat diyorlar ama tekrarlaya biliyormuş eğer olan varsa ameliyatı lütfen bana bilgi verebilirmi tşkr şimdiden:.....

:1shok::1shok: maşallah valla ilk kez bu kadar kilo alan duydum, yalnız kilo verme konusundada maşalllah çok ii ve çabuk veriosun kiloları anlaşılan çatlak felan..?
bu arada çok geçmiş olsun canım

ya arkadaşlar bende emziriyorum kızım altı aylık olmak üzere daha doğru düzgün ek gıdaya başlamadım bile devamlı emziriyorum öyle aham şaham yemiyorumda ama hiç kilo vermedim doğumdan sonra aldım bile.üstelik ben hep çok zayıf biriydim herkes bana sen verirsin diyodu bende hiç korkmuyodum kilodan ama veremiyorum bir türlü.bu arada 20 kilo aldım hamileliğimde doğumdan sonra tam olarak kaç kilo gitti bilmiyorum ama şuan 15 kilo fazlam var ve aylardırda böyle.hiç veremedim.psikolojim resmen bozuldu çatlaklar sarkmalar offf offf.yok mu ciddi,işe yarayacak bir tavsiyesi olan.:gitme:

ben de aynıyım, yalnız degılsın :) gercı ben cok yedım hala da yıyorum , gobegım 6 aylık hamıle gıbı, hala 15 kılo fazlam var. bebegım ıse 6 aylık oldu bıle ama kılo veremedımm.. dspora baslamam lazım ama vakıt de yok

Ben 59 ile hamile kaldım.74 ile doğuma girdim.bu arada sezaryan ıle doğum yaptım.2 gün sonra has. çıkışı tartıldım 71.Şuan 59 yine çatlağım yok.İdeal kilom 53 benim ona düşmek için çabalıyorum. hihoyyyt

ben de aynıyım, yalnız degılsın :) gercı ben cok yedım hala da yıyorum , gobegım 6 aylık hamıle gıbı, hala 15 kılo fazlam var. Bebegım ıse 6 aylık oldu bıle ama kılo veremedımm.. Dspora baslamam lazım ama vakıt de yok

bende sizdenim arakdaşalr..emziriiyorum ama vermek ne kelime tam aksi alıyorum birde.. Göbekten hala kurtulmuş değilim.. Nıolcek bu halim bile bilmiyorum.. Tam 15 kilo fazlam var.. Bebeğim 3 aya yaklşatı.. Ama hala vermedim benn:((emziripte kilo veriyorum diyenelrede hayret ediyorum yaa:((

Back