• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrasında vücudunuz eski haline dönebildi mi?

bende doğum yapalı iki bucuk ay oldu 60 kg hamile kaldım 75 le doğuma girdim 68le çıktım 2 hafta içinde 65 düştüm sağolsun annem onu ye süt olsun bunu yesüt olsun diye beni 69 yaptı şimdi rejime başladım çatlakları okadar dert etmiyorum benm düşmanım kilolar ah ah ah kilolar oklava

kızlar benım goguslerım cok ırı duruyor sut verdıgımden dolayı bılıyorum ama daha sonrada boyle kalacakmı kendımı sumocular gıbı hıssedıyorum kollarım ve goguslerım ırı buarada dogum yapalı 3 bucuk ay oldu

canım bilmyorum sendede benimki ibi bi durum olurmu
benimde aynı senin gibi dolup taşıyodu emzirirken:nazar:

21 aylıkken kızımı sütten kestim
10 gün nadide sultan gibi gezdim ortalıkta:roflol:
ağrı,sızı oldu
10 gnün sonunda olanlar oldu
o halimi arıyorum şimdi inanırmısın
göğüsten eser kalmadımafoldumben

ben 55 le hamile kaldım,14 kilo aldım kırkım çıkmadan gitti sanırım hepsi, şu an 56 kiloyum. ama lohusalık ve sonrasında bir sürü problem yaşadım diş ağrısı kabızlık(fissürüm olduğu için çok eziyet oldu), diş tedavisi, sıcaklar bir yandan, iştahım yoktu, hala da var diyemem ama en azından aç kalmayacak kadar yiyorum. bir de kızım biraz zayıf doğdu herhalde ondan çok emdi beni eritti. ama göğüslerimin kilomla alakası yok, benden önde gidiyorlar, birkaç tane giyebildiğim şey kaldı yıkayıp yıkayıp onları giyiyorum. dar body hiç giyemiyorum, bel ve kalça ebru şallı, göğüsler nadide sultan gibi düşünün yani :P

.........................................................................................................................

Son düzenleme:
bende 60 kiloya hamile kaldım 68 kiloyken doğum yaptım şuan kilo sorunum yok ama çatlağım çok:)
benim karnımda hamileyken ilaçlardan dolayı kıllanma oldu doktorum doğum yaptıktan sonra dökülür dedi ama 10 ay oldu hala dökülmedi ne yapacam ya bu kıllardan kurtulmak için:(

benim çatlağım çok az sadece bacağımın üst kısmında kaldı.göbek biraz var. doğum yapalı 4 ay olmak üzere ve benim 1 kilo fazlam var.kaydirigubbakcemile2

üzülmeyin bebeğiniz 1 yaşına geldiğinde siz de gebelik öncesi kilonuza dönüyorsunuz bende öyle oldu. ama çatlak var . boşverin emzirmenize bakın 13 aylık kızım hala emiyor. emzirdikçe kilo veriliyor bu kesin.

63 kilo idim başlarken.3 ay çıkardım sürekli yatıım,serum yedim.3 ayın acısı 6 ayda çıktı 88 ile girdim doğuma.kan hapı-vitamin hapı çok kilo aldırdı.şu an 73 kiloyum ama 68e insem yeterli.pilates yaparak verdim kiloyu.anlayacağınız pilatese devam.

slm kızlar :)
bende 51 kiloylo hamile kaldım 61le bitirdim şuanda 50 kiloyum çok rahat ve mutluyum:)

bende 50 kiloyla hamile kaldım ve 67 kiloyla doğuma girdim
şuan kızım 7 ayına girecek ve ben 51 kiloyum
benimde kilolarla sorunum kalmadı ama çatlaklar feciiii karnım pileli gibi duruyor valla zayıflayınca hepten kötü oldu
göğüsler desen buruşuk nineler gibi :çok üzgünüm:
54 55 gibi kalsam iyi olcaktı şakkıdı

selam
ben 55 kiloyla hamile kaldım 68 kiloyla doğum yaptım
bugün tam bir ay oldu doğum yapalı ve 60 kiloyum
bağırsaklarım hiç çalışmadığı için 8 ay boyunca kullandığım ilacı hala kullanıyorum kilolar gider bi korkum yok zaten göbeğim hepvardı sezeryan sonrası da biraz ilave olmuştur eminim. ne kadar zayıflasam da onlar kalır. artık bebeğim büyüyünce beraber spor yaparız.
herşey bir yana da benim sinirimi göğsümdeki çatlaklar bozuyor. karnımda bacaklarımda hiç yok düzenli kakao yağı kullandım hiç çatlamadı ama göğüsleri kurtaramadım. bir de benim de karnım göğüs aralarım tüylenmiş koltukaltlarım kapkara. bir de küçük küçük et benleri çıkıyordu hamileyken farkettim ki onlar da hala çıkıyor. bir akıl verin kızlar hangisi nasıl gidecek bunların. zaten 10 gün sonra kontrole gitcem sorarım ama drlar nedense bu estetik sorunlarını bizim kadar önemsemiyor.

ben de 55 kilo ile hamile kaldım, 14 kilo ile tamamladım, 1 ay oldu olmadı 57-58 oldum, şu an 56 kiloyum. zaten hamileliğim 5 aydan sonra belli oldu, ameliyatta karnıma batticon süren hemşireler bile karnıma ne kadar küçüüüük dediler. ben de 60 falan kalsam fena olmazdı, yüzüm ince uzun oldu, çöktü gibi oldu resmen. iştahım da yok, bir yandan sıcak bir yandan kızın yaramazlığı yemek pek aklıma gelmiyor, normal yiyorum 3 öğün

hiç bir zaman hamile kalmadan önceki halime dönemiycem çünkü çatlaklar ne yaparsak yapalım geçmiyor.karnım çok kötü vaziyette çatlaklarla dolu 5-6 kilo kadar fazlam kaldı ama onuda veremiyorum bir türlü..vee göbegimde sarkma var selüliit hep vardı zaten..bünyeyle alakalı kuzenler dogum yaptı 7-8 ay sonra bikiniyle denize girdi ne çatlak ne sarkma...

karnımdaki çatlaklar dışında dogum yaptığım bellı bıle degıl 55 kılo ıle hamıle kaldım 72 ıle dogum yaptım 6 ay oldu dogum yapalı şuan 52 kıoyum....

64 le hamile kaldım 77 le doğuma girdim. şu an 62 kiloyum lakin birazcık göbeğim var ve de selülitim onu da sporsuz olmayacak lakin oğlum çok yaramaz birde ramazan ramazan geçsin bu göbek gidecek başka yolu yok.. bu arada oğlum 6 aylık...

58 kilo ile hamile kalmıştım ve 73 kilo ile doğuma girdim. kızım şuan 4.5 aylık ve bendeki kilo durumuda 61. artık eski kıyafetlerimi bıraz sıksada giyebiliyorum:) ama yine kilo vermeye devammm

55 le hamile kaldım... 73 le mecburen doğuma gittim (suyum geldi prematüre doğdu oğlum) 50 gün oldu doğum yapalı..heniz daha 68 kiloyum... ya ben vermiyorum kızlar.. üzülüyorumda.... nasıl verdiniz bu kiloları..

ben 50 kiloyla hamile kaldım. 64 le doğuma girdim doğumdan 1 hafta sonra 56 kiloydum. 3 hafta oldu doğum yapalı 53 kiloyum. özel bişey yapmadım zayıflamak için emzirmek zayıflatyo sanırımm

Back