• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrasında vücudunuz eski haline dönebildi mi?

Eski kilolarına dönen arkadaşlar, vücutlarındaki genişlemede yok oluyormu, yoksa bel kalça ve sırttaki kalınlaşmalar kalıyor mu?yanıtlarsanız sevinirimn....
ben aynı kalacağım sandım ama kalça göbek sırt bel hepsi eski haline dönmüştü..bir ara daha bile inceydim

slm kızlar normal yada sezeryandan sonra vajinada eski halini alıyormu?
kendi adıma konuşayım normal doğum yaptım genişleme deforme söz konusu değil hatta daraldı.
ben 67yle hamıle kaldım 84le doguma gırdım. cıktıgımda 73 kıloydum. emzırırken hıc dıkkat etmedım yedıklerıme ve bebegım 5 aylıkken 79 oldum:( ve hemen dıkat etmeye basladım 76ya dustum 1 ay plates yaptım 74e dustum sımdı bebegım 8 aylık ve 10 kılo vermek ıstıyorum. bu arada sarkma ne demek anlamadım goguslerde emzırdıkten sonra oluyo tabı de baska neresı sarkıcak
aslında ne güzel doğumdan çıktığında 11 kilo vermişsin mucize gibi biiey ben vere vere 5 kilo vermiştim..gerisi kendi çabamla gitti..uğraşmasan çıktığım 5 le kalırdım:50:

ben de doguma 82 ıle gırdım su an 73 kıloyum. 62 ıle hamıle kalmıstım.su an kendımı cook agır hıssedıyorum. heo boyle kalacakmısım gıbı gelıyor. rejım yapamıyorum,sutum daha da azalır dıye.yuruyus yapsa dıyorum ama havalar soguk ben usursem bebegım de gaz alır dıye korkuyorum. ne yapmalıyım bılmıyorum

Back