Konuyu okudukça kime hak vereceğime şaşırdım
Bu birgünlük olay değil dicem ama sevmediğin kayinvaldeni doğuma neden çağrıyorsun derler gelin hanıma
Çağırdın madem bebek üşüyormı diye soran kadının neden dövmekten beter ediyorsun
Diğer tarafdan, ben kayınvalde sustu hiç bişey demedi kısmına inanmiyorum. Konu sahibi orda değildin, annenin anlatığı kadarını biliyorsun
Bende şöyle yaptım şöyle dedim demez, daha doğrusu farkında değildir yaptığının
Annendir canındır kızarsın kırılırsın onu korumak istiyorsun anlarım ama şuan taraflı bakıyorsun.
Yengene sordunmu olayın aslını?
Bilemiyorum bende Lohusa oldum, ama kv den farklı ülkede doğum yaptım birtek eşim ve kendi ailem vardı yanımda dolayısıyla kv me gıcık olacak hiç birşey olmadı, lohusalıklarım asla kabus gibi geçmedi, o günlere ait aklımda kalan kötü birtek gece uykusuzluğu ve göğüs yaraları. Yoksa kimseye gıcık olmadım kimseye sarmadım. Kv dem yanımda olsa durum değişirmşiydi bilmiyorum, doğumdan 3 ay sonra görüştük çünkü.
Annemde sık sık üstünü örtelim üşümesin çocuk diyordu ama işime gelirse örtüm gelmese örtmedim, annemle bunun için kavga etmedim. Kv desede kızmzdım herhalde çünkü ben hiç hirçin yada mutsuz lohusa olmadım. Gerekli cevabı verir geçerdim en fazla ve İşime geldiği gibi yapardım bunun için kimseye saldırmazdım.
Ama çocuğu kucağına almasına bile kızıyordum diye okuyunca acaba benmi tuhaftım diye düşünmedim değil.
Haklı olduğun konu ise 15 yaşında ergenin yaptığı terbiyeslikte. Yengemi arar annemle derdin vardır yoktur bilemem ama o kardeşinin ağzını yırtarım ona göre derdim.