Dogum Sonrası stresim

Az önce kayınpeder birden baba oldu.
Yanlış mı anladım?
Yoksa babaanne otelde kalacak?

Kocanın babası ayarlıyorsa, sen niye geriliyorsun durduk yere?

Evet onların yanında büyüdüm Tabiki rahat ederim :) Dedemin evinden gelin çıktım ve babadan öte,Babannem de her işi yapıyor bana bakmak için tedavi oldu şimdi iyi çok şükür.Dogumdan sonra ömrüm yetene kadar bebeğine de ben bakıcam diyor.Bakıcıya vermemem için

Esini al karsina konus. Gelmesin onun akrabalari 40in cikana kadar. Tek care bu gelmesinler. Inan bana babanenin olmasi lazim sadece. Bunu kendin ve bebegin icin yap.

Az önce kayınpeder birden baba oldu.
Yanlış mı anladım?
Yoksa babaanne otelde kalacak?

Kocanın babası ayarlıyorsa, sen niye geriliyorsun durduk yere?
Benim babam ve eşi gelecek görmeye babamlar hem tatil yapacak hem de gün içinde evime gelecekler :) Yer olmadığını biliyorlar o yüzden biz otel ayarlayıp gelicez dediler.Kayınpeder 6 kişi gelip biz de kalmak istiyor.Yalnız anladınız sanırım.

Şakın misafir kabul etme eşine de söyle özel durumum olacak yatıp kalkamam bir odada de ben 3. Günü gelen misafiri bir kelime etse de gırtlaklasam diye bakıyordum gözünün içine çok başka psikoloji lohusalık aman diyeyim kendine yazık etme

Eşine söyle önceden babasına ve kardeşine "gelip görmeye tamam ama yeni doğum yapmış kadına kalabalık kalmaya gelinmez rahat edemez" desin bir zahmet..

İnan bana tahammül edemezsin. Hiç öyle idare ederim belki deme..
Bebek uyudukça uyuman gerek. Oturup kalkmakta zorlanabilirsin. Lohusalık hamilelikten farklıdır.

Ben hamileliğimde duygu yoğunluğu bile yaşamadım. Ama doğumdan sonra o rahat halimden eser kalmadı. Üstelik sıcaklara denk gelmişti doğum.

Önce eşinizle konuşun.lohusaligi anlatın. Açsın internetten kendinde baksın. Ya otelde kalsınlar yada sonra gelsinler de.
Yinede olmuyorsa odanizdan çıkmazsiniz. Ya uyuyor ya emziriyorsunuz zaten . Stres yapmayın, iyi dusunun. geçici süreliğine geliyorlar, sürekli kayınvalideyle kalan var.
Ayrıca belki kimseye ihtiyacınız olmayacak . Ben mesala çok kolay doğum yaptım. Her şeyimi kendim yaptım. Kolay dogumunuz olsun ins

Yok ben yicem o babaanneyi. Kurban olsunlar böylesine. Allah uzun ömür versin.

Söyleyeceğim mecbur.Kırılmasın diye de birşey diyemiyorum.Özellikle konu açtım derler ya hamileyken lohusayken çok abartıyorsunuz bu durumu diye.Ben de abartıyor muyum diye fikir almak istemiştim.Teşekkür ederim.

Bebeğin dışarıdan insanlarla teması minimum düzeyde olmalı ilk aylarda. Eşinize kibarca öncelikli görevinin artık “baba olmak” olduğunu anlatın. Ne gerek var misafir gezdirmeye. Yatılı kimseyi de kabul etmeyin. İnşallah gelmezler. Gelirlerse de rahatsızlığınızı belli edin. Anlayıp giderler belki. Sizde zaten telaş,sancı, doğum, bebeğin ağlaması vs derken aramayı unutun gitsin :)

İnşallah kolay olur benim ve tüm hamile arkadaşların dogumu.Her yıl şu temmuz ayında akraba ağırlamaktan bıktım ki bu yıl da dogum denk gelecek inşallah ve iyi bir bahane oldu bu onlara

Ben aramayı unutsam kayınpederim sağolsun unutmaz.:) Eşim de diyor kadınsızlıktan başı boşluktan nereye gideceğini şaşırıyor babam diye:) Ben kendimi rahatlatmaya çalışıyorum zaten.Bebegimden önemli degil hiçbirşey uykum geldi mi uyurum dinlenirim diye düşünüyorum ama 2 tane Bebeği var görümcemin çok yaramazmış 2 side dinlenilir mi bilmiyorum işte.Eşime söylicem anlayışlı olur inşallah

Çok düşüncesiz insanlara denk geldim Bunu anlatacak kapasitede değiller.Söyleneni de anlayacak durumda hiç değiller.Eşim onlardan farklı ama onu da biraz dürtmek gerekiyor işte.Şimdiden söylicem eşime artık ister yanlış anlasın ister dogru.

Yok ben yicem o babaanneyi. Kurban olsunlar böylesine. Allah uzun ömür versin.
Amin inşallah Allah uzun ömür versin o kadar akıl almaya,desteğini görmeye ihtiyacım var ki onun. Zaten anne diyorum o büyüttüğü için de.

Tavrınızı net koyun arkadaşım . İstemiyorsanız istemiyorsunuzdur ! Varsın birazcık ta siz kötü olun. 1+1 ev ortam malum , sıcak bir yandan of ki of hangi devirde yaşıyoruz ya .. Bu nasıl anlayışsızlıktır olmaz ki

Minicik bebeği kucağına alınca bence eşinin önceliği değişir. :) umarım gönlüne göre olur herşey.

Bence gorumceniz kaçar gider , ben ikinci çocuktan sonra annemde bile kalmak istemiyorum. Insanın kendi evi gibi yok

Geçen sene tedavi aşamasındayken tüm iznini bizde geçiren enişte ve halası gelmişti eşimin.Hergün evde içki gece 4 de gelmeler akşam uyanmalar derken.Bu yıl istemeyince kötü oldum zaten.Eşimle bile kavga ettim.Ne Düşüncesizsin hep problem çıkarıyorsun Dedi.

Kahvaltı yapmadan işe gidiyorsun düşüncesizlik degil mi yaptıkları halanın dedim.Simit alırım giderken abartma Dedi.Ben yatak odasından çıkamıyorum öğlen 3 de kalkıyorlar dedim.Sana da simit alıp geleyim ben her gün Dedi :) Teşekkür ederim kendi evimde Hergün yatak odasında simitle mi Beslenicemm dedim.Ne zamanki eşimin başı agrıdı gürültülerinden o Zaman kabul edemem Dedi.Kendi başına gelmeyince anlamıyor oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…