Doğum sonrasi misafirlik?

Üç ay boyunca kabul etmedim . Geldiler geldiğinde de çocuğu on iki yaşındaki çocuğun kucağına vermişler ben içerdeyken görünce çıldırdım evi terk ettiler . Bende aylarca ne aradım ne sordum. Sonra işte oğullarını arayıp çok yasliyiz bilmem ne bilmem ne . Sonra bir daha asla benden habersiz çocuğuma birşey ne veriyorlar ne yapıyorlar. O kadar çıldırdım ki o gün . Ben içerden girene kadar torunu çok istiyor diye kucağına vermis ki biliyor ne kadar hassasım üstüne titriyorum .

Nasıl çıldırdın anlatsana çok hoşuma gidiyor

Nasıl çıldırdın anlatsana çok hoşuma gidiyor
Çocuğu aldım odaya geçtim eşim geldi duyunca zaten şok oldu çünkü biliyor benimki de kaygı bozukluğu denilebilir . Sürekli nefes alıyor mi diye kontrol ederdim . Hem gebelik hem doğum riskliydi ondan çok korkuyordum kaybetmeye bunu da hepsi biliyor . Kayınvalidem geldi ağlıyorum bir yqndan dedim ki siz çok iyi biliyorsunuz ben bu çocuğu kaybetmeye korkuyorum niye kucağına veriyorsun çocuğun . Bana diyor ki yok vermedim gözümle gördüm diyorum yok diyor. Sonra gitti yok ben bagirmisim bilmem ne diye de yalan yanlış konuştu ona alınmış ondan gitmiş . Gittikten sonra bir daha ne aradım ne sordum hala ayda yılda bir ararım .

Bazi kayinvalideler bence bilerek doğumu bekliyor . Kadınların en zayıf olduğu dönem o ya o zamana kadar ezemediyse fırsat bu fırsat diye . Rüştünü ispat edecekti olmadi . Hatırladım yine çok sinirlendim bak

Benim bebeğim 3 günlükken eve kimse gelmediği halde küvöze gitti gecesi ben ağlamaktan acillik oldum bir hafta ağlayarak bekledim çıkmasını çıktı ve kimseyi kabul etmiyoruz dedim eşimede net bir şekilde söyledim sülalesi arayıp gelmek istedi söylememe rağmen eşim doktor izin vermiyor ben geleyim görüşelim demiş bebek toparlasun görürsünüz demiş gitti ki griplermiş iki güne eşim grip oldu onu yatak odasına karantinaya aldık düşünün eve kabul etseydik bebeğim tekrar küvöze gidecekti

Özür dilerim yanlış anladım sanırım, 2 haftalık bebeği hoppalaya mı dediniz?

Alakasi yok mevzu sadece es ailesi degil Esimin akrabalari, kayinvalidenin komsulari vs vs
Eşinize söyleyin işte, doktor misafir yok dedi, anne biz seni ararız uygun olunca deyin geçin. Neden bu kadar ay kırılcaklar, ay üzülecekler. Diğer konunuz da bunun aynısı, bu kadar uzatacağınıza basit bir hayır yeter, açıklama ya da mazeret bulmaya çalışmayın. Ezik olmayın bu kadar, artık sadece sizi ezmiyorlar , çocuğunuzun sağlığı sözkonusu

Gerçekten öyle oluyor ben en başından istemediğimi söyledim cahilsin bakamazsın bile dediler kp bile ya senin annen ya kvn gelsin ilk bebeğin dedi asla istemiyorum dedim çocuk biraz toparlasin gelirsiniz seversiniz ben çocuğuma bakarım dedim ki eşime bile arayıp demiş kv ben geleyim diye eşim sen merak etme anne benim eşim bakar çocuğuna o çok bekledi demiş bebeğim bir aylık olunca geldi kv ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım çocuğu kendi yöntemiyle yıkamaya çalışmalar kat kat giydirip isilik yapmalar aciksa bile çok emiyor diye emzirme müsade etmemeler off delirecektim pat pat söyledim herşeyi o dönem

Yo söyledik kac kez dedigniz sekilde yinede anlamiyolar kim kirilmis uzulmis umrumda degil esimin ailesi ztn ne yapssm ben kötuyum, ben kulaklari tikadim. Esimle ortak kararimiz dedim sen söylersin yine diye

Ya varya işte yenidoğanı küçük çocuğun kucağına verme olayı tam bir cahil turnusolu.

Hayırlı olsun bebeğin sağlıklı uzun ömrü olsun. Hayır demeye devam et canım eşine maşallah diyorum kararlı durması çok iyi olmuş. Sen hayır demeye devam et hatta telefonları açma çocukla ilgileniyorum görmemişim de geç

tesekur ederim öyle yaptim iki gun önce öyl yapicam telim zaten sessuzde ve vakit bulamiyirym bile

Benim kızım prematüre olduğu için 6 ay hiç kimseyi kabul etmedim kapıdan gönderdim insanları sonradan normale döndük şuan herkese gidiyoruz ama yine de hasta veya çok çocuklu kabul etmiyoruz

tesekur ederim öyle yaptim iki gun önce öyl yapicam telim zaten sessuzde ve vakit bulamiyirym bile
Ay bir de canım nasıl, başlarsan öyle devam ediyor sen duruşunu hiç bozma bak hepsi geri çekilecek pes edecek. Ben bu işin profuyum kızım 16 aylık be şuan gittiğim yerde bile tv Kapattırırım herkes benden çekinir çünkü öyle alıştırdım

HaKlisiniz kesinlikle öyle en iyisini yapiyosunuz

İstemiyorum de bitti. Ev senin evin bebe senin beben. Canın ne istiyorsa öyle yap. Çok dır dır yaparlarsa lohusayım hem bebeğin hem benim kırkım çıkmadı kimse ile görüşmek istemiyorum de geç

İstemiyorum de bitti. Ev senin evin bebe senin beben. Canın ne istiyorsa öyle yap. Çok dır dır yaparlarsa lohusayım hem bebeğin hem benim kırkım çıkmadı kimse ile görüşmek istemiyorum de geç
Haklisiniz söz konusu es ailesi olubca cok kolay olmuyor inanin, kimse gelmesin degii ztn derdim sadece bu salgin zamanda bebegimi korumak. Bahsettigim gibi dus almak bile lüksken birde ev süpurmesi, hazirlanmasi fln hic ugrasicak vaziyette degilim

Ben seni anlıyorum da kadınlar doğum yapınca kv'lere değişik güncellemeler geliyor. Senden önce onlar lohusa oluyor.
Küçük bir kıvılcım ve cinnet olayı çözer. Lohusa idim hatırlamıyorum dersin olur biter yoksa dur durak bilmiyorlar

Babek görmeye gelmek isteyenlere "henüz misafir ağırlayacak durumda değilim, kendimi iyi hissettiğimde davet edeceğim" dedim ve öyle de yaptım.. Yani kendi eviniz, kendi çocuğunuz, net bi şekilde şu kadar zaman kimseyi kabul etmeyeceğiz diyip konuyu kapatın.. Yani evlenip barklanıp çocuk sahibi olan insanların daha dik durmasını, kendini net bi şekilde ifade edebilmesini beklerim..

Gamsızın g.tüne çivi çakmışlar bu tıkırtı nereden geliyor demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…