Doğum sonrasi misafirlik?

1 saat gorup gitsinler sonucta yegeni oldu torunu oldu mu ? Yani minicik bebek gormesinler duruversinler evlerinde ortalik hastalik kayniyor. 2 ay sonra gorseler bir sey olmaz.

Bebeginizi güle güle büyütün kimseyi eve almayın bırakın öpmeyi eğer hastaysalar aynı ortamda olmaları bile hasta edebilir geçen sene benim bebeğimde yenidoganken hastalıktan yoğun bakımda yattı ama benimki kardeşinden kaptı büyük ihtimal çünkü eve kimseyi almadık şuan domuz gribi virüsü patlamış durumda rsv misal yenidoganlarda bebeklerde yoğun bakıma yaptırabilir ama yetişkinlerde hiç belirti vermeyebilir kişi hasta olduğunu bile bilmez ama bebise bulastirir

1 saat gorup gitsinler sonucta yegeni oldu torunu oldu mu ? Yani minicik bebek gormesinler duruversinler evlerinde ortalik hastalik kayniyor. 2 ay sonra gorseler bir sey olmaz.
Kendi anneniz kızkardesiniz geldi mi ben şahsen annemi kardeşimi görmek istedim doğum yaptığımda. Bence çok kasmaya gerek yok. Hastalık da öptürmez yakın tutmazsın.

Çocuk çok istemiş sanki oyuncak bebek benim çocuğum ben kucağıma alırken annesi olarak zarar vermeyim diye korkuyordum
Hamileyken rahat etsin diye annenin yüz üstü sırt üstü uyumayı unuttuğu bebeği küçük çocuğun kucağına veriyorlar. Yenidoğan da olsa tutmayı bilmeyenin kucağında bebekler ağlıyor, huzursuzlanıyor. Bende de yaptılar bu arada benimkiler daha gider gitmez bastılar çığlığı da hemen aldım görünce. Cahiller işte.

Hala hatırladıkça çok sinirleniyorim . Tek dertleri egolarını tatmin etmek

el ne der.. kayınvalıdem küser mi. kocam anlamaz bana kızar mı demeden öncelik bebek. hep diyorum .hır gur olmasın dersen bastan agırlıgını koymazsan cocuk fızıksel olarak ıkıbır hasta olur sen de mental olarak.. ne kendını ne cocugunu yedirme. koseye gecıp kımseye duyurmadan aglamanın ya da kızıp bagırmanın bı faydası yok. kişilerin bılmesı lazım. net ol hayır hayır. durdugun yerde 100 kere falan hayır de. bı kac kere de ınsanlara de bı bakmıssın şak şak hayır dıyorsun :)) ruh emici gibi emik emik emikkkk gezenlerı etrafınızda tutmayın .. yasayacagımız surda kac yıl :)) oncelık bebek... küsen işteee taaaaa o yanda oynayabilir :)

Sizi muhatap bile etmeden eşiniz misafir almıyoruz anne diyecek annesine, niye size konuş diyor. Eşiniz halletsin siz değil. Ayrıca yeni doğan çocuk sık sık emer babası hoppala yapmasın daha çok küçük

Anlamazlar sankı sen degılde etrafındakı herkes senden daha bir lohusa oluyor o duruma çok gıcık oluyorum bak söyleyım şimddiden yapmak istemedıklerını yaptırma sonra içine atıyorsun kafaya takıyorsun geecekten lohusa depresyonuna yakalanma cok kötü bırsey çünkü ben diyemedim hep kafama taktım içime attım öpmeyın ellemyın diye sonucta yıne olan bana oldu sende o yüzden çok dikkat et hiç kimse senden ve bebegınden önemlı degıl..

İlk 3 ay bir bebekte üst solunum yolu enfeksiyonu hemen ilerleyip yoğun bakımlık edebiliyor. Allah korusun bebeğinizi ancak şu süreçte kırılır aman şöyle olur anlamıyor kısmını hiç dert etmeyip bebeğim 3 ay olunca çağırıcam herkesi diyeceksiniz. Bebek hasta olup pişman olacağınıza kırılsınlar . Artık herkes sosyal medyada Tv'de bu konuyu işliyor. Azıcık aklı olan bir anneye şunu yapmaz zaten.

Benim kızım 2 yaşında şimdi. İlk 3 ay misafir almadım. Sonra gelenler de elini yıkadı ve öpmeden kucağına aldılar .Eşim söylüyordu hep sağolsun önden. Öpmeyin kızımı bile diyordu açık açık küsen olmadı hiç . Şükür ilk 1 yıl hastalanmadı. Hasta olsa bile içim rahat olurdu saçma bir sebeple bulaş olmadığı için.

Bebeğinizin çok güzel zamanları . Bol bol koklayın insan inanılmaz özlüyor . Sağlıkla büyütün

Sizi muhatap bile etmeden eşiniz misafir almıyoruz anne diyecek annesine, niye size konuş diyor. Eşiniz halletsin siz değil. Ayrıca yeni doğan çocuk sık sık emer babası hoppala yapmasın daha çok küçük
Esimde biraz söyluyor gerektiginde annesine dun Yine söyledim bak eltime söyleyen annendir biliyorum diye cunku beraber yasiyorlar bu seder esim dedi ozaman kirmaktan cekinme gerektiginde söyle söyle söyle istemiyorum diye. Dedim ben eskisi gibi surekli yuz göz olmak istemiyorum yine sorunlar fln olucak idare etmelik sekilde iliskilmiz olsun istiyorum cunku. Gerekyiginde yine esim dicek bende cekinmicem cunlu öyle veya böyle kötu ben oluyorum hep

Yemin ederim Aynen öyle oluyor. Tamam es ailesi yabanci degil ama kalabaliklar ve hepside cocuklari fln getiriyolar. Zsman gecsin bende görusmek isterim ama suan cok hassas hissediyorum hih birsey bebegimden önenli degil. Aramalar msjlar cikmicam bundan sonra. Dogum öncesi evcil hayvanilmiz var oda evi dolu diye biz aldik hayvancagizin gidicek yeri yoktu, gunler boyu evimde bos bos kalip evi karistirip hic birsey yapmadi neymis biz sorup isticekmisiz ne munasebet dilencimiyim ben. Hetseyi inadina inadina yapti ben yinede ona iyi davrandim esim hatrina.Yemin ederim dogum ztn cok cok zor gecti bende bebegimde ölumden döndu ondan sonra kvnin yaptigi hadsizlikler sorun cikarmalar, yeni cocuhmuz olmis esimden para istemeler, sabrediyorum Allah buyuk diyorum ama bundan sonra oldugumdan dahs fazla mesageli olucam. Kvyede öpturmicem birdaha bebegmin ellerini, birden oldu. Kendisi ztn hergun birileriyle görusuyor, sigara iciyor hasraliklari var kendine bakmiyor vs ama hergun bi yerlerde..

Kesinlikle haklisiniz iste karsidKi Esimin ailesi kardesleri, kucuk cocuklar buyuk teyzeler vs olunca birakin 3 ayi 2 ay olmadan bile nasil durduruxam diyotum. Yok diyoruz anlamiyor kv bi eltiyi sariyor ustume bi kendi. Benide dogum ve dogum sonrasi cok kirdi cikmixam atamalarina mesajlarina. Unuttum diyip gecistiricem veya cok gec donucem

Bir buçuk ay kadar misafir kabul etmedim ben de ama kayınvalide, görümce elti ben de misafir kategorisinde değil. Hasta olmadıkları sürece herkes istediği zaman geldi,kucağına aldı ki ben kucaklarına alıp gaz çıkarmalarından gayet memnundum dinleniyordum. Hasta değillerse onlar gelip görmeli bence ya, tabi yanlarında komşu getirmesinler. Sizin dediğinziden ben elti ,kayınvalide görümce de gelmesin kalabalık yaşıyorlar çocuklar okula gidiyor gibi anladım da ,ona göre cevap verdim.Ben abimin çocuğunu görmesem üzülürdüm valla. Aranız bozuksa,kötü geçmişiniz varsa tabi bilmem de.

Iste zor olanda o. Görumce desen 5 cocuk var 3u buyuk lise, 2si kücük 5-8 yaslarind okula gidiyolar. Kayinvalide geldi ztn ama hergun birileriyle görusuyo, sigara kullaniyor, bagisiklik sistemi zayif baska hastaliklaei var kendine bakmiyor diger Torun torba onlara yemek yetistiriyor. Kv eltim ve kaynim ve 2 kucuk cocuklariyla yasiyolar. Yani anlicagniz bi 10–15 kisiden bahsediyoruz. Evet dogum
Öncesi ve gecen sene cok minimum seviyede görustum hepsiylede cunku cok yaptilar simdi duzelttik ama mesafeliyim politigim. Daha Esimin teyzeleri kuzenleri har. E millet gelince kucaga almak istivekler bende surekli aman dokunma aman sunu yPma moduna girip kasilmak istemiyorum. Dedigim gibi kv bana safece köstek oldu dogum sirasi dogum sonrasi. Birde ev temizligi hazirligi stresi kaldiramicam suan sezeryanli.. dus/wc gitmek bile lüks bu günlefde

1 saat gorup gitsinler sonucta yegeni oldu torunu oldu mu ? Yani minicik bebek gormesinler duruversinler evlerinde ortalik hastalik kayniyor. 2 ay sonra gorseler bir sey olmaz
Gelinde anlatin simdiden durmuyolar ne ev bark temizlicek gucum vaktim var nede hazirliklar birde diken ustunde olucam surekli dokunmayin tutmayin vs de olmak istemiyorum. Zorla gelicek degiller ya. Kv de cat kapi gelirse odaya girip odadan cikmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…