doğum sonrası kilolarınızı nasıl verdiniz?

tüm doğum yapmış arkadaşlar karın çatlaklarınız ne durumda...

arkadaşlar bende tam 10 ay önce doğum yaptım
hamileyken ankarada bir aktarın önerisiyle badem, susam, kakao ve çilek yağının bir şişede karıştırıp hamileliğim boyunca bacaklarıma ve karnıma hergün sürdüm
şuan ne bir çatlağım nede yırtığım var karnımda dümdüz
hamileyken zaten 9 kilo aldım doğum yaptığımın haftasında hepsi gtimişti fakat emzirirken öyle yemekk yedimki tüm annelerde olmuştur insanın içi kıyılıyor sürekli yeme isteği oluyor. ben emzirirken hiç yemediğim kadar çok yedim ama suyuda çooooooooook içtim
oğlum emmeyi bırakınca yediklerime dikkat etmeye başladım ekmeği azalttım akşam öğünlrini erken yemeye çalıştım yine booooooooool su içtim
şuan 36 bedenim hamile kalmadan önceki halimden daha zayıfım eeeeeeee birde bebişim çok hareketli maşallah birde çalışınca bu tempoda yesemde vücut eritiyor

tekrar hepinize merhaba çok özledim kk vallahihoyyyt en son arkadaşımız çatlakları sormuş ben kendi adıma cvp vereyim.ilk doğumda çatlak olmadı ama 2. biraz göbek altımda oluştu fakat fazla değil.a.s.

Çatlaklar için önceleri bademyağı denedim fakat sabahları onu sürüp, kurumasını bekleyip, giyinip işe gitmesi zor olduğundan piyasada satılan kozmetik içerikli kremlerden aldım onu kullandım çatlaklarım olmadı fakat bu kremle de çok ilintili bişey değil,tabiki yararları var fakat alınan kiloyla ve cilt tipiyle ilgili.Gitttiğim bir jinekolog esmer ciltlerin pek çatlamadığını hatta roman vatandaşlarımızda çatlak olmadığını söyledi ne kadar doğru bilmem.ç

ben hamileliğimde tam 27 kg. aldım doğumda 10 kilosu gitti , ezmirme dönemindede 2 kg. gitti gerisi benimle kaldı hayırlı hayırsızlar (

50 kiloyla hamile kaldım, 59 kiloyla doğuma gittim sezeryanla doğum yaptım 18 gün oldu ve kilom yine 50, anlamadım gitti :)
hiç kilo yok sadece biraz minik bi göbek, inşallah sizde de ööle olur :79:

önceki yani 73.7kg'lik resim 2. doğumumdan sonraki halim,, sonrakide yani 61.7 kg'lik resimde şimdiki halimm,,
kızım henüz 8 ay olmuştu karnımdan pörtleyelii

Son düzenleme:
Ben suna inaniyorum,doctorumda bana oyle soyledi fazla kilo almadiktan sonra dogumda hepsi gidiyor yalniz limitini asmayacaksin dikkat ediceksin..

Ben oglumda toplam 12 kg almistim 54 ile basladim 66 ile doguma girdim inanin 1-2 hafta icinde ayni kiloma dondum...

Suan ikinci oglusumu dogurmak uzereyim, yine 54 kg ile basladim suan 65 im, ayrica iki hamileligimdede hiiic catlaklarim olmadi kaymak gibi coook sukur

benim de ilk hamileligimde 12 kilo almistim, bir kac ay sonra o kilolardan eser kalmadi, eski kilomdan daha da asagi düstü kilom.ikinci hamileligimda 60 kg hamile kaldim 75 dogum yaptim suan 56 kiloyum biraz fazla zayifladim boyumda uzun 1.74 biraz kilo almak istiyorum bende ama halen oglusumu emziriyorum kiloda alamiyorum .catlaklari sormussunuz ilk hamileligimde hafif olmustu catlaklar,ikinci hamileligimde hic olmadi yirtiklara karsi bi yag kullanmdim onunmu etkisi oldu bilmem.suan zaten göbekden eser kalmadi tahta gibi

Benim hic catlagim yok, ama karnim da cok buyumemisti, olum icime dogru buyudu de dogdu resmen. dogumdan 1 hafta sonra da karnim sifilandi, hic gobegim kalmadi. 15 kilo almistim, 1.5 ay oldu dogum yapali, 5-6kilom kaldi. ana onlari vermesi de zor cunku hepsi kalcaya yapisti. evde bisiklet var onu cevirsem veririm fazlaliklari ama oglum uyuyunca ben de uyuyorum ki aksamina enerjik olayim. spor yapmak da zor zanaat vesselam :)

ben 17 kilo aldım. doğumda 10 kilo gitti. emzirirken 3 kilo aldım. tatlıları kesip, bol bitki çayı içerek, 4 kilo verdim. uzun zamandır da tartılmadım.

oğlum 6.5 aylık oldu. 6 aya kadar sadece anne sütü emdiği için , kilo verme kolay olurmuş ama değerlendiremedim o zamanı.

sporla veririz artık ne yapalım. uykusuzluk mahvediyor insanı, hiç bir şeye konsantre olamıyorum.

doğum öncesi kilomdan 6 kilo fazlayım, kıyafetlerim olmuyor, hep aynı şeyleri giyiyorum. doğum öncesi kilomdan da memnun değildim zaten. :98:

benim oğlumda 4,5 aylık oldu ve doğumdan sonra hiç kilo veremedim. 83 ile doğuma girmiştim şuan 75 kiloyum. geçen sene görmediğim insanlar beni hamile zannediyo hayırlı olsun diyo çok bozuluyorum

: )))

Dogumdan sonra eski kiloya hemen donmek istiyorsaniz bunun yolu saglikli beslenip fazla kilo almamaktan geciyor...

benim oğlumda 4,5 aylık oldu ve doğumdan sonra hiç kilo veremedim. 83 ile doğuma girmiştim şuan 75 kiloyum. geçen sene görmediğim insanlar beni hamile zannediyo hayırlı olsun diyo çok bozuluyorum

bende 76 kiloyala doğuma girdim 72 kiloyla eve geldi 69 da takıldım sonra. gören doğum yaklaştı heralde ne kadar kaldı diodu. o an anları boğmak geçiodu içinden inan ki..

bende 76 kiloyala doğuma girdim 72 kiloyla eve geldi 69 da takıldım sonra. gören doğum yaklaştı heralde ne kadar kaldı diodu. o an anları boğmak geçiodu içinden inan ki..

çizelgenizde gördüm 9,5 kilo vermişsiniz bunu nasıl başardınız tebrik ederim:)

merhaba,

ben de hamilelikte 15 kilo aldım.şu an oğlum 4,5 aylık 3 kilom kaldı hamileleikten.yaz olduğu için bol bol su içtim ve emzirdim sadece.bakalım bundan sonra ne olacak.ama çatlaklarım berbat durumda

çizelgenizde gördüm 9,5 kilo vermişsiniz bunu nasıl başardınız tebrik ederim:)

teşekkür ederim :) haziranda diyete başladım diyetisyen kontrolünde ve ardından burdaki cuma zayıflama yarışmasına katıldım :) ilk 1,5 ayda 4 kilo verdim. sonra basma kalıp listelerden sıkıldığım için kendi çapımda az yemeğe çalışarak 4,5 ayda 10 kilo kadar verdim. hamile kaldığımda 54-55 kiloydum. ama hedefim 50 :)

34 e 4 deyim ben.....16 kilo aldım ve halen almaya devam ediyorum.....İştahım çok açık....Ben bakalım verebilecekmiyim .....buradan yazarım size

doğuma 16 kilo fazlamla beraber girdim 75 dim.
doğumdan bir hafta sonra 65 oldum.
sonra aman süt olur ye dediler tecrübesizlik yedim 68 oldum.
6 aydan beri çabalıyorum 10 aylık oldu bebeğim.şuan 62 yim.
amacım 59 olmak.yani 3 kilo fazlam var .ben yürüş yapıyordum ama havalar soğudu çıkamıyoruz.
vde hareket pek yapamıyorum genede buna şükür
bir ara kilolarımdan dolayı çok mutsuzdum.
şuan iyiyim.çok şükür.
ben yürüyerek zayıfladım ve az yiyerekk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…