tüm doğum yapmış arkadaşlar karın çatlaklarınız ne durumda...
Hamileyken 12 kilo aldım doğumdan sonra 5 kilo fazlam vardı. Ardan bir yıl geçtikten sonra eski kiloma dönmüştüm. Aşırı yemek yemedim sadece bu başka birşey yapmadım ama şu sıralar cuma yarışmaları sayseinde indiği 55 kilodan tekrar 61 e çıktım. Tabi Hipotroit hastasıyım ve metabolizmam yavaş çalışıyor kolay kilo veremiyorum. Bir de yaş ilerledikçe kilo alımı kolaylaşıyor.
ben hamileliğimde tam 27 kg. aldım doğumda 10 kilosu gitti , ezmirme dönemindede 2 kg. gitti gerisi benimle kaldı hayırlı hayırsızlar([/QUOTE
ben de 60la hamile kaldım 82 ile doğuma girdim oğluşum 2 aylık ben 68 kiloyum ama gel görki göbek 9 aylık gibi üstelik çatlak var ve bıngıl bıngıl:)çatlamış toprak gibi(
tüm doğum yapmış arkadaşlar karın çatlaklarınız ne durumda...
benim oğlumda 4,5 aylık oldu ve doğumdan sonra hiç kilo veremedim. 83 ile doğuma girmiştim şuan 75 kiloyum. geçen sene görmediğim insanlar beni hamile zannediyo hayırlı olsun diyo çok bozuluyorum
bende 76 kiloyala doğuma girdim 72 kiloyla eve geldi 69 da takıldım sonra. gören doğum yaklaştı heralde ne kadar kaldı diodu. o an anları boğmak geçiodu içinden inan ki..
çizelgenizde gördüm 9,5 kilo vermişsiniz bunu nasıl başardınız tebrik ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?