doğum sonrası kilolarınızı nasıl verdiniz?

bende 8 aylık hamileyim ve 12 kg aldım Umarım doğumdan sonra kg vermem çok zor olmaz. Bu durum beni korkutuyor açıkçası.

bu konuda korkma,verirsin,dogum kilolari gercekten kolay gidiyor,hem 12 kilo almissin daha,ben 20 alip verdim ama yine almisim,useniyorumd diete valla,ilk dogumdu annem hem sekerli seyler verdi sut icin ama bnde bilgi sahibi oldum simdi ikinci bebekte sadece sutun olusmasi icin bolbol su icecem sanada tavsiyem bol su ic ama korkama canim veririsin,:1hug:

hamileyken 23 kilo aldım ama tek gramını veremedim oğlum şu an 20 aylık ve 2 aydır diyetteyim 8 kilo verdim daha vereceğim 6 kilo var 2. hamileliğimde eger olursa ki bu fazlalıkları vermeden asla daha dikkatli olcam sonrasında çabuk verenlerde gördüm ama bende zor

hiç canını sıkma canım biraz diyet ,biraz hareket hiç fazlan kalmaz yeterki azmet a.sayrıca düşünce gücü çok önemli veremem demek yok bence çok güzel verirsin 6 kilo o kadarda fazla değil....ŞenizŞeniz

kizlar ben ilk hamileligime 55 kiloyla basladim 72 kiloyla dogum yaptim eve gelince direk yedi kilo dusmustu.inanin sonra bir ay bebeyimi emzirdim ama hic tartilmadim.gelenler gidenler derken dogumu yaptim bir saat sonra kaltim bi daha oturmadim .sonra iki ay sonra etrafimdakiler yeterya daha fazla kilo verme kes rejimi dediler.bende sasirdim benrejim yapmiyorumki kilomu verdim dedim bi tartildim.55 kiloyum .sonrasinda 52 kadar dustum .en guzelide eski kiyafetlerimi denerken ay olmassa diye basladim denemeye bide baktim oluyoo.cok sevinmistim.simdide32 haftalik hamileyim 13 kilo aldim yine 55 basladim hamileligime .simdi nasil verirmiyim veremezmiyim.sonrasinda size yazarim .ama cok su icin ve emzirin .:enbuyukkk:

Benim halam 1.75 boyunda ve 81 kiloyla hamile kaldi.93 kiloyla dogum yapti. ertesi gunde 72 kiloya düstü. Halen onun $okundayim nasil olurda normal kilosundan az olur....

ben hala şişkoyum. kızım 3,5 aylık
72 ile hamile kaldım 92 ile doğuma girdim. 85 ile çıktım. hala 85 im hala 85 im hala hala halaaaaaaaaaaaaaaa
doğumdan sonra bol bol su içtim. az yedim. tatlı yemedim. sebze yedim. süt içtim. ama hala aynı. bende koyverdim ne bulsam yiyorum artık.

canım ya daha çok erken bebişin 3.5 aylık :sm_confused:yani bir kadının vucudunun normal hale dönmesi tam 1 senede oluyormuş yaniii senin için erken üzülme zamanın var :teselli:yaptıklarına devamyerimseniben.....Şeniz

15 aralıkta doğum yaptım çok şükür hepsi gitti formulu ye iç yat değil tam tersi, mümkün olduğunca hareket, nerde hareket orda bereket demişler

Ben de 29 aralikta dogum yaptim 63 kiloyla doguma girdim ciktigimda 58 kiloydum.birazcik gobegim vardi.iki gun sonra dümdüz oldu karnim ve 55kiloydum-su anda da 54üm eski kilom 50ydi. yakinda eski kiloma kavusurm sanirim ama bir kac yirtik ve siyahlasmis bir karnim var onlar da yadikar hamielikten.

ya ben nasıl vercem 52 ile başladım 70 i buldum napcam ya
gider insallah diyorum ama

bebişim bu kadar haftaya dogcak insallah dogmazsa 80 e dogru gidiyor muyum ne

merhaba ben hamileyken 30 kilo aldım 67 ile hamile kaldım 97 kilo ile doğum yaptım bebeğim 8 aylık ben 57 kiloyum nasıl mı oldu bol su içtim domates kabak soğan maydanoz karışımı çorba içtim kendimi bebeğime adadım oldu işte ben de anlamadım ama egzersiz de yaptım

benım doktorum kıloya cok kzıyor

25 haftalık hamıleyım 8 kılo aldım kızdı..

sız nasıl 30 kılo aldınız ve nasıl verdınız

bende 50 kiloyla başladım 78le doğum yaptım.en korktuğum şey başıma geldi vücudum çatlaklarla doldu...şuan 60 kiloyum istesem tekrar 50 olurum ama daha çok sarkmalardan korkuyorum...tabi 60 iloya 1 senede düştüm.

ilk hamileliğimde 9 ikincisinde 15 kilo aldım
emzirerek hepsini verdim aralarında iki yaş var
sağolsunlar hiç oturtmuyolar kilolarda kalmıyo

walla ben hic vwermedim hepsi kaldi bende 15 kilo aldim kizim kilolu dogmasina ragmen gitmedi yani gitti yine aldim kirkim cikmadan (((

çok üzülüyorum anlatılanlardandaa çok korkuyorum 48 50 kiloluk bir bayandım resimdede gmörüldüğü üzre şimdi şiştim balon gibiyim bu gün yarın doğurucam

canını hiç sıkma istediğin kiloya bol su içerek ve emzirerek rahatlıkla dönebilirsin.yerimsenibenbu arada güzel haberlerini bekliyoruz .allah sağlıklı doğum nasip etsin inşaallah.....ŞenizŞeniz

çok üzülüyorum anlatılanlardandaa çok korkuyorum 48 50 kiloluk bir bayandım resimdede gmörüldüğü üzre şimdi şiştim balon gibiyim bu gün yarın doğurucam

Canım ben de 48-50 kiloluk biriydim, doğuma şişmiş olarak girdim, 7 ay geçti doğumdan beri, ben çoktan tekrar 50 kiloya düştüm bile.

41 gün oldu doğum yapalı çok şükür kilo sorunum yok ama dikişlerim acıyor iki gündür çok canım yanıyor neden acaba

ben de doğum yapalı 21 gün oluyor ve hamilelikte 15 kilo aldım doğum sonrası bugüne kadar yaklaşık 12 kilom gitti inş gerisi de gider ve fazlalıklar da gider.

çatlaklar için yapmış olduğun bişiler var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…