bende 8 aylık hamileyim ve 12 kg aldım Umarım doğumdan sonra kg vermem çok zor olmaz. Bu durum beni korkutuyor açıkçası.
hamileyken 23 kilo aldım ama tek gramını veremedim oğlum şu an 20 aylık ve 2 aydır diyetteyim 8 kilo verdim daha vereceğim 6 kilo var 2. hamileliğimde eger olursa ki bu fazlalıkları vermeden asla daha dikkatli olcam sonrasında çabuk verenlerde gördüm ama bende zor
ben hala şişkoyum. kızım 3,5 aylık
72 ile hamile kaldım 92 ile doğuma girdim. 85 ile çıktım. hala 85 im hala 85 im hala hala halaaaaaaaaaaaaaaa
doğumdan sonra bol bol su içtim. az yedim. tatlı yemedim. sebze yedim. süt içtim. ama hala aynı. bende koyverdim ne bulsam yiyorum artık.
benım doktorum kıloya cok kzıyormerhaba ben hamileyken 30 kilo aldım 67 ile hamile kaldım 97 kilo ile doğum yaptım bebeğim 8 aylık ben 57 kiloyum nasıl mı oldu bol su içtim domates kabak soğan maydanoz karışımı çorba içtim kendimi bebeğime adadım oldu işte ben de anlamadım ama egzersiz de yaptım
çok üzülüyorum anlatılanlardandaa çok korkuyorum 48 50 kiloluk bir bayandım resimdede gmörüldüğü üzre şimdi şiştim balon gibiyim bu gün yarın doğurucam
çok üzülüyorum anlatılanlardandaa çok korkuyorum 48 50 kiloluk bir bayandım resimdede gmörüldüğü üzre şimdi şiştim balon gibiyim bu gün yarın doğurucam
bende 50 kiloyla başladım 78le doğum yaptım.en korktuğum şey başıma geldi vücudum çatlaklarla doldu...şuan 60 kiloyum istesem tekrar 50 olurum ama daha çok sarkmalardan korkuyorum...tabi 60 iloya 1 senede düştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?