güzel bir konu ..kilolarrr
ben 52 ile hamile kalmıştım.doğuma 69 kğ olaraka gittim.doğum sonrası 6 kğ gitmişti sadece.15 gün içinde 6 kğ daha gitti.şimdi kalan 5 kğ..yani 57 kğ..boyuma göre kilomun 55 olması gerekiyor..yani 1-2 kğ da önemli değil ..sezeryan olduğu için karın egzersizleri 6 ay geçmeden yapılamıyormuş.bu konuda bilgisi olan varmı.dışarıdan pek belli olmayan biraz göbek var halla..
aslında 62 ile hamile kalmışım ama 7. hafta öğrenince 69 olmuşumm...92 ile kapanış oldu...30 kiloooo...doğumda 8 giiti
12 de ilk 15te gitti kaldı 10 bende çuku yiyom emmekten ken şekerimizi düşürüyolar napim ya.şu an 72 yim.hala 10 var yani ama dert değillll
Verdiğimizi kim söyledi
Ben hamileliğimde azmedip 21 kilo aldım bunun 18 kilosunu verdim
4 kilo o gün bugündür benimle beraber geziyo ama hiçbişi yapmıyorum onu da vermek için:1rolleyes:
bende 15 kilo aldım 9 unu verdim 6sı kaldı nasıl gider bu hiç bir fikrim yokiştah yerinde,nasıl olacak ki CADIARZUCADIARZU
selam kızlar bende hamileliğimde 20 kilo aldım.70 ile doğuma girdim.Doğumdan çıktıktan sonra 60 kiloydum.bebişim emdikçe kilolarımı aldı.Kilo vermek için hiçbirşey yapmadım.Eski kiloma dört-beş ayda döndüm.Kiloyu sorun olarak görürseniz kafaya takarsanız kilo veremiyorsunuz.
Evet, kiloyu takınca verilmiyo. Ben hamileliğimde 15 liko aldım. Emzirince veriliyo. 50 ile hamile kalmıştım, doğumdan sonra 9-10 kilo hemen gitti. Şimdi 53 kiloyum. 3 kiloyu da zamanla veririm heralde.
hamilelikte 16 kilo aldım 9 u doğum sonrası gitti ama şu an +2 daha almışım ne yapayım canım veremiyorum işte
gerçekten kilo verenlere hayran kaldım keşke bendede öyle olsaydı....
ilk hamileliğime 60 kiloyla başladım, 85 le doğum yaptım;
75 kiloyla ikinci hamilelik başladı, 90 la doğuma girdim;
80 le üçüncü hamilelik.. 93 le geçen aralıkta doğum yaptım.
Şu an 85 kiloyum hala emziriyorum ama hiç kilo veremedim.
yeşil çayın bebeğe zararı olmadığını duydum onu içmeye başladım inşallah bigün bende zayıflarım...
canım moralini hiç bozma:teselli: ve bol bol emzir en güzeli elbette vericez bu kiloları dimiŞenizŞeniz
sağol canım desteğin için Şeniz inşallah veririz şu kiloları. Senin fazla kilon yokmuş. darısı başıma.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?