kızlar doğum kilolarınız nasıl? gitti yada kaldımı paylaşmaya ne dersiniz?ilk hamileliğimde 15 kilo almıştım.doğumdan çıkar çıkmaz tartıldığımda sadece 1 kilo fazlam vardı:sm_cool:ayyyyy bendeki sevinci bir görseniz ,nasıl olsa 1 kilom var veririm ne olcak:1closedeyes:tabi ardan 1 ay geçti sütü çoğaltmak için pekmezler,helvalar,tatlılar yemekten tam 8 kilo aldım tam bir file dönmüşüm ama haberim yok:roflol:arkadaşlar ayyy çok kilo aldın diyor ama o kilolar bana 1-2 kilocuk gibi geliyordu ki......birgün alışveriş için markete gittim tam içeri gireceğim camdaki kadına şöyleee bir baktım.şişkomu şişko bişey karşımda duruyor:1shok:allahım bu benmiyim? ben ne olmuşum böylee.....eve geldim karar aldım.zayıflamalıydım.oğlum 9 aylıktı süttende kesilmişti.yediklerime dikkat ettim.akşam 7 sonra sadece kahve,çay veye meyveyle geçiştirdim.tabiii en önemlisi bir güzel spor yaptım.oğlumu alıp yürüyüşlere çıktım .vee istediğim sonuca ulaştım 8 kiloyu verdim.iştee böyle kızlar sıra sizde a.s yazın bakalım,bekliyorummmmŞeniz