doğum sonrası kilolarınızı nasıl verdiniz?

umaysu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
133
0
96
İstanbul
kızlar doğum kilolarınız nasıl? gitti yada kaldımı paylaşmaya ne dersiniz?ilk hamileliğimde 15 kilo almıştım.doğumdan çıkar çıkmaz tartıldığımda sadece 1 kilo fazlam vardı:sm_cool:ayyyyy bendeki sevinci bir görseniz ,nasıl olsa 1 kilom var veririm ne olcak:1closedeyes:tabi ardan 1 ay geçti sütü çoğaltmak için pekmezler,helvalar,tatlılar yemekten tam 8 kilo aldım tam bir file dönmüşüm ama haberim yok:roflol:arkadaşlar ayyy çok kilo aldın diyor ama o kilolar bana 1-2 kilocuk gibi geliyordu ki......birgün alışveriş için markete gittim tam içeri gireceğim camdaki kadına şöyleee bir baktım.şişkomu şişko bişey karşımda duruyor:1shok:allahım bu benmiyim? ben ne olmuşum böylee.....eve geldim karar aldım.zayıflamalıydım.oğlum 9 aylıktı süttende kesilmişti.yediklerime dikkat ettim.akşam 7 sonra sadece kahve,çay veye meyveyle geçiştirdim.tabiii en önemlisi bir güzel spor yaptım.oğlumu alıp yürüyüşlere çıktım .vee istediğim sonuca ulaştım 8 kiloyu verdim.iştee böyle kızlar sıra sizde a.s yazın bakalım,bekliyorummmmŞeniz

Verdiğimizi kim söyledi:kahve:

Ben hamileliğimde azmedip 21 kilo aldım bunun 18 kilosunu verdim
4 kilo o gün bugündür benimle beraber geziyo ama hiçbişi yapmıyorum onu da vermek için:1rolleyes:

bend eilk hamileliğimde 10kilo almıştım ama hemen verdim ben bebeğin beni uykusuz bırakmasına ve çok hareketli olmandan ve çok temizlik yapmamdan o dönem ev hanımıydım tabiki ozman hemen vermiştim kilolarımı

ben hamılelık de 63 kıloydum 1.5 ay oldu dogum yapalı ve suan 53 kıloyum bende anlamadım nasıl verdıgımı her dk yıyorum ama kılo almıyorum bol bol yesıllık tavsıye edereım meyve tuketın bol bol

ya bu cem uzan hamileliği nasıl 3aya kadar indirecekmiş hayret ettim daha seçim dönemi şuandada görünce aklıma geldi gerçekten nasıl olacak 3ayda bebek..

Hamileyken 12 kilo aldım doğumdan sonra 5 kilo fazlam vardı. Ardan bir yıl geçtikten sonra eski kiloma dönmüştüm. Aşırı yemek yemedim sadece bu başka birşey yapmadım ama şu sıralar cuma yarışmaları sayseinde indiği 55 kilodan tekrar 61 e çıktım. Tabi Hipotroit hastasıyım ve metabolizmam yavaş çalışıyor kolay kilo veremiyorum. Bir de yaş ilerledikçe kilo alımı kolaylaşıyor.

slm ben 53 kilo ile hamile kaldım doğuma 65 kilo ile girdim çıktığımda 60 kiloydum 2 ay oldu doğum yapalı 1 kilo fazlam var emzirdiğim için çabuk kilo verdim

selam kızlar bende hamileliğimde 20 kilo aldım.70 ile doğuma girdim.Doğumdan çıktıktan sonra 60 kiloydum.bebişim emdikçe kilolarımı aldı.Kilo vermek için hiçbirşey yapmadım.Eski kiloma dört-beş ayda döndüm.Kiloyu sorun olarak görürseniz kafaya takarsanız kilo veremiyorsunuz.

selam kızlar bende hamileliğimde 20 kilo aldım.70 ile doğuma girdim.Doğumdan çıktıktan sonra 60 kiloydum.bebişim emdikçe kilolarımı aldı.Kilo vermek için hiçbirşey yapmadım.Eski kiloma dört-beş ayda döndüm.Kiloyu sorun olarak görürseniz kafaya takarsanız kilo veremiyorsunuz.

Evet, kiloyu takınca verilmiyo. Ben hamileliğimde 15 liko aldım. Emzirince veriliyo. 50 ile hamile kalmıştım, doğumdan sonra 9-10 kilo hemen gitti. Şimdi 53 kiloyum. 3 kiloyu da zamanla veririm heralde.

ah bi çalışsam bende vericem ama evde oturmaktan kilo alıyorum daha çok ne yapıcam bilmiyorum emzirme döneminden sonra sıkı rejim var

52 kg ile hamile kaldım...:dance:
68 kğ ile doguma gırdım..CADIARZU
59 kılo ile dogumdan çıktım.:emir_bebek:
3 aylık anneyım ve 63 kğyum yaaaaaaaaaa...senağlama
sırf tatlı serbetlı tatlı ve çıkolata yıyorum bu aralar..:icecream:
kendıme hakım olamıyorum yaaasenağlama

aslında 62 ile hamile kalmışım ama 7. hafta öğrenince 69 olmuşumm...92 ile kapanış oldu...30 kiloooo...doğumda 8 giiti
12 de ilk 15te gitti kaldı 10 bende çuku yiyom emmekten ken şekerimizi düşürüyolar napim ya.şu an 72 yim.hala 10 var yani ama dert değillll

güzel bir konu ..kilolarrr

ben 52 ile hamile kalmıştım.doğuma 69 kğ olaraka gittim.doğum sonrası 6 kğ gitmişti sadece.15 gün içinde 6 kğ daha gitti.şimdi kalan 5 kğ..yani 57 kğ..boyuma göre kilomun 55 olması gerekiyor..yani 1-2 kğ da önemli değil ..sezeryan olduğu için karın egzersizleri 6 ay geçmeden yapılamıyormuş.bu konuda bilgisi olan varmı.dışarıdan pek belli olmayan biraz göbek var halla..

bende sezeryan korsesi duydum.onu kullanmalıymısız galıba kalıcı göbeklei engellemek için.ama araştırmadım daha sadece kulaktan dolma.

52 kg ile hamile kaldım...:dance:
68 kğ ile doguma gırdım..CADIARZU
59 kılo ile dogumdan çıktım.:emir_bebek:
3 aylık anneyım ve 63 kğyum yaaaaaaaaaa...senağlama
sırf tatlı serbetlı tatlı ve çıkolata yıyorum bu aralar..:icecream:
kendıme hakım olamıyorum yaaasenağlama

aman bende öyleydim.canım dikkat et işte bu dönemde kilolar geri geliyor:bbo:süt için en güzeli su ,sıvı gıdalar....a.sŞeniz

bende sezeryan korsesi duydum.onu kullanmalıymısız galıba kalıcı göbeklei engellemek için.ama araştırmadım daha sadece kulaktan dolma.

korse bildiğim kadarıyla sezeryandan hemen sonra takılmıyor.ben oğlumun doğumunda bir dr tavsiyesiyle karın bölgeme elimle sürekli dairesel hareket yapıyordum.göbeğim pek kalmamıştı.2.doğumdada aynı şeyi yaptım gerçekten karın bölgem dogum yapmış bir bayan olarak pek yok.açıkçası buna bağlıyorum.Şeniz

Back