Doğum sonrası kilolar

bu şu demek mi oluyor normal doğum yaparsanız kilo kalmıyor arkadas emzirememesine ragmen kılolar gıtmıs ben acıkcası boyle dusunuyorum ve aksılık olmazsa normal istiyorum..

valla ben normal doğum yaptım 25 kilo almıştım 74 le doğuma girdim 70 le çıktım.şim di 66 kiloyum ve kocamanda bir göbeğim v ar.görenlerde için de bir tane sin i unutmuşlar diye sinir ediyolar beni.doğum yapalı 46 gün oldu. gittikçede kilo alıyorum vermek bi yana dursun.psikolojim bozuldu iyice.spor salonuna gidicem bebeğim küçük ağlar diye korkudan gidemiyorum.ama böyle giderse ruh sağlığım bozulucak.( offfff off

bu arada doğumdan beride göbeğimi sarıyorum gece gündüz korseyle yatıyorumhala 6 aylık hamile gibiyim.

takma kafana fazla ,üzülme verirsina.s göbeğinde gider a.ssen korse kullanmaya devam et a.sbazı ayak hareketleri yap faydası oluyora.s gene göbeği eritmek kolayda benim basenler balon gib:a015:i duvara vurmaktan çürüdüler gene erimediler:1no2:

bu arada doğumdan beride göbeğimi sarıyorum gece gündüz korseyle yatıyorumhala 6 aylık hamile gibiyim.

Canım benimde üzerimde 10 kilo kaldı doğumdan sonra.O göbek kilo gidince gider bence çünkü aynı göbekten bendede var.Zaten öncedende biraz vardı bende tekrar doğuracak gibiyim.Bende korse takıyorum ama bazen çok acıtıyor ki sezryanla doğum yaptım çıkartıyorum.Umarım bu kilolar trez zamnda gider

doğum ne zaman oldu canım.benim 2 ay olucak.dün bi tanıdığı gördüm.sen hala doğurmadınmı dedi

doğum ne zaman oldu canım.benim 2 ay olucak.dün bi tanıdığı gördüm.sen hala doğurmadınmı dedi

Caanım 25 gün oldu.Ama zannetmiyorum gitsin benim göbek çünkü üzerimde fazla 10 kilo varlken zor gider.Hiç üzülme bende doğum yaptım eve geldim banada eltilerim görümcem dedi doğurmadınmı diye:bbo:.Bende dedim içerde bi tane daha var onu unutmuşlar.aklinialirimsmile Canım ben karnıma krem sürüyorum çok iğrenç oldu buruş ve ölü deri var gibi.Hem ben sezeryan doğum yaptım spor yapabilmem için 3ay beklemem lazımmış.Ama ben yürüş banında hergün 1 saat yürümek isitorum.Oğlumda bırakıp nasıl spor salonuna giderim bilmembilmiyorumkismile

hangi kremi kullanıyosun işe yaradımı bari.benimde çok çatlağım var.jöle kutusu gibi birde sallanıyo:))

kızlar daha çok erken kilo verebilmeniz için etrafın dediklerini takmayın hiç ben doğum yapalı 6 ay oldu 63le hamile kaldım 70 le doğuma girdim 67 ile çıktım 2,5 ay sonra işe başladığımda 74 kiloydum azmettim vericem dedim ama ben emzirmiordumda emziriorsanız hiç ugraşmayın derim sütünüz kesilirse vicdan azabı daha büyük olur sizin için 4 ay oldu şuan 65 kiloyum nerdeyse önceki halime döndüm ama zamanla tabiki adet olmanında çok etkisi var adet oldukca göbek küçülüo nekadar kilo verirseniz verin adet olmadıkca göbek gitmio malesef sabredin muradınıza ericeksiniz ama bebeğeiniz herşeyden önemli unutmayın keşke 100 kilo olsaydımda oğluşumu emzirebilseydim

Madekasol sürüyorum ama bitmek üzere bende kakao yağı aldım aktardan beyaz margarin gibi ondan sürücem elinin sıcaklığında eriyor.Umarım işe yarar benim vücudum harita gibi çatlakta çok.Ben sütüm artsın diye çok sıvı tüketiyorum umarım işe yarar.

duymak istediğim ne varsa yazmışsın green33 arkadaşım :)
ben de 6 ay oluyo sezeryanla doğum yaptım. 70le hamile kaldım, 84le doğuma gittim, eve geldm 81 kiloyum bebek 3,330 gramdı zaten...
ine çıka ine çıka 75te sabitlendim, gitmiyo 5 kilo. emziriyorum diye kasmıyorum da çok diyet yapmaya.

çok araştırdım yabancı siteleri falan da, regl olmamak hala vucudun eski hormon dengesine ulasmadığını gösteriyor. bazı bünyeler de kilo veremiyomus hormonlar engelliyormus, metabolizmayı gerekli olcude yavaslatıyomus vs neler neler okudum.. bazısı hamilelik oncesi kilosunun altına düşüyo emzirirken, bazısı kilo alıyo... kısmet işte

en iyisi bebişleri önceliğimiz yapmak, emziriyosak onlara sürekli güzel güzel süt vermek için düzgün beslenmek, sonra da kendimizi iyi hissetmek için memeden kesince de diyet yapmak. ben isveç diyeti yapıcam galiba.. anca o paklar

sen de 5 kilo fazla bende 16 kilo:)
kahorihama inan ben günde 4 litreye yakın su tüketiyorum.sütü m damla damla geliyo kilomda hep sabit.

bende sezeryanla doğum yapalı 14 ay oluyor ve 14 aydır adet olmuyorum kiloda veremiyorum tabi 10 kilo fazlalığım var bu yaz gününde insan ne giyeceğinide şaşırıyor doğrusu kendime hiç bişi almak istemiyor canım moralim bozuk zaten hiçbişide üstüme olmuyor ama kızımı sütten ayırınca adet olucam ve umuyorumki o zaman vereceğim bu kiloları

kıslar sütün artması için rezene çayı, humana still tea, incir hoşafı, süt, tahin helvası :) sütüm bebeğime yetmiyordu çok şükür şimdi daha iyi durumda. günde 1 su bardağı rezene çayı, 3 su bardağı still tea, 2 kepçe çekirdekleriyle birlikte incir hoşafı siyah üzümde ilave ediyorum hoşafa, 2 su bardağı süt ve sabah, öğlen, akşam olmak üzere 3 defa kibrit kutusu büyüklüğünde helva yiyorum. tabi 2 litreye yakında su içiyorum.

eeeeee bu durumda kilolar ne alemde tatlım

eeeeee bu durumda kilolar ne alemde tatlım

canım ben hamileliğimde toplam 9 kilo almıştım. doğumdan 1 hafta falan sonra şişliklerimde inince 9 kilonun tamamı gitti. ben bunları yiyorum ama öyle hamur işi ekmek yada aburcubur düşkünlüğüm yoktur. bizim bebiş tedaviyle olmuştu kullandığım ilaçlardan aldığım 5 kilo fazlam var onlardan vermeye başladım şimdi. ama tabi ben çok hareketliyimdir onunda etkisi vardır mutlaka. tahminim 2 aya kalmaz eski halime dönerim :))

darısı başıma o zaman:gitme:

yuppi kızlar 4kilo daha vermişimm şükürler olsun kaldı 2kilo toplam 10ayda 18kilo verdim ilaçlkardan şişmiştim tedavili gebelikti kortizonlu ilaçlıydı

yuppi kızlar 4kilo daha vermişimm şükürler olsun kaldı 2kilo toplam 10ayda 18kilo verdim ilaçlkardan şişmiştim tedavili gebelikti kortizonlu ilaçlıydı

ay canım gözün aydın şu sevinci bende yaşamayı nasıl bekliyorum bir bilsen.özel bir şey yaptın mı.bizimlede paylaş.ben şu titreşimli zayıflama kemerinden almak istiyorum.sarkıklarım için.kiloda verdirir belkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…