- Konu Sahibi gardenya02
-
normal dogum yapali 48 gun oldu bebegimde emmedi bazi nedenlerden dolayi sutum de yok denecek kadar az bebegimi emzirememe ragmen suan 2 kilo fazlaligim var 16 kilo gitti eski kiyafetlerimin hepside oluyor dogumdan bi kac gun sonra yanlizca karin korsesi kullandim gobegim eski konumuna geldi ama bebegim ememiyor bu cok uzucu .
valla ben normal doğum yaptım 25 kilo almıştım 74 le doğuma girdim 70 le çıktım.şim di 66 kiloyum ve kocamanda bir göbeğim v ar.görenlerde için de bir tane sin i unutmuşlar diye sinir ediyolar beni.doğum yapalı 46 gün oldu. gittikçede kilo alıyorum vermek bi yana dursun.psikolojim bozuldu iyice.spor salonuna gidicem bebeğim küçük ağlar diye korkudan gidemiyorum.ama böyle giderse ruh sağlığım bozulucak.( offfff off
bu arada doğumdan beride göbeğimi sarıyorum gece gündüz korseyle yatıyorumhala 6 aylık hamile gibiyim.
Canım benimde üzerimde 10 kilo kaldı doğumdan sonra.O göbek kilo gidince gider bence çünkü aynı göbekten bendede var.Zaten öncedende biraz vardı bende tekrar doğuracak gibiyim.Bende korse takıyorum ama bazen çok acıtıyor ki sezryanla doğum yaptım çıkartıyorum.Umarım bu kilolar trez zamnda gider
doğum ne zaman oldu canım.benim 2 ay olucak.dün bi tanıdığı gördüm.sen hala doğurmadınmı dedi
kızlar daha çok erken kilo verebilmeniz için etrafın dediklerini takmayın hiç ben doğum yapalı 6 ay oldu 63le hamile kaldım 70 le doğuma girdim 67 ile çıktım 2,5 ay sonra işe başladığımda 74 kiloydum azmettim vericem dedim ama ben emzirmiordumda emziriorsanız hiç ugraşmayın derim sütünüz kesilirse vicdan azabı daha büyük olur sizin için 4 ay oldu şuan 65 kiloyum nerdeyse önceki halime döndüm ama zamanla tabiki adet olmanında çok etkisi var adet oldukca göbek küçülüo nekadar kilo verirseniz verin adet olmadıkca göbek gitmio malesef sabredin muradınıza ericeksiniz ama bebeğeiniz herşeyden önemli unutmayın keşke 100 kilo olsaydımda oğluşumu emzirebilseydim
kıslar sütün artması için rezene çayı, humana still tea, incir hoşafı, süt, tahin helvası :) sütüm bebeğime yetmiyordu çok şükür şimdi daha iyi durumda. günde 1 su bardağı rezene çayı, 3 su bardağı still tea, 2 kepçe çekirdekleriyle birlikte incir hoşafı siyah üzümde ilave ediyorum hoşafa, 2 su bardağı süt ve sabah, öğlen, akşam olmak üzere 3 defa kibrit kutusu büyüklüğünde helva yiyorum. tabi 2 litreye yakında su içiyorum.
eeeeee bu durumda kilolar ne alemde tatlım
canım ben hamileliğimde toplam 9 kilo almıştım. doğumdan 1 hafta falan sonra şişliklerimde inince 9 kilonun tamamı gitti. ben bunları yiyorum ama öyle hamur işi ekmek yada aburcubur düşkünlüğüm yoktur. bizim bebiş tedaviyle olmuştu kullandığım ilaçlardan aldığım 5 kilo fazlam var onlardan vermeye başladım şimdi. ama tabi ben çok hareketliyimdir onunda etkisi vardır mutlaka. tahminim 2 aya kalmaz eski halime dönerim :))
yuppi kızlar 4kilo daha vermişimm şükürler olsun kaldı 2kilo toplam 10ayda 18kilo verdim ilaçlkardan şişmiştim tedavili gebelikti kortizonlu ilaçlıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?