• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası kilolar

ben 21 kilo aldım 16 kilo gitti ilk 2 haftada ama şimdi yerimde sayıyorum 4 kilo kaldı hamile olmadan önceye ama benim ideal kiloma 7 8 kilo var.1 ay oldu doğum yapalı

göbeğim gevşek değil pek ama rengi koyu veboydan bir çizgi var kahverengi.
o çizgi geçiyor mu?çok sinir bozucu bişi

durabildiğin zaman ne kadar oluyor mesela... tam bu meseleyi araştırmayı düşünüyordum senin tarifini gördüm.

karnım çok yumuşak ve çatlaklarımvar dediğin gibi...sezeryan yeride kabarık bi şekilde duruyor.acaba zamanla geçermi ki...

zayıflamanın formülü çok basit...aynen denildiği gibi 6 ya da yediden sonra hiç bişey yeme...sadece su iç.gün içersinde en azından bir saat yürü ya da yapamıyorsan evde basit egzersizler yap.(ama yürüyüş çok etkili).gün içersindede istediğini ye...

eğer üzerine tam manasıyla düşüp yapmış olsaydım bir haftada tam 3 kilo verebilirdim.ama iki haftada iki kilo buda iyidir :)))

bekle beni 55 ben geliyorum.
sana katılıyorum.Yürüyüşle ve akşam bişey atıştırmazsak bu kiloları verebiliyoruz.Bide emziriyorsak daha da kolay vermek.Ben başladım.Akşam 6 dan sonra hiçbişey yemiyorum,yürüyüşüme de gidiyorum,hatta kızımı eşimi alıyorum beraber gidiyoruz.Bi de son iki gündür yeşil çay içiyorum.Bakalım sonuç ne olacak?

benim 2 yaşında kızım var
dün yeni aldığım dar paça kotumu giydim
işe giderken
bu kız kim dediler bana
hiç doğum yapmamış gibisin dediler
accık göbek var onu da içime çekiyorum kimse anlamıyo ;)
bebeği olupta dışarda yürüyemeyenler siz de
leslie
callanetics
nivea body
plates yapın
rahatlayın zayıflayın
hepsini sende zayıfla sitesinden indirebilirsiniz

ben karnıma limon suyu ile türk kahvesini karıştırıp sürüyorum streç ile sarıp korse giyiyorum durabildiğim kadar durup iyice lifleniyorum çatlaklarım baya azaldı.Bende işe yaradı.her banyo öncesi yapıyorum.

ay bunu hiç duymamıştım ilginçmiş...
ben bu hafta doğum yapıcam daha ve sezeryan olucam..peki bunu doğumdan ne kadar sonra yapabiliriz?

arkadasimi ziyarete gittim 2 hafta olmustu dogum yapali 15 kilo almisti 10 dogumda gitmis
sanki hic dogum yapmamis gibi eski pantolunu giymisti
gobegide dumduzdu sasirdim kaldim gozumla gormesem inanmazdim cidden
bakalim ben ne durumda olucam

arkadasimi ziyarete gittim 2 hafta olmustu dogum yapali 15 kilo almisti 10 dogumda gitmis
sanki hic dogum yapmamis gibi eski pantolunu giymisti
gobegide dumduzdu sasirdim kaldim gozumla gormesem inanmazdim cidden
bakalim ben ne durumda olucam

aynen bende oyleydim canim 15 kilo almistim dogumda 11 gitmisti cok zayiflamistim karnim yoktu hc goren sok ustune sok geciriyodu ama nolduysa 2.aydan sonra oldu asiri cikolata tuketimi abur cubur yedim simdi 61-62 arasi gidip geliyorum normal kilom 53 kizim neredeyse 8 aylik olacak emziriyorum yediklerime dikkat ediyorum ama gitmiyoo spor yapmaya gelince fitness aleti aldim 1 hafta yaptim gun icinde cok kosturmaktan halim kalmisyo yapmaya napacam bilmiyorum pantalonlarim oluyo ama biraz gobek var oda cirkin duruyo gitmiyoo biturluu poff

hamıle kalmadanda kılo almıstım 70le hamıle kaldım 85le dogurdum suan 77kıloyum benımkıler gıtmıyor oğlumda emmeyı bıraktı oğlumu emzırcem dıye yemedıgım kalmadı bırazıda bu kıloların dogumdan sonra aldım sutum yoktu ye ye sut olsun dıye belkıde 5kılo fılan aldım dogumdan sonra bende polıkıstık over sendromu var ve kılo vermek normal bır ınsana gore cok daha zor ne yapcagımıda bılmıyorum bakalım dıyetısyene mı gıtsem yoksa bazı haplar ondanmı alsam bılmıyorum işin kotusu benden sonra esımın ıkı kuzenıde dogum yaptı onlar cok az kılo almıslardı ve hıc kıloları kalmadı sımdı hıc dogum yapmamıs gıbıler dun bızdelerdı onlara baktıkca bır de kendıme bakıyorum kendımden ıgrendım offf offf oğlum 4aylık oldu ama kılolar kaldı

kızlar ben şuanda çocuk emzirmiyorum ve elma sirkesi ve sandolozu denedim 2 ayda 4 kilo verdim ama arkadaş geçenlerde bi ürünü söyledi ,şimdi 1 haftador onu kullandım ve 2 kilo verdim
şuan 70 kilodan 64 e düştümhihoyyyt valla ben bu ürüne devam edicem,yan etkiside yokmuş ama emziren anneler ve kalp tansiyon hastaları kesinlikle içemiyor...:umursamaz:
hihoyyythihoyyyt

hiçbir ürün denemedim sadece akşam yemeğini 7 den önce yemeğe çalışıyorum ve akşamları pasta tatlı yemeyerek 56 kg düştüm ve hala devam ediyor ekside yok artıda sabitlendi, buarada geçen akşam saat 11 e gelirken dondurma yedim kg aldım diye korktum ama bişey olmadı allahtan, bu sabah kahvaltıdan sonra tartıldım 56,2 kg geldim sevindirici zemuszemus

11 gunluk anneyim dogumdan once 55 dim 18 kilo aldim
dogumda 10 kilosu gitti 8 si kaldi
emzirdigim icin acelem yok ama spor onemli
kisa zmanda gitmesi umudiyle

ınŞl verırsın canım kılolarını hepımızın sorunu zaten kılo...baŞımızın belası kılolar ben vermeye baŞladım kendımı daha gÜzel hıssedıyorum ve kendıme gÜvenıyorum....

Back