- Konu Sahibi gardenya02
doğum yapalı 2 ay oldu.4 kilom kaldı.15 kilo almıştım.ama sıkılaşmam lazım.spor yapamıyom.bebişim çok huysuz.şu an bile zor yazıyom.hiç uyumuyo yaaaaaaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sitemizdede çıkmaya başlamış arkadaşım benim kullandığım ürün adı:RED PEPPER afrika biberi kutuda kırmızı biber resmi var.valla çok memnunum beni gören çok gençleşmişsin diyor:sm_cool::sm_cool:
tek sorunum var kıyafetlerim çok geniş geliyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
doğum yapalı 2 ay oldu.4 kilom kaldı.15 kilo almıştım.ama sıkılaşmam lazım.spor yapamıyom.bebişim çok huysuz.şu an bile zor yazıyom.hiç uyumuyo yaaaaaaaaaaaa
cnm ya beni yamışsın sanki.benimde 2ay olmak üzere.bende 15 kilo aldım.doğumdan 10gün sonra falan 11 kilo gitmişti.şimdi 4 kilo kaldı.59 kiloyum.55 olmam lazım fakat cnm hiçbirşey yapmak istemiyor abur cubur yemek istiyorum.allahtan verdiğim kiloları almıyorum.bu arada gerçekten spor şart.sıkılaşmak lazım ama..............
Kızlar bunu dİkkatle okuyun ben doĞum yapalı 6 ay oldu. Bİrde benİm bebeĞİm tedavİ İle oldu. İlk gebelİk 62,5 la baŞladım ama olmadı kısmet deĞİlmİŞ. 2. De 70 le hamİle kaldım ve 87 İle doĞuma gİttİm. Artık durumumu dÜŞÜnÜn. BebeĞİm 4 ayı doldurunca akupunkturla zayıflamaya baŞladım. Şuan 72,500. Ama Şİmdİkİ aklım olsa doĞumdan hemen sonra gİderdİm. Herkez yok sÜtÜn azalır. Yok bebek emzİrİyorsun ye sÜt olsun falan dİyor. Sakın kİmseye İnanmayın. Akupunkturla 6 ÖĞÜn yİyerek zayıflıyorsun. Ayrıca sÜtÜn bİle artıyor. Bunu sİzlerle paylaŞmayı bİr kadın olarak borÇ bİldİm... 7,5 kİloyu 7 haftada verdİm.
ben 66 kiloyum 62 ile hamile kalmıştım.60 en ideal kilom aslında.ama 62 yi bulsak şükretcem:)hayatımın hiçbir döneminde 50 li kiloları görmedinm ben.zaten çok çirkin oluyom yüzüm hortlak gibi oluyo.kemiklerim çok geniş maşallah.gören 66 kilo olduğuma inanmıyo.
bende gram eksilme yok doğumdan sonra 65 kilo idim halaaa 65 kiloyum bebeğim 6 aylık.