- Konu Sahibi gardenya02
ben doğum yapalı 24 gün oldu 14 kilo fazlam var. sezeryanın zararılarından biri.((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba kızlaar.Doğuman sonra üzerimde 10 kilo kaldı.Doğum yapalı 49 gün oluyor.Bende dün diyetisyene gittim.Kızlaar diyetisyen herşeyi size göre hazırlıyor.Bugün başladım bakalım.İşe yarayacak inşallah.Diğer türlü olmayacaktı.Hadi bakalım.
Emzirmiyor musun? Belki emzirirken kendiliğinden verirdin kiloları. Böylece diyete hiç gerek kalmazdı. Diyetisyen için acele etmişsin. Ben 3 ayda sadece emzirerek 11 kilo verdim mesela. (Maşallah diyeyim kendime ) Ama 10 kilo daha vermem lazımkaydirigubbakcemile2
çok çok geçmiş olsun tedavi oluyormusun romatizma ve şeker içinbende 8 ay önce doğum yaptım zaten 75 kg ile hamile kalmıştım,gebelik şekeri çıktı insülin kullandım günde 4 defa,diyet yaptım lokma tatlı yemedim,15 kilo ile doğuma gittim,1 hafta sonra 13 kg gitti.1 ay sonra hamilelik öncesi kilomdaydım,hala öyleyim ama göbek ve çaklaklar felaket.annem bile dahil göbeğimden bahsedilmesinden,her yemekte bana bakılmasında,hamile sanılmaktan bıktım.çocuğumu kaybetmek korkusu ile geçirdiğim hamilelik günlerim,iğnelerin acısı,doğumdan sonra 4 gün bebişimi kucağıma alamamak,onsuz hastaneden çıkışım bu tramvalar unutuldu,ama ben unutmadım.maasülale,çevre ve eşim kiloma taktılar,bunalıma girmemek elde değil.bir de yermezmiş gibi iltahallı romatizma oldum : ( ağlamak istiyorummmm ....
canım aynı durumlar kilo sorunu, insanların göbeğine laf söylemesi, çatlaklar hepsini bende yaşadım, bende pıhtılaşma yüzünden hamileliğim boyunca iğne yaptım, bebeğimi bende 5 gün kucağıma alamadım küvezde kaldı ama ben eve dönmedim hastanede kaldım ama yinede onun yanımda olmaması beni üzdü,Bende 8 ay önce doğum yaptım zaten 75 kg ile hamile kalmıştım,gebelik şekeri çıktı insülin kullandım günde 4 defa,diyet yaptım lokma tatlı yemedim,15 kilo ile doğuma gittim,1 hafta sonra 13 kg gitti.1 ay sonra hamilelik öncesi kilomdaydım,hala öyleyim ama göbek ve çaklaklar felaket.Annem bile dahil göbeğimden bahsedilmesinden,her yemekte bana bakılmasında,hamile sanılmaktan bıktım.Çocuğumu kaybetmek korkusu ile geçirdiğim hamilelik günlerim,iğnelerin acısı,doğumdan sonra 4 gün bebişimi kucağıma alamamak,onsuz hastaneden çıkışım bu tramvalar unutuldu,ama ben unutmadım.Maasülale,çevre ve eşim kiloma taktılar,bunalıma girmemek elde değil.Bir de yermezmiş gibi iltahallı romatizma oldum : ( ağlamak istiyorummmm ....
canım aynı durumlar kilo sorunu, insanların göbeğine laf söylemesi, çatlaklar hepsini bende yaşadım, bende pıhtılaşma yüzünden hamileliğim boyunca iğne yaptım, bebeğimi bende 5 gün kucağıma alamadım küvezde kaldı ama ben eve dönmedim hastanede kaldım ama yinede onun yanımda olmaması beni üzdü,
neyse kendine biraz zaman ver inan bebeğin yaşına yaklaştığında moralin daha yüksek olacak, ha buarada bende doğumdan sonra sağlık problemleri yaşadım hala yaşıyorum kullandığım iğne bende yüksek derecede kemik erimesi yapmış şuan onun tedavisini görüyorum demem o ki başa gelmedik iş yok tek benmiyim diye düşünme diye yazdım,
rahatsızlıkların için geçmiş olsun diyorum ve dünyaya gelen yavrucuğunla beraberliğin tadını çıkar derim