dogum sonrası hemoroid:((

eda1982

CANIM KIZIM IRMAK'IM
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
672
4
arkadaşlar dogum yapalı 50 gün oldu ilk başlar hemoroid gibi bir sorunum yoktu ama son 10 gündür mahvoldum.oturamıyorum,kaşıntı,agrı çıldırttı beni.affedersiniz ama kabızlık gibi bir sorunum da yok.aranızda hemoroidi olan varmı?tavsiye edeceginiz bir ilaç yada bitki falan varmı?cevaplarınızı bekliyorum a.s.

canım geçmişolsun
kasımanneleri beni bilir yaklaşık bir aydır hergün ağladım şuan sorunum yok ama nasıl oldu inan bilmiyorum o kadr çok şey denedimki dereotu çiğnedimgün içinde aklımageldikçe incir yedim günde 2 tane arkasından bol su bu arada başta kabızlıkvardı ama sonradan düzeldiama hemoroidimdüzelmedi birtürlü buda bağırsak tembelliğine yolaçtı bende varken gitmiyordum afedersn yırtılıcaksanıyordum .vazelin sürdüm bide wcye gittikçe çıkarkende bepanten sürdüm şu an acımuıyo ama sanki her an hortluucakmış gibi kabus yaa resmen kabus

ben ilk 1 hafta olmuştum. cidden kabus gibiydi.
sıcak su ile oturma banyosu yapmıştım baya faydalı olmuştu.ishal apıcı seyler yedim ilerlemeden geçti sükür. inşallah geri dönmez..

bende çok fena olmuştum doğumdan sonra

sıcak suyu pamuğa batırıp pansuman yaptım ama bitiren özerk otu oldu

her sabah aç karna günde bi çay kaşığı yuttum

çok şükür iki üç güne şıp diye kesti

çok geçmiş olsun

bebekler küçük özerkotunun süte bi yanetkisi olmadımı cnm

bende hamilelik boyunca bile hic kabizlik olmamisti dogundan sonra kabizlik sorunu oldu sanirim catlak olustu simdi her wc ye ciktigimda kaniyo cidden arkadaslar ne yapmak gerekir

bende hamilelik boyunca bile hic kabizlik olmamisti dogundan sonra kabizlik sorunu oldu sanirim catlak olustu simdi her wc ye ciktigimda kaniyo cidden arkadaslar ne yapmak gerekir

canım geçmiş olsun.bişey sorcam bu çatlaklarda makatta aynı basur gibi meme oluşturuyormuş.sende öyle bir durum varmı.bendekide acaba çatlakmı tam anlayamıyorum.insan doktora gitmeye de utanıyor.

bende hamileligim boyunca bile hic kabizlik sorunu olmamisti dogum yaptiktam sonra kazlik problemi yasadim sanirim catlak olustu her wc ye ciktigimda kaniyo cidden ne yapmak gerek bu durum da

canım geçmiş olsun.bişey sorcam bu çatlaklarda makatta aynı basur gibi meme oluşturuyormuş.sende öyle bir durum varmı.bendekide acaba çatlakmı tam anlayamıyorum.insan doktora gitmeye de utanıyor.
suanda oyle bi durum yok ama baydir boyle kanama va aci oluyo ilerleyip basur olmasindan korkuyorum acikcasi doktok kontrolum vardi aynen utandigimdan gidemedim

:çok üzgünüm:aynı sorun ben de var arkadaşlarhamileliğimde kabızlık sorunum başlamıştı ve hala devam ediyor.hemoroidim 3 memeli.doğumdan sonra kanama da başladı.duphaloc isimli bi şurup kullanıyorum.emziren annelere yan etkisi yokmuş.tuvalete girmeye korkar oldum.canım çok acıyoooosenağlama

bu arada dereotunun hemoroide iyi geldiğini duymuştum.yemeklerde sık sık yiyin dediler.ben deneyeceğim.

evet canım dereotu basura birebirmiş.pror.ibrahim saraçoglu geçen gün bir kanalda anlattı.sabah ögle akşam yemeklerden 15 dakika önce 1 çorba kaşıgı dolusu dereotunu birkaç kez çigneyip 2-3yudum su içecekmişiz ve 1 ay devam edilecekmiş.ben bugün başladım inşllah faydasını görürüz.

Sabahları aç karınla 2-3 kaşık kuşburnu marmeladı yiyin...ve aktarcılarda satılan gün kurusu kayısısıda çok faydalı...Gece yatarken pamuğa has zeytin yağı sürün, hemoroidli bölgeye koyun..sabah uyandığınzda sizi rahatlatacaktır...

arkasdaşlar doğum yapalı 6 ay oldu kabızlık gibi bi sorunum yoktu dün akşam wc gittiğimde dışkılama sonrası damlama şeklinde kanama oldu kaşıntı ağrı falan yok hemoroid olabilir mi ya da neden dir bileniniz varmı

Arkadaşlar bendede doğum sonrası hemoroid ve çatlak oluştu kabız olduğumda çok fena acı çektim kanama oldu vs fakat şimdi kaşınma başladı üstelik kuyruk sokumundan makat ve vajinama kadar böyle bir durum başına gelen var mı bu kaşıntı ne olabilir ki

kanama vs varsa içte çatlak olabilir

arkadaşlar dr a gittim proktolog merhem ve fitilini verdi hemoroid için şuan gayet iyiyim fakat yediklerimize dikkat etmem şartıyla , aksi halde yine çıkıyolar kaşıntıda mantar enfeksiyonuymus onun içinde merhem verdi 2 adet şuan iyiyim Elhamdülillah

Bende uzun süre ayni sorundan rahatsizdim, nerdeyse bi seneden fazla çektim. Artik kizima bakamaz hale gelmiştim, eşim zorla hastaneye götürdü. Doktor acil ameliyat dedi, iyikide olmuşum.
İşkence ameliyatin ertesi günü sona erdi. Ben coook bitkisel urunler, kremler kullandim sadece acisini bi sure azaltiyordu. Ama kesin sonuç ameliyat.

Ayrica geçmiş olsun

Bende hala cekiyorum İnşallah geçer artik çok canim yaniyo yediğime dikkat etmrssem yine oluyoo yaa iki gündü ekmeği biraktim genelde salata çorba yiyorum.bira zdaha iyi cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…