• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum sonrasi gobek sarilmasi!!!

mujdes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
1.403
21
158
kizlar acil cevap lutfen.....ilk dogumumda karnim icin birsey kullanmadim...ikinci kez dogum yapicam bu sefer korse kullanmak istiyorum kullananlar nolur oneride bulunun nasil bisey kullanmaliyim??? Karnimin kalmasini istemiyorumm :(

benden baska gobek problemi olan yok kk da heralde.... Nolur kizlarr depresyona girmek uzereyimmm bi deneyimlerinizi paylasnnn

ablam da 2. doğumunu yaptı 20 gün filan önce sezeryanla ilkide sezeryandı ilkinde kullanmamıştı ama bu sefer aldı kulandı memnunda acıtmadı canımı dedi komşusuda yine sezeryanla yaptı ilk doğumu oda kullanmış ablamın doktoruda korse önermiş kullan demiş bencede kullan derim ben normla doğum yaptım 2 ay önce şalla filan sardım ama zor oldu çıkarttım sonra her tuvalette sorun oluyodu gerçi şükürki göbüş möbüş gitti kalmadı bişiy 10 kilo verdim 2 ayda :)) darısı başına canım

korse alayim o zaman bende sma medikal biseymi alsam acaba?? Ayhhhh bu karin olayi delirtti beni valla :((((

sarmalılardan al tavsiyem. sıkılığını kendin ayarlayabilirsin.

Kesınlıkle belden ayarlanabılenden al
sıkılıĞını kendın ayarlarsan daha ıyı olur
bıde benım fıkrım bence Çok sıkı sarmamak lazım
bu sefer fazlalıklar yanlardan pırtlar ve yaplar bu sefer o bÖlgelerde toplanır.bende allah nasıp ederse 20 gÜn ıÇerınde doĞum yapacam
bende belden olan korse dÜŞÜnÜyorum
Öle pahalıda deĞıl pazarlardan bıle bulabılrsın

bu belden sarmalu korsenin markasi nee kizlar?? Marks spencer da bulabilirmiyim?

Back