Herkese merhaba, biz yaklaşık 10 yıldır eşimle beraberiz bunun 6 yılı evliyiz. 5 yıl istemediğimiz için çocuk sahibi olmadık gayet güzel eğlendik gezdik tozduk. 6.yılda çocuk sahbi olmak istedik ve çok şükür nasip oldu. Hamilelik vs derken tabiki bu sğreçte eşimle cinsel anlamda bi yakınlaşmamız olmadı. Sorun şu ki Hamilelik lohusalık bitti bebeğim 6 aylık eşim ile cinsellik yaşayamıyoruz. Görev sebebiyle uzaktayız benim annem hayatta değil çalışıyorum ve bebeğime kayınvalidem bakıyor bizde kalıyor kayınbabamla beraber. Evimşz küçük bebeğim yanımızda yatıyor evet biliyorum ortam hiç müsait değil zaten ama yine de eşime bu konuyu bir kaç kez açtım sanki eskisi gibi yakın deiliz birbirimize dedim ama sabret bebeğin odasını ayırınca böyle ses oluyor yatak zaten çok gıcırdıyor ev müsait değil diyor. Ama hissetttiğim sanki beni eskisi gibi arzulamıyor. Hamilelikte çok kilo almadım aldığımı da verdim hafif bir sezeryan göbeğim var sadece bakımlı gerçekten hoş bir kadınım. Eşimin beni aldattığını da düşünmüyorum zafen küçücük bir ilçedeyiz ve aynı iş yerinde çalışıyoruz gece gündüz beraber sayılırız. Sizce bununla ilgili ne yapabilirim evliliğimin eski heyecanını kaybetmesinden korkuyorum eşime kızımız 1 yaşını doldurduktan sonra annenle babanın kalmasına gerek yok güvenilir birini buluruz dedim bakarız dedi kendi evimde rahat edemiyorum allah razı olsun ikisi de çok iyi insanlar ama sanki evde böyşe kalabalık olmak bizi birbirimizden daha uzaklaştırıyor bebeğim çok şükür uyuyan sorunsuz bir bebek bizi yormuyor ya da strese sokmuyor ama eşimin işle ilgili büyük stresleri var sadece Fakat yine de çocuğumuz uyuduktan sonra başbaşa bile kalamıyoruz açıp bir film izleyemiyoruz eskiden salonda mum ışığında film izlerdik sohbet ederdik şu an değil cinsellik böyle bir lüksümüz dahi yok çok bunalmış durumdayım