Ayrica etrafi bilmiyorum size yardimci oluyor mu, oluyorsa ve yardim etmek istiyorlarsa izin verin. Siz sivi kaybi icin, halsizlik icin bir hastaneye gidin. Emzirmiyorsunuz, ilaclarla daha hizli toparlarsiniz ve bu mutlu gunler olunuzla gececeksiniz. Eğer siz mutlu olursaniz o bebek de mutlu olacak, guclu olacak inan. Cunku siz de dusunun anneniz mutsuz sa siz mutlu olabilir misiniz? Biz ANEYIZ, bizim kalbimiz altinda bir kalp buyudu ve bu dunyada bir birey olacak, bir insan olacak, kendin firkirlere, dusuncelere sahib olacak. Ve 'o' bizim icinde buydu, biz ona hayat 'verdik' (Allahin sayesinde, cok sukur bir kan pihtidan bir insana yapiyor). Elbet zor gunler var, ben alerji k bebeğin anneyim, geceler eller tutuyorum Kasinmasin, gunduz tuvalete gidecek vaktim olmuyor. Dis fircalamak, banyo almak, duzgun yemek yemek, ev temizlemek, disarda cikmak..vs bana bazen luks oluyor. Depresyon giriyoru., ağliylrum, sacimi cekiyorum, sonra vicdan cekiyorum, bebeğim icin kendine toparlamak zorundayim. Cunki o bebek ben olmasam nasil yasiyacak. ANNEDEN baska kimse bilmez bir bakista bir ağlamaktan o bebek ne istiyor. Ama onu bakinca Allahim sukrediyorum, nice tedavilerden sonra ona anne oldum. Iyiki var. Allahtan butun bebeklere, cocuklara sağlik diliyorum.