- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
Kızlar, Ocak annesiyim. Cok şükür Allah nasip etti bir bebeğim oldu. Ama doğumla birlikte yeni sıkıntılar yeni hayat düzeni beni çok zorluyor. Normal doğum yaptım ve normal doğumun dezavantajlarıni yaşadım. Dört yıldır evliyiz doğumdan önce eşimle aramız oldukça iyiydi birbirimizi sever öper güzel sözler soyledk şimdi hiçbiri yok, doğum sonrası üç ay olacak birliktelik de olmuyor canım çok yandığı için devam ettiremiyorum. Eşim de soğudu artık bu yüzden .Dr a gittim hafif sarkma var dedi bundan dolayı sanırım zorlanıyorum. Başka türlü sıkıntılarda oldu vücudum da.
Bunun üzerine bebegimde süt alerjisi şüphesi var diyet yaptım bozdum bir buçuk ay oldu meme reddi vs doktor doktor gezdik bu süreç beni çok yordu.
Bebeğim de ac olmadığı altı temiz bir problem olmadığı halde sürekli ağlıyor. Kendi haline birakamiyorum. Sürekli ya ayakta vey kucakta sallamamiz gerekiyor. Şimdiye kadar bunu kabul etmiyordum ama epey zor bir bebeğim var. Temel ihtiyaçlarimi zor gideriyorum. Evden dışarı az çıkıyoruz gün nasıl geçiyor anlamıyorum sürekli emzirmeye veya uyutmaya calismakla geçiyor.
Uyku düzeni olmuştu şimdi o da yok uyumuyor , uyumazsa da devamlı ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım ilk üç aydan sonra geçer düzen olur denirdi ama bizim kısır bir döngü oldu iyice. Çok mutsuz hissediyorum kendimi . Bebeğim hep hzurusz olduğu için onla kaliteli vakit bile geciremiyoruz . Bu bile beni çok üzüyor artık.
Çok uzun yazdım ama özellikle deneyimli anneler , bebeğim için ne yapabilirim acaba ? Ne zaman sakinlesecek yada hep böyle mi gidecek ne dersiniz
Her bebek farkli olur benim kizimin uykusu 1bucuk yasindan sonra yerine oturdu. Dogum sonrasi sarkmamasi icin aslinda fazla dikis atiyolar size yapilmadimi bana dikis atan ebe belirtti fazladan atiyorum sorun yasama diye dedi ve cok sukur bi sikinti yasamadm sadece biraz zaman lazim sabredin esinizle aranizi karsilikli iyi tutunki bu sureci güzel yorulmadan atlatinKızlar, Ocak annesiyim. Cok şükür Allah nasip etti bir bebeğim oldu. Ama doğumla birlikte yeni sıkıntılar yeni hayat düzeni beni çok zorluyor. Normal doğum yaptım ve normal doğumun dezavantajlarıni yaşadım. Dört yıldır evliyiz doğumdan önce eşimle aramız oldukça iyiydi birbirimizi sever öper güzel sözler soyledk şimdi hiçbiri yok, doğum sonrası üç ay olacak birliktelik de olmuyor canım çok yandığı için devam ettiremiyorum. Eşim de soğudu artık bu yüzden .Dr a gittim hafif sarkma var dedi bundan dolayı sanırım zorlanıyorum. Başka türlü sıkıntılarda oldu vücudum da.
Bunun üzerine bebegimde süt alerjisi şüphesi var diyet yaptım bozdum bir buçuk ay oldu meme reddi vs doktor doktor gezdik bu süreç beni çok yordu.
Bebeğim de ac olmadığı altı temiz bir problem olmadığı halde sürekli ağlıyor. Kendi haline birakamiyorum. Sürekli ya ayakta vey kucakta sallamamiz gerekiyor. Şimdiye kadar bunu kabul etmiyordum ama epey zor bir bebeğim var. Temel ihtiyaçlarimi zor gideriyorum. Evden dışarı az çıkıyoruz gün nasıl geçiyor anlamıyorum sürekli emzirmeye veya uyutmaya calismakla geçiyor.
Uyku düzeni olmuştu şimdi o da yok uyumuyor , uyumazsa da devamlı ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım ilk üç aydan sonra geçer düzen olur denirdi ama bizim kısır bir döngü oldu iyice. Çok mutsuz hissediyorum kendimi . Bebeğim hep hzurusz olduğu için onla kaliteli vakit bile geciremiyoruz . Bu bile beni çok üzüyor artık.
Çok uzun yazdım ama özellikle deneyimli anneler , bebeğim için ne yapabilirim acaba ? Ne zaman sakinlesecek yada hep böyle mi gidecek ne dersiniz
Bence şehir efsanesiSimdiki cocuklarda biseyler var ama ne. Uyumuyorlar yemiyorlar. Bir de dunyaya geldiklerinde ilkokulu bitirmiş olarak geliyorlar bence
Olsa da bizi de deli etse
Ben zaten kafadan çatlağım acaba cocugum Nasil olur. Kesin hep aglar.bu arada 6 aydan sonra bebek ihtiyaci olmadigi halde ağlıyorsa anneyi suistimal ediyor demekmiş.
Merakımdan soruyorum. Stresli bir hamilelik mi gecirdiniz cunku oyle olunca cocukta cok huzursuz aglayan bir bebek oluyormus da bu sehir efsanesimi acaba. Yavrum cokta küçükmüş kiyamam. Allah bağışlasın.
Ya onu yeriiimmmmmmmBence şehir efsanesi
Yıllar sonra hamile kaldım istekli hevesli el üstünde tutularak rüya gibi bir hamilelik geçirdim
Ama oğlum resmen 8 ay içerde yattım bana bulaşmayın modunda doğduğu günden beri
( bir ayda erken geldi paşam )
Kızım 9 ay 5 günlük. Doğduğundan beri çok zor bir bebek. Ne yer ne uyur. Emziriyorum mama kabul etmiyor biberon emzik kabul etmiyor. 4. Ayından beri diş çıkarıyor. Şu an azı dişleri geliyor o yüzden bir haftadır gece sabaha kadar uyumuyorum. Gündüz sallasan dahi yarım saate uyanır. Doğduğundan beri çok nadir bir saatten fazla uyuduğu. Hamileliğimde çalıştım stresli geçirmedim ama kızım çok zorluyor beni. Benden başka kimsede durmuyor ve tek bakıyorum. Ne zaman geçecek bu günler bilmiyorum ama benim en rahat dönemim ilk 3 aydı en azından gece uyurdu güzel. Büyüdükçe zorlaşıyor bana göre. Hareketleniyor ve herşeyi anlıyor artık algısı açıldığı için uyumak istemiyor. Bir yaşından sonraya bıraktım umutlarimi. En kötü 2 yaşına kadar uyumaya başlar heralde :)Kızlar, Ocak annesiyim. Cok şükür Allah nasip etti bir bebeğim oldu. Ama doğumla birlikte yeni sıkıntılar yeni hayat düzeni beni çok zorluyor. Normal doğum yaptım ve normal doğumun dezavantajlarıni yaşadım. Dört yıldır evliyiz doğumdan önce eşimle aramız oldukça iyiydi birbirimizi sever öper güzel sözler soyledk şimdi hiçbiri yok, doğum sonrası üç ay olacak birliktelik de olmuyor canım çok yandığı için devam ettiremiyorum. Eşim de soğudu artık bu yüzden .Dr a gittim hafif sarkma var dedi bundan dolayı sanırım zorlanıyorum. Başka türlü sıkıntılarda oldu vücudum da.