Kızlar, Ocak annesiyim. Cok şükür Allah nasip etti bir bebeğim oldu. Ama doğumla birlikte yeni sıkıntılar yeni hayat düzeni beni çok zorluyor. Normal doğum yaptım ve normal doğumun dezavantajlarıni yaşadım. Dört yıldır evliyiz doğumdan önce eşimle aramız oldukça iyiydi birbirimizi sever öper güzel sözler soyledk şimdi hiçbiri yok, doğum sonrası üç ay olacak birliktelik de olmuyor canım çok yandığı için devam ettiremiyorum. Eşim de soğudu artık bu yüzden .Dr a gittim hafif sarkma var dedi bundan dolayı sanırım zorlanıyorum. Başka türlü sıkıntılarda oldu vücudum da.
Bunun üzerine bebegimde süt alerjisi şüphesi var diyet yaptım bozdum bir buçuk ay oldu meme reddi vs doktor doktor gezdik bu süreç beni çok yordu.
Bebeğim de ac olmadığı altı temiz bir problem olmadığı halde sürekli ağlıyor. Kendi haline birakamiyorum. Sürekli ya ayakta vey kucakta sallamamiz gerekiyor. Şimdiye kadar bunu kabul etmiyordum ama epey zor bir bebeğim var. Temel ihtiyaçlarimi zor gideriyorum. Evden dışarı az çıkıyoruz gün nasıl geçiyor anlamıyorum sürekli emzirmeye veya uyutmaya calismakla geçiyor.
Uyku düzeni olmuştu şimdi o da yok uyumuyor , uyumazsa da devamlı ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım ilk üç aydan sonra geçer düzen olur denirdi ama bizim kısır bir döngü oldu iyice. Çok mutsuz hissediyorum kendimi . Bebeğim hep hzurusz olduğu için onla kaliteli vakit bile geciremiyoruz . Bu bile beni çok üzüyor artık.
Çok uzun yazdım ama özellikle deneyimli anneler , bebeğim için ne yapabilirim acaba ? Ne zaman sakinlesecek yada hep böyle mi gidecek ne dersiniz
Aynen bugün bebiş hevesim gelmişti aha geri kaçtı mağarasına.Buradaki konuları okumaktan bebek sahibi olma düşüncesinden iyice uzaklaştım. Allah yardım etsin.
Doğum sonrası kadınların neredeyse yarısı benzer sorunları yaşıyor. Üzülmeyin. Kayganlaştırıcı kullanmayı deneyin. İlk adeti görene kadar hormonlarla alakalı olarak kayganlık hissi olmuyor. Kayganlaştırıcı gerçekten etkili... Sevişme süreleri kısalıyor bir süre. Hem uzun süre birlikte olunmadığından hem de aman Bebek uyanır mı telaşından. Eşime doktor anlatmıştı durumu ve kayganlaştırıcıyı doktor önermişti. Yakınınızda kim varsa Bebek bakımında yardımcı olsun. Siz de anne topuzundan kısa sürede kurtulun. Ben çok geç kurtuldum siz yapmayın:)Kızlar, Ocak annesiyim. Cok şükür Allah nasip etti bir bebeğim oldu. Ama doğumla birlikte yeni sıkıntılar yeni hayat düzeni beni çok zorluyor. Normal doğum yaptım ve normal doğumun dezavantajlarıni yaşadım. Dört yıldır evliyiz doğumdan önce eşimle aramız oldukça iyiydi birbirimizi sever öper güzel sözler soyledk şimdi hiçbiri yok, doğum sonrası üç ay olacak birliktelik de olmuyor canım çok yandığı için devam ettiremiyorum. Eşim de soğudu artık bu yüzden .Dr a gittim hafif sarkma var dedi bundan dolayı sanırım zorlanıyorum. Başka türlü sıkıntılarda oldu vücudum da.
Bunun üzerine bebegimde süt alerjisi şüphesi var diyet yaptım bozdum bir buçuk ay oldu meme reddi vs doktor doktor gezdik bu süreç beni çok yordu.
Bebeğim de ac olmadığı altı temiz bir problem olmadığı halde sürekli ağlıyor. Kendi haline birakamiyorum. Sürekli ya ayakta vey kucakta sallamamiz gerekiyor. Şimdiye kadar bunu kabul etmiyordum ama epey zor bir bebeğim var. Temel ihtiyaçlarimi zor gideriyorum. Evden dışarı az çıkıyoruz gün nasıl geçiyor anlamıyorum sürekli emzirmeye veya uyutmaya calismakla geçiyor.
Uyku düzeni olmuştu şimdi o da yok uyumuyor , uyumazsa da devamlı ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım ilk üç aydan sonra geçer düzen olur denirdi ama bizim kısır bir döngü oldu iyice. Çok mutsuz hissediyorum kendimi . Bebeğim hep hzurusz olduğu için onla kaliteli vakit bile geciremiyoruz . Bu bile beni çok üzüyor artık.
Çok uzun yazdım ama özellikle deneyimli anneler , bebeğim için ne yapabilirim acaba ? Ne zaman sakinlesecek yada hep böyle mi gidecek ne dersiniz
Aynen bugün bebiş hevesim gelmişti aha geri kaçtı mağarasına.
Ben BİLE eğlenmeye başladıysam herkes sever, herkes eğlenir ve başarır :)Buradaki konuları okumaktan bebek sahibi olma düşüncesinden iyice uzaklaştım. Allah yardım etsin.
Aci elma yagi zararli sonuclari olabilen birsey yalniz.Konubsahibine yardimci olmak istiyorsunuz anliyorum fakat bu sekilde tavsiyeler verirken iyice arastirmak gerekiyor diye düşünüyorum.Canim öncelikle Rabbim bebeğine güzel ömür nasip etsin. Benimde bebegim 1 yaşına kadar zor bebekti. Gazını çıkarıyordu ama hep ciyaklama halindeydi. Meger kolikmis erkek bebeklerinde çok sık oluyormuş. Gaz sancısı olabilir buna emin ol ve varsa ayaginin altina ve karnina aci elma yağı sür ok etkili oluyor. Süt alerjisi olayini da yasadim emzirirken hic bir sut urunu yemedim sonuv alabilmek icin dedigin gibi olay gaza bağlandı. Insallah duzeninizi kurabilirsin