Normal doğumdu canım kısa sürdü ama hasarlı oldu biraz .
Ağladığı için bebeğimi korkuyordum demissiniz ya bizde oyleyz işte ondan kaliteli vakit geciremiyruz dedim, üstüne annemlerde gelip sen çocuğu sevmiyorsun bezgin duruyorsun diyorlar halimi anlamak yerine birde canımı sıkıyorlar.
Aslında yardımcı olmaya çalışıyor eşim ama evde colagnustu hal var hala. Bu yüzden sinirler çok gergin oluyor. Bende müzik açıyorum kolik bebekler için biraz iyi geliyor şuan zaten meme istemiyor bir buçuk ay oldu o da ayrı bir sıkıntı . Türlü şekle girerek zar zor emziriyorum .bu müzikler biraz iyi geliyor
Eşim evdeyse yardımcı olmaya çalışıyor canım ama şansıma haftanın çoğu günü boş olan adamımız yükü arttı. Çok yoğun çalışıyor . Herkes birbirinden yorgun.ise gitmeye beş dk kalsa bile ayağında sallayıp uyutmaya çalıştığı oluyor ama bize pek vakit ayiramadigi için çok fayda etmiyor yardımları. Eğer evde olsa biraz arada dışarı ciksak iyi gelecek belki
Doktora gittim önemsemedi pek sikintarimi geçer dedi başkasına gidicem en yakın fırsatta. Ben bebeğim uslu sanıyordum ilk zamanlar da normal diye bakıyordum ama öyle değil artık anladım. Ama onun da elinde değil fiziken yorulmamak da benim elimde değil. Benimki de kucağıma gelince ağlıyor meme istemediği için çok can sıkıcı oluyor
Bizde kanguruyla arada geziyoruz uyuyor o sırada iyi geliyor ama havalar çok soğuk birde sürekli emzirmeye çalıştığım için duzenimiz olmuyor . İnşallah havalar iyi olsa daha rahat olurum . Soğukta çıkıp bir hapsirsa eşim iki gün lafını ediyor hasta ettin diye
Ay annelik cilginlikmis cidden, çocuk olunca evlilik düzelir diyenlerin ellerinden öperim bizim evliliğimiz gayet iyiydi Allah yoklugunu göstermesin de bebek gelince hatlar karıştı
İnşallah düzelecek , bunlar geçici biliyorum .biraz dinlenip bebeğimin tadını çıkartmak istiyorum bende büyüyünce belki bu günleri ariycm