- 20 Nisan 2009
- 224
- 3
sonuç olarak erkek, hani bir sağlık problemi yoksa ne bileyim seni aldatma ihtimalini düşün derim ayda 1 bile yoksa... biraz garip. birde şu ilaçlar falan oluyor belki kullansa?
Zannetmem aldattığını. Şöyle oluyor aslında ayda bir de birlikte oluyoruz bazen de birden fazla oluyor. Olmazsa ben bir doktora götüreceğim. Yani böyle adamlar varmış netten baktım. Bana da denk geldi işte şans.
eğer doktora gitmeyi kabul ederse tabiki, kendini normal görüyorsa gitmeyide reddedebilir..zor bir durum olmalı
Evet canım normal zannediyor. Benim merak ettiğim böyle çok adam var mı acaba. Belki abartıyorumdur.
herşey çok açıklayıcı çok güzel. ben 3 yıllık evliyim. şuan bebek düşünmüyoruz. ben bi çocuk sahibi olmayı herkes gibi çok istiyorum ama çok fazla endişelerim var. evlendikten sonra 6 kilo aldım. kızken aşırı zayıftım. şimdi normal 52 kiloyum. buna rağmen kilo alımında kalçamda acayip çatlamalar oldu. hamile olduğumda bu çatlaklar dahada artarsa tam bi facia olurum. tüm vücudum yol haritası gibi olur herhalde. bu yüzden çok korkuyorum ve pisikolojik olarak hamile kalmak istemiyorum. bunu nasıl engelleyebilirim. bunu aramızda yaşamış olanlar elbette vardır. bu durum nasıl atlatılabilir yada nasıl önlenebilir. paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
ben 1,5 aylık erkek bebek annesiyim. sen çok bencilsin bence... benimde evlenmeden önce çatlakların vardı bazı bölgelerimde hamile kaldığımda off diyordum ama karnımda 1 tane çatlak bile olmadı eskiye döndü. hem çatlak olsada doğurmayacakmyız. birisi sorsa bebek düşünmüyormusun diye. sebep bunumu söleyeceksin. ?? onu kucağına aldığında gerçek aşkı yaşayacaksın inan haritayada dönsen değer. günümüzde herşeyin çaresi var doğumunu yap 6 ay emzir sonra kendini düşünürsün...
bak bakalım ben bu msj ı nezaman yazmışım? şuan prensesim kucağımda.
Evet canım normal zannediyor. Benim merak ettiğim böyle çok adam var mı acaba. Belki abartıyorumdur.
gecıcı bu donem bızde ıkı bucuk ay oldu dogum yapalı hala ıletısımımız eksık yanı ıstıyoruz bıraraya gelmeyı gezmeyı sohbetlerı hatta basbasa fılm ızlemeyı bazen plan yapıyoruz tam o srada bızım cadı uyanıyor yadacmızmızlanıyor ama gecıcı bu sure oyle dusunelım ve ınanın bazen ıkı dakıkada olsa ona vakıt ayırmak bazen cok heyecanlı oluyor hanı kacamakmıs gıbı?yınede arılmayı fırsat buldukca yanı sıcaklıgı elden bırakmamak gerekır cınsellık olmasa bıle.....her ailede var nerdeyse bu problem. biz zaten hamileliğim boyunca biç beraber olmadık. ben yaklaştıkca kaçtı şimdi 1 aylık lohusayım hiç bişi eskisi gibi değil öncede a dan z ye aklınıza ne gelirse paylaşırdık. şimdi oturup iletişim bile kuramıyoruz.
Zannetmem aldattığını. Şöyle oluyor aslında ayda bir de birlikte oluyoruz bazen de birden fazla oluyor. Olmazsa ben bir doktora götüreceğim. Yani böyle adamlar varmış netten baktım. Bana da denk geldi işte şans.
bende bes bucuk aylık hamılyeim ama burdaki bi cok arkadasın aksine bende istek konusunda hiç bi azalma olmadı aksine hatta kocam artık korkuyo bebege bi zararı dokunurmu diye o pek ilişmiyo yani tam tersine döndük bendemi bi acayiplik var