Doğum Sonrası Cinsel Yaşam

sonuç olarak erkek, hani bir sağlık problemi yoksa ne bileyim seni aldatma ihtimalini düşün derim ayda 1 bile yoksa... biraz garip. birde şu ilaçlar falan oluyor belki kullansa?

Zannetmem aldattığını. Şöyle oluyor aslında ayda bir de birlikte oluyoruz bazen de birden fazla oluyor. Olmazsa ben bir doktora götüreceğim. Yani böyle adamlar varmış netten baktım. Bana da denk geldi işte şans.

eğer doktora gitmeyi kabul ederse tabiki, kendini normal görüyorsa gitmeyide reddedebilir..zor bir durum olmalı

ben 1,5 aylık erkek bebek annesiyim. sen çok bencilsin bence... benimde evlenmeden önce çatlakların vardı bazı bölgelerimde hamile kaldığımda off diyordum ama karnımda 1 tane çatlak bile olmadı eskiye döndü. hem çatlak olsada doğurmayacakmyız. birisi sorsa bebek düşünmüyormusun diye. sebep bunumu söleyeceksin. ?? onu kucağına aldığında gerçek aşkı yaşayacaksın inan haritayada dönsen değer. günümüzde herşeyin çaresi var doğumunu yap 6 ay emzir sonra kendini düşünürsün...

herkes kötü hikayelerini anlatmış ben biraz iyi şeyler anlatayım bari,4bucuk aylık bir bebeğim var eşimle birbirimizi hala deli gibi seviyoruz.hamile kalmak doğum yapmak hiç bir şeyi kötü etkilemiyor önemli olan eşinizle aranızdaki sevgi bağı,doğumdan sonra bende çekinmiştim canım yanacakmı diye ama hiç korktuğum gibi olmadı,40ın çıktıktan sonra birlikte olduk derin bir nefes aldım ve kendimi rahat bıraktım hiç kasmadım vücudumu çok şükür canım yanmadı başlarda vajınam biraz genişdi ama şimdi eskisinden daha dar yani normal doğum genişletmiyor vajinayı,bende de vajınal kuruluk oluyor bebek yağıyla hallediyoruz sorunumuzu.birde eşim doğumda yanımdaydı başucumdaydı enbüyük destekçimdi hani hep derlerya erkekler kötü etkilenir doğumdan eşlerinden soğurlar diye hiç öyle bişey olmadı bizde maşallah eskisinden daha tutkuluyuz

bak bakalım ben bu msj ı nezaman yazmışım? şuan prensesim kucağımda.

Evet canım normal zannediyor. Benim merak ettiğim böyle çok adam var mı acaba. Belki abartıyorumdur.

aynı sorun bendede var hicde abartmıyorsun bende 9 ay oldu doğum yapalı vede 6. senemize girdi evliliğimiz hep aynı adama sorun var diyorum ihtiyaç diyorum hiç umrunda değil.ve bu davranışları beni deli ediyor...hayır cocuk olana kadar sorundu hepte artık dahada bir sorun haline ve takıntı haline geldi bende.

bende bes bucuk aylık hamılyeim ama burdaki bi cok arkadasın aksine bende istek konusunda hiç bi azalma olmadı aksine hatta kocam artık korkuyo bebege bi zararı dokunurmu diye o pek ilişmiyo yani tam tersine döndük bendemi bi acayiplik var

benim garibimde 4 ay tuttu kendini 40 ım çıkınca baya bi özlemle koştu peşimde yanlız şöle bi sorun var zaten bebek yüzünden pek vakit olmuyor birde eşim işten geç geliyor makam şöförü olduğu için kamuda açıkcası pek vaktimiz kalmıyor yanlız son 2-3 seferdir benim acayip canım acıyor kızlar benim malum bölgede kızarıklık oluyor wc de idrarımı yaparken bakıyorum kızarmış ve yanma oluyor sonra geçiyor normalde bişi yok ama ilişki sonrası böle oluyor birde sarımsı akıntı var günlük pedimde iltihapmıdrı nedir bi türlü de gidemedim doktora

bakalım biz neler yaşayacağız korktum valla, zaten kaç aydır kardeşiz...

her ailede var nerdeyse bu problem. biz zaten hamileliğim boyunca biç beraber olmadık. ben yaklaştıkca kaçtı şimdi 1 aylık lohusayım hiç bişi eskisi gibi değil öncede a dan z ye aklınıza ne gelirse paylaşırdık. şimdi oturup iletişim bile kuramıyoruz.

gecıcı bu donem bızde ıkı bucuk ay oldu dogum yapalı hala ıletısımımız eksık yanı ıstıyoruz bıraraya gelmeyı gezmeyı sohbetlerı hatta basbasa fılm ızlemeyı bazen plan yapıyoruz tam o srada bızım cadı uyanıyor yadacmızmızlanıyor ama gecıcı bu sure oyle dusunelım ve ınanın bazen ıkı dakıkada olsa ona vakıt ayırmak bazen cok heyecanlı oluyor hanı kacamakmıs gıbı?yınede arılmayı fırsat buldukca yanı sıcaklıgı elden bırakmamak gerekır cınsellık olmasa bıle.....

kızlar yazdıklarınız benı cok korkuttu yaa panık yaptım resmen. bende yenı evlı sayılırım 10 ay oldu evlenelı ve 5 aylık hamıleyım. ama bu gune kadar esıme hergun yaklassam asla hayır demez. kılo aldım vucut yapım degıstı ben kendımden cok rahatsızım ama buna regmen esımden yana bır soguklu hıssetmedım hıc. dogumdan sonra ne olur bılemıyorum

bende doğum yapalı 13 hafta oldu doğum öncesinide sayarsak 4,5 aydır falan cinsellik yaşamıyoruz.bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum!eşimle konuştuğumuzda sorun bende düzelicem diyo ama yaptığı herşey bana batmaya başladı.çaresizim doğum sonrası depresyonumu yaşıyorum bilemiyorum çok mutsuzum

merhaba angel

aynı dert bende de var. severek hatta çok çok severek evlendik. karşımda delilik derecesinde tutkulu bir adam varken daha evlendiğimiz ilk 10 günde 1 kere beraber olduk. uzunca bir süre ona zaman verdim ama hiçbişey iyiye gitmedi. Hamilelik boyunca ilk aylarda en fazla 3 kere beraber olmuşuzdur. Şimdi 1,5 aylık bi bebeğim var ve en az 7 aydır hiç beraber olmadık. daha önemlisi en son ben sinirden patlayana kadar arkadaş gelip bi öpüp koklamıyordu bile!!! aynı evde 2 yabancı gibi! hamileliğim ve lohusalığım gerçekten zor geçti. çekip karşıma açık açık konuştum.Onunki cinsel isteksizlik falan değil, direk bana karşı isteksiz. ve bunun benim fiziksel değişimlerimle hiç alakası yok. doğum yapalı daha 25 gün olmuşken eski kiloma döndüm. sezaryen olmama rağmen göbeğim yok denecek kadar az ama gel gör ki eşime çekici gelmiyorum artık. Aynen senin dediğin gibi ahlaksız bi insan olsam ihtiyacım olan ilgiyi verecek çoook insan var ama Allah korusun ben istemiyorum. kendimi gerçekten kötü hissediyorum((

valla bende aynı.doğana kadar desem yeridir.benim hormonlar bayağı aktifti.bizde hamileliğim boyunca hiç birlikte olmadık.eşim çok korkuyodu.ilk hamilelğimdede öyleydii.zaten çok renkli bi cinsel hayatımız yok.2-3 ayda bir anca.artık alıştım.sanki ben erkek o kadın.çokkk doluyum neyse fazla yazıp üzülmek istemiyorummm

bizde hamileliğin 7.ayından sonra yapmadık hiç doğumdan sonra yok 40 bilmem ne 5 ay nerdeyse uzak kaldık ama eşim hep sağlığınız daha önemli dedi.sonra dabende iltihap çıktı bi türlü doktora gidemedim her birlikteliğimizde canım acımaya başladı bu seferde korkudan uzaklaştı benden canım acımasın diye allahtan geçen ay gttim doktora fitil verdi de düzeldi ama bu seferde eşimin işten geç gelmeleri yorgunluk bide bebiş 2-3 hafta da bir anca fırsat bulursak artık bide üzerine adet olunca ayda 1 çocuk olunca bütün herşey değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…