Doğum Sonrası Cinsel Yaşam

Ben de çok korkuyordum, üç ay geçti, ilkin zor gibi gelse de ikincisinde hemen eski kıvama geçiyorsun. Gözde büyütmeye gerek yok. Bana kalsa hemen olurdu ama

Kizlar benimde tam tersi cok istekliyim nedendir acaba evliligim boyunca boyle istek olmamisti.12 senedir evliyim.ve 32 yasinda 3 cocuk annesiyim..en kucugu 6 aylik suan..emzirme hormonlar desem ama digerlerinde oyle olmadi..
Yaştan canım sen birde 35 den sonrasını gör

Ben genç kız iken de kilolu biriydim. Evlendikten sonra hemen 5 kg aldım 102 kg ile hamile kaldım ve nerdeyse 25 kg üzerinde kilo aldım. Karnım çok çatladı. Neredeyse ikiz bebek kadar büyüktü çünkü. 4 kg 52 cm doğum yaptım. Ama inan kızımı kucağına aldiğimda,ona her baktığımda bunların hiç birinin önemi yok. Kilo verilir önemli değil. Çatlaklar da bebegimin bana imzası. Malesef çatlak olayı her kadında başka. Eğer vücudun yatkınsa bundan kaçış yok canım. Herkesin başına gelen bişey bu.

aslında hepsının sebebı kendımızı kasmamız bnde ılk oldugumda oyleydım sonra kılerde dedım duzelck cok sukur duzeldı bnde sezeryn yptm

Genital estetikte acılı ve pahalı bir işlem değil mi

Benim Bir yildir iliskim var adam evli ve karisini sevmiyor karisiyla yatmiYor bile. Ayrica karisini begenmiyor bile
bunuda rahatlıkla soyluyorsun valla dunyanın sonu gelıyor bugun o kadnn yasadıgını yarın sen yasamazsın bır kadınn canını bır kadın yakıyor allah ımtıhan edıyor ınsanlar ders almıyor

pcye cok takılmalarıda normal degıl acıkcası bnden tavsıye kontrol et bnm basıma gelmısdı ozaman bnm esımde kılomla bnı eleştrmeye baslıyordu ne ypsam batardı ozamn anladm meger pcde ıs ypıo dedım anlar bskasyla konusurmus cok sukur allah pışmnlk verdı tovbe ettı yaklask ıkı senedr ıyıyız ama senn yasadgn gbı sorunlrı bnı aldatıgında yasadm sadece msjlasmaylada olsa ınsann canı yanıyor

çok destekleyici bir yazı anneler kendimizi yalnız hissetmeyelim :) teşekkürler

Doğumun üzerinden 3ay geçti. Hamileliğin son 3ayı ile birlikte toplam 6aydır eşim bir kez olsun yaklaşmadı. Sanırım doğumdan sonra onun kafasında karısı değilde çocuğunun anası konumuna yerleştim. Çok üzücü bir durum, aynı problemi yaşayan var mı ?

Hamilelik donemi, doğumdan sonraki süreç, her ay adet dönemi vs bir sürü kadınların geçirdiği zor günler var bunlar fiziksel ve ruhsal bitik oldugumuz zamanlar ve sadece kendimiz ne halde olduğumuzu bilebiliriz. Erkeklerin hiç-bir sorunlu donemi olmadığı için hadi yemek ütü yatak yorgan yani. Yani doğaları bu şekilde yaratılmış olabilir fakat kadınların yaşadığı hiç-bir zorluğu tam olarak anladıklarını düşünmüyorum. Normal doğum veya sezeryan bana gore en az 6 ayda toparlanır vücut eğer bunu tam iyileşme süreci olarak düşünürsek buda 1 yıl olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…