Doğum Sonrası Cinsel Yaşam

Benimde 7 ay oldu dogum yapali ikinci dogumum normal dogum oldu iki yil ara ile sorumluluklar ikiye katlandi tekrar hamile kalmak dusuncesi bile psikolojimi alt ust ediyo iliskilerim hep tedirgin bi halde oluyo tekrar ayni aciyi yasamak istemiyorm

Yeni üye oldum nereye mesaj yazacağımı tam çözemedim daha ama acil durum yazmam gerekiyor emzirme döneminde ertesi gün hapı kullanan var mı kaç gün yada saat emzirmemem gerekiyor lütfen yardımcı olabilir misinizzz

Kızlar eşimle doğumdan 10 gün sonra ilişkiye girdik hamile kalmaktan korkuyorum yumurtlama nezaman oluyo bilginiz var mı lütfen bi yardım edin

Kızlar eşimle doğumdan 10 gün sonra ilişkiye girdik hamile kalmaktan korkuyorum yumurtlama nezaman oluyo bilginiz var mı lütfen bi yardım edin

Canim nasıl 10 gün sonra ilişkiye giriyorsunuz. Henüz sen 10 gün içinde hem agrin olması lazım hemde lohusasin bilemedim

ilk zamanlarda baya yazılmis ama sonra birakilmis konu bilgi verici bir baslik olmus benim merak ettigim lohusaliktan sonra emzirildigi icin o kisim nasil oluyor:)sonucta bu is bir bütün:)

ilk zamanlarda baya yazılmis ama sonra birakilmis konu bilgi verici bir baslik olmus benim merak ettigim lohusaliktan sonra emzirildigi icin o kisim nasil oluyor:)sonucta bu is bir bütün:)
O iş pek olmadığı icin o kısımda olmuyor bence

Doğumdan önce ben çok istekliydim eşim pek istemezdi yani yorgun olurdu falan şimdi de ben hiç istemiyorum Doğumdan sonra iyice isteksizleştim çok kötü bir durum iki arkadaş gibi yaşayıp gidiyoruz o da farkında isteksizliğin bence.... aslında evlilik başlı başına cinselliği biraz öldürüyor biz flört döneminde nasıl heyecanlıydık çok güzel bir cinsel yaşam vardı evlendik bitti sanki hele çocuk olunca aklına bile gelmiyor neden böyle?....aslında nedenlerini de biliyorum ama yazmak zor geliyor bir çok kişi Eminim bu durumdan muzdarip ‍

Kendinize özel alanlar yaratın içiyor musunuz bilmiyorum ama şöyle güzel bir şarap masası ayarlayın mum ışığı falan çocuk dışında birşeylerden konuşun flirt döneminden falan bahsedin eski zamanları anın derken birbirinizi aslında ne kadar sevdiğinizi ve özlediğinizi farkedeceksiniz.Düşünmeyin öyle olumsuzluk olumsuzluğu getirir

Normal Doğum yaptım ilk çocuğum ilk bebekten şeyi genişleyen var mı ? 3,4 dikişim var kaç gün sonra ilişkiye girdiniz siz ?

Doğumdan sonraki üç ay cinselliğe dair bir şey yaşamadık eşimle. Bebeğimiz kolikti, bebeği görmeye gelince kalan akrabalar vs. oluyordu. Ben sürekli bebekle alakalı idim eşim de evle.Sonrasında ilk bir kaç beraberlik çok canımı yakmıştı. Ama eşimin desteğiyle düzeldi.

Anneler ne zaman isterse o zaman olmalı. Vücudun da ruhun da zamana ihtiyacı oluyor.

Normal Doğum yaptım ilk çocuğum ilk bebekten şeyi genişleyen var mı ? 3,4 dikişim var kaç gün sonra ilişkiye girdiniz siz ?
44.gün girdik hiç de acımadı hiç de genişlememiş ki daha da toparlancak hiç düşünme ötesini berisini bebeğinin tadını çıkar :)

Benim çok dikişim vardı kanamam da iki ay sürdü iki buçuk ay Dolunca falan oldu ilki çok acıdı ama biraz kafada büyüdüğü için sonra bebek stresi uyanacak edecek yani ondan sonraki iki de acımıştı ama dediğim gibi kafada acı yok derseniz olmuyo biraz da emzirmek alakalı bnde kuruluk oldu bebekte durmadığı için zaman çok olmuyordu derken derken 6.5aylık olduk işte bir problem yok genişleme falan da yok hatta doğumdan önceye göre çok daha iyi

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…