- 18 Ocak 2017
- 3
- 0
- 1
- 36
Teşekkürler bu arada en azından tek ben değilmişimBen yaşadım neden kaynaklı bilmem ama bi kaç defa oldu sonra olmadı
Kızlar eşimle doğumdan 10 gün sonra ilişkiye girdik hamile kalmaktan korkuyorum yumurtlama nezaman oluyo bilginiz var mı lütfen bi yardım edin
O iş pek olmadığı icin o kısımda olmuyor benceilk zamanlarda baya yazılmis ama sonra birakilmis konu bilgi verici bir baslik olmus benim merak ettigim lohusaliktan sonra emzirildigi icin o kisim nasil oluyor:)sonucta bu is bir bütün:)
ne kadar oldu bebeginiz olali bir sure olmaso normal tabi ama istememek oluyo mu oyleDogumdan sonra cinsel yaşam mi? O da ne?nasıl bir hormon düzeni ise aklına bile gelmiyor canın istemiyor
Kendinize özel alanlar yaratın içiyor musunuz bilmiyorum ama şöyle güzel bir şarap masası ayarlayın mum ışığı falan çocuk dışında birşeylerden konuşun flirt döneminden falan bahsedin eski zamanları anın derken birbirinizi aslında ne kadar sevdiğinizi ve özlediğinizi farkedeceksiniz.Düşünmeyin öyle olumsuzluk olumsuzluğu getirirDoğumdan önce ben çok istekliydim eşim pek istemezdi yani yorgun olurdu falan şimdi de ben hiç istemiyorum Doğumdan sonra iyice isteksizleştim çok kötü bir durum iki arkadaş gibi yaşayıp gidiyoruz o da farkında isteksizliğin bence.... aslında evlilik başlı başına cinselliği biraz öldürüyor biz flört döneminde nasıl heyecanlıydık çok güzel bir cinsel yaşam vardı evlendik bitti sanki hele çocuk olunca aklına bile gelmiyor neden böyle?....aslında nedenlerini de biliyorum ama yazmak zor geliyor bir çok kişi Eminim bu durumdan muzdarip
44.gün girdik hiç de acımadı hiç de genişlememiş ki daha da toparlancak hiç düşünme ötesini berisini bebeğinin tadını çıkar :)Normal Doğum yaptım ilk çocuğum ilk bebekten şeyi genişleyen var mı ? 3,4 dikişim var kaç gün sonra ilişkiye girdiniz siz ?
Kaç dikiş vardı kaçıncı günde yaptınız canım44.gün girdik hiç de acımadı hiç de genişlememiş ki daha da toparlancak hiç düşünme ötesini berisini bebeğinin tadını çıkar :)
Kaç dikişim olduğunu bilmiyorum doğum yaptığım gün doktoruma sormuştum az dikişin var dedi ve hiç hissetmedim dikişlerimle ilgili bir problem. 44.gündeKaç dikiş vardı kaçıncı günde yaptınız canım
.Ya bende cok korkuyorum((
Ben simdiden bi garibim zaten, benim adam nezaman yanima yaklassa
Allahim nolur vazgecsin diyorum, istiyorumki, sarilalim yatip uyuyalim, hic sevmiyorum
iliskiye girmeyi....
oda haliyle sinirleniyor bazen, cok anlayisla karsiladi ama,
evleneli 2ay oldu toplasaniz 5-6 kere anca yaptik...
dogumdan sonra heralde iyice kacarim(uff zaten icime dertti, daha kötü oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?