ben birkaç doktora da sordum onlarda faydasız görüyor. bu kadının yapısıyla alakalı diyor. doğumda yeterli açıklığa sahipse herşey sorunsuz giderse zaten zorluk çekmeden doğum yaparsın diyor.
supermıs bu jel olayı. normal dogumda cok gerekli. sezeryan korkunc gelıyo bana. normal dogumda kolay degıl cok zor. ama belkı bu jelle daha kolay hale gelır-umarım.
supermıs bu jel olayı. normal dogumda cok gerekli. sezeryan korkunc gelıyo bana. normal dogumda kolay degıl cok zor. ama belkı bu jelle daha kolay hale gelır-umarım.
Bence jelle de olsa normalde olsa bebek eğer dar bir alandan çıkacaklarsa kesi yaparlar diye düşünüyorum.Jel kayganlaştırdığı için biraz daha kolay doğum olur sanırım. Ama kesiden vazgeçmezler sanırım.
Arkadaşlar jel konusu biraz gelişmiş epey bir süre geçmiş konu açılalı ama. İki yeni ürün çıkmış vs. Kullanan kullanacak olan var mıdır? Ben cidden kullanmayı düşünüyorum.
harika birşeye benziyor,ben de dün duydum dikkatimi çekti ben de normal doğum istiyorum ama iğne istemiyorum tam bana göre benim doğuma çok var ama zamanı gelince doktoruma dicem hatta hastanede yoksa nette satılıyor ben kendim bile alır veririm doktora..
Şimdilik natalis ve gynotal diye iki marka buldum eskiden dianatal diye bişi varmış ama daha pahalıymış. gynotali aradım 100tl civarıymış, natalis aşağı yukarı aynı olacakmış ağustos, eylül gibi piyasada olacakmış. Natalis İsviçre yapımı diğeri yerli. birde www.dogumjeli.com da epey bilgi var ordan bir yerlere de linkler vermiş. okuduğuma göre %30 hızlandırıyormuş, daha soruşturacam.