• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Sancısı Tarih Oldu!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi azul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Musbet çok teşekkürler verdiğin bilgiler için,

Biraz rahatladım okuyunca yani,

Ben de suda doğumun çok rahat sancısız ve yüzde elli daha kolay olduğunu okudum,

Bu jel de olursa normal doğum daha rahat olur diye düşünüyorum,

Artık devlet normal doğumu teşvik ediyo benim bildiğim kadarıyla,haberlerden okuyoruz hep,ama

sezeryan isteyen bayan çok olunca tabi devlet napsın doktorun da işine gelir tabi,

Ne diyeyim umarım bi kaç yıla kadar daha da geliştirilir yaygınlaştırılır bu jel de en az hasar ve

sancıyla olur doğumlar...
:97:

bişey değil canım nedemek.
devlet hastanelerinde normal doğum oranı yüksek zaten,sorun özel hastaneler
ama kadınlarda haklı küçüklükten beri hep korkunç doğum hikayeleri duyuyoruz
devlet hastanelerinin doğuma hazırlık kursları vermesi lazım bence hamileler bilinçlendirilmeli insanlar bilmediği şeyden korkarmış, sağdan soldan duyarak doğuma girince insan sudan çıkmış balığa döner insanlarda haklı yani.
ben elimden geldiğince herkese doğumun korkunç bir olay olmadığını aksine muthiş güzel bir an olduğunu anlatmaya çalışıyorum bir kişiye bile faydam olursane mutlu bana
bende hamileyken sizlerden farklı değildim nasıl doğurucam diye uykularım kaçardı ama çok şükür araştırmaktan yılmadım ve sonunda beni anlayacak doğal doğum yaptıracak bir doktor buldum, milletin lafına baksaydım doğuramazdım zaten
neler deiler neler
kimi sen zayıfsın doğuramazsın dedi
kimi çok zor etten kemik ayrılıyor sanki dedi
onlar dedikçe hem korktum hem yüreklendim normal doğurucam ben dedim ve çok şükür çok kolay da doğurdum
dilerim herkesin doğumu benimki kadr kolay olur

merhaba musbet hanım pozitif doğum hikayeleri sitesiyle sayenizde tanıştım cesaret verici güzel bir site..
forumda normal doğum yaptıran hekiminizden memnun olduğunuzu okudum.
gerçekten merak ettim hekiminizi mümkünse paylaşabilir msiniz

Son düzenleme:
bişey değil canım nedemek.
devlet hastanelerinde normal doğum oranı yüksek zaten,sorun özel hastaneler
ama kadınlarda haklı küçüklükten beri hep korkunç doğum hikayeleri duyuyoruz
devlet hastanelerinin doğuma hazırlık kursları vermesi lazım bence hamileler bilinçlendirilmeli insanlar bilmediği şeyden korkarmış, sağdan soldan duyarak doğuma girince insan sudan çıkmış balığa döner insanlarda haklı yani.
ben elimden geldiğince herkese doğumun korkunç bir olay olmadığını aksine muthiş güzel bir an olduğunu anlatmaya çalışıyorum bir kişiye bile faydam olursane mutlu bana
bende hamileyken sizlerden farklı değildim nasıl doğurucam diye uykularım kaçardı ama çok şükür araştırmaktan yılmadım ve sonunda beni anlayacak doğal doğum yaptıracak bir doktor buldum, milletin lafına baksaydım doğuramazdım zaten
neler deiler neler
kimi sen zayıfsın doğuramazsın dedi
kimi çok zor etten kemik ayrılıyor sanki dedi
onlar dedikçe hem korktum hem yüreklendim normal doğurucam ben dedim ve çok şükür çok kolay da doğurdum
dilerim herkesin doğumu benimki kadr kolay olur

Ayy inşaALLAH,daha hamile bile olmadan doğumu düşünüyoruz işte bayanlar böyle korkuyoruz

napalım...

arkadaşlar bende 7 aylık hamileyim. eğer böyle bişey varsa süperrr çünkü normal doğum istiyorum öncelikle. internetten biraz araştırdım ama nasıl kullanılması gerektiğiyle ilgili birşey yazmamış. gebeliğinbaşındamı kullanmaya başlamak gerekiyor yoksa son ay mı? bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim..

arkadaşlar bende 7 aylık hamileyim. eğer böyle bişey varsa süperrr çünkü normal doğum istiyorum öncelikle. internetten biraz araştırdım ama nasıl kullanılması gerektiğiyle ilgili birşey yazmamış. gebeliğinbaşındamı kullanmaya başlamak gerekiyor yoksa son ay mı? bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim..

Doğum yaparken kullanılıyomuş sanırım,siz en iyisi doktorunuza bi danışın,öğrendiklerinizi bizle de

paylaşırsınız biz de öğreniriz olmaz mı?:40:

Ne kadar çok doktordan bilgi edinirsek o kadar sağlıklı olur hepimiz için sanırım....

sırf bu doğurma korkusu yüzünden hamileliği ileri ileri atıyorum,birde bu kesme dikiş laflarını duydukça sağdan soldan iyice korkuyorum ya :(

merhaba musbet hanım pozitif doğum hikayeleri sitesiyle sayenizde tanıştım cesaret verici güzel bir site..
forumda normal doğum yaptıran hekiminizden memnun olduğunuzu okudum.
gerçekten merak ettim hekiminizi mümkünse paylaşabilir msiniz

canım benim doktorum ayşe duman dı normalde türkiye hastanesinin doktoru kendisi ama istediğiniz farklı hastanelerede geliyor doğuma,ben medical parkta yapmıştım doğumumu,sancı odası tek kişilik ve doğum hanesi yani çatal çok güzel herkes korkar ama benim çok hoşuma gitmişti:)

doğum öyle milletin anlattığı gibi korkulacak birşey hiç değil bebeğini kucağına alınca insan öyle mutlu oluyorki o duyguyu yaşamak için herşeyi feda etmeye değer
bebeğinizin içinizden çıktığı anı o bakışları görmek için onun içinizden çıktığını hissetmek için elinizden geleni yapın derim ben

valla iyimiş bu jel:1:
ameliyat,narkoz ve operasyon korkusu olanlar için de bi jel çıksa:D

arkadaşlar ben bu jeli bugün doktoruma sordum yararı olmadığını söyledi daha önce doğumda denemişler ama faydası olmamış :27:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bu jeli bugün doktoruma sordum yararı olmadığını söyledi daha önce doğumda denemişler ama faydası olmamış :27:

Hadi ya,acaba herkesde mi öyle yoksa kişiden kişiye değişiyor mu?

Yani ne bileyim hani rahim yapısından falan hani belki değişiyodur,bazılarını kesiyolarmış bazılarını

kesmiyolarmış ya ondan öyle düşündüm...
:44:

2 hafta sonra da benim randevum var bi de ben sorayım bakalım.. "Mümkün olursa kesmemesi" için de konuşacağım çünkü.

arkadaşlar merhaba ben de 35 haftalık hamileyim korkularım gün geçtikçe artıyor:( bu jeli araştıralım bakalım neler bulcaz :)

2 hafta sonra da benim randevum var bi de ben sorayım bakalım.. "Mümkün olursa kesmemesi" için de konuşacağım çünkü.

Sor bakalım arkadaşım ne diyecek,bizimle de paylaş...

arkadaşlar merhaba ben de 35 haftalık hamileyim korkularım gün geçtikçe artıyor:( bu jeli araştıralım bakalım neler bulcaz :)

Allah sağlıklı bi şekilde doğurmanı nasip etsin,sen de bi sor bakalım doktoruna,bekliyoruz cevapları...
:81:

Back