Doğum Sancısı Tarih Oldu!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi azul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar çok da desteklemedi doktorum jeli.eskilerin zeytinyağı daha iyidir dedi :)

jel olmaz zeytin yagi olur vazalin olur baska bisi olur :) ise yaradiktan sonra ne oldugunun onemi yok ki :) sonucta kayganlastirici bisi surmek ise yariyorsa doktorlarin bunlari kulanmasi guzel.

birde hic birsey surmeyen doktorlar var demek ki? bu durumda bu dogumlar daha mi zor oluyor.

yinede doktorun seni dusunup kolaylastirmak icin dogal yontemleri kullanmasi guzelmis :) en azindan psikolojik rahatliyor insan:)

Katılıyorum....

İnsan kesecekler diye duyunca bile geriliyo,korkusu artıyo,o nedenle deneseler hem fiziksel olarak

hem de psikolojik olarak bi rahatlama olur muhakkak...

insan kendini kasmaz en azından değil mi?

jel bir işe yarmıyor mu şimdi :18:
ben doktoruma sordum 1 hamilede denemişler rahim güzel açılmış ama beeiğin nabzı zayıfladığı için sezeryana almak zorunda kalmış son anda . (tabiki jel yüzünden değil )

Yaa farklı şeyler söylüyolar doktorlar, sanırım yaşadıkları deneyimlere ve yaptırdıkları doğumlara göre

konuşuyolar ama bence tamamen faydasız demek anlamsız olur,sonuçta faydalı olanlar olmuşl ki

haberlerde bile yayınlanmış öyle değil mi?
:97:

arkadaşlar yok mu daha doğum yapanınız :) korkuyorum.bir hafta kaldı benim.dua edin benim için...

arkadaşlar yok mu daha doğum yapanınız :) korkuyorum.bir hafta kaldı benim.dua edin benim için...

ALLAH yardımcın olsun canım,inşaALLAH kolaylıkla sağlıklı bi şekilde doğurursun,sen yine de

doktoruna ilk sayfadaki haberi anlat,kesmemesi için bişeyler yapsın yani,sonuçta doktor her şekilde

yardımcı olmalı size değil mi?

dogum korkan biri olarak bu habere çok sevindim umarım herkes için faydalı olur

aaaa süpermiş valla bende 4 aylık hamileyim normal düşünüyorum ama cok ta korkuyorum bende dr bi danısayım ok derse alırım valla hem sağlıklı hemde kolay dogum yapmayı kim istemez :)

aaaa süpermiş valla bende 4 aylık hamileyim normal düşünüyorum ama cok ta korkuyorum bende dr bi danısayım ok derse alırım valla hem sağlıklı hemde kolay dogum yapmayı kim istemez :)

Danışıp bize de söyleyin doktorun ne dediğini,çok iyi olur...

Evet bunu herkese bende tavsiye ederim arkadaşlar bebeğin sizin içinizden çıktığını ve çıkar çıkmaz koynunuza verdikleri anı yaşamanız lazım.

Son düzenleme:

Noldu konuşabildin mi doktorunla,merakla bekliyoruz...

Son düzenleme:

eğer gerçekten bu jel varsa süpermiş gerçi benim doğum biteli 2 ay oluo ama olsun yeni doğum yapacak arkadaşlara öneririm.ayrıca 15 gün oturamıosun sonra doğum yapmamış gibi oluosun:)

eğer gerçekten bu jel varsa süpermiş gerçi benim doğum biteli 2 ay oluo ama olsun yeni doğum yapacak arkadaşlara öneririm.ayrıca 15 gün oturamıosun sonra doğum yapmamış gibi oluosun:)

Doğumdan sonra mı 15 gün oturamıyosun,ayy neden ki?:18:

ben birkaç doktora da sordum onlarda faydasız görüyor. bu kadının yapısıyla alakalı diyor. doğumda yeterli açıklığa sahipse herşey sorunsuz giderse zaten zorluk çekmeden doğum yaparsın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…