bişey değil canım nedemek.
devlet hastanelerinde normal doğum oranı yüksek zaten,sorun özel hastaneler
ama kadınlarda haklı küçüklükten beri hep korkunç doğum hikayeleri duyuyoruz
devlet hastanelerinin doğuma hazırlık kursları vermesi lazım bence hamileler bilinçlendirilmeli insanlar bilmediği şeyden korkarmış, sağdan soldan duyarak doğuma girince insan sudan çıkmış balığa döner insanlarda haklı yani.
ben elimden geldiğince herkese doğumun korkunç bir olay olmadığını aksine muthiş güzel bir an olduğunu anlatmaya çalışıyorum bir kişiye bile faydam olursane mutlu bana
bende hamileyken sizlerden farklı değildim nasıl doğurucam diye uykularım kaçardı ama çok şükür araştırmaktan yılmadım ve sonunda beni anlayacak doğal doğum yaptıracak bir doktor buldum, milletin lafına baksaydım doğuramazdım zaten
neler deiler neler
kimi sen zayıfsın doğuramazsın dedi
kimi çok zor etten kemik ayrılıyor sanki dedi
onlar dedikçe hem korktum hem yüreklendim normal doğurucam ben dedim ve çok şükür çok kolay da doğurdum
dilerim herkesin doğumu benimki kadr kolay olur
arkadaşlar bende 7 aylık hamileyim. eğer böyle bişey varsa süperrr çünkü normal doğum istiyorum öncelikle. internetten biraz araştırdım ama nasıl kullanılması gerektiğiyle ilgili birşey yazmamış. gebeliğinbaşındamı kullanmaya başlamak gerekiyor yoksa son ay mı? bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim..
sırf bu doğurma korkusu yüzünden hamileliği ileri ileri atıyorum,birde bu kesme dikiş laflarını duydukça sağdan soldan iyice korkuyorum ya
merhaba musbet hanım pozitif doğum hikayeleri sitesiyle sayenizde tanıştım cesaret verici güzel bir site..
forumda normal doğum yaptıran hekiminizden memnun olduğunuzu okudum.
gerçekten merak ettim hekiminizi mümkünse paylaşabilir msiniz
valla iyimiş bu jel
ameliyat,narkoz ve operasyon korkusu olanlar için de bi jel çıksa
arkadaşlar ben bu jeli bugün doktoruma sordum yararı olmadığını söyledi daha önce doğumda denemişler ama faydası olmamış
canim bilemiyorum. doktoruma sordugumda hic faydasini goremedik dedi
2 hafta sonra da benim randevum var bi de ben sorayım bakalım.. "Mümkün olursa kesmemesi" için de konuşacağım çünkü.
arkadaşlar merhaba ben de 35 haftalık hamileyim korkularım gün geçtikçe artıyorbu jeli araştıralım bakalım neler bulcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?